שרשור טכני
ה הנהלת הפורומים Administrator 14/11/18 #5 אנחנו גם בדקנו כרגע פורום אקראי והכל מופיע. במידה ויש לך בעיה עם פורום ספציפי אנא שלח מייל
L Lhuna1 New member 16/11/18 #10 גם אצלי החיפוש לא עובד עשיתי עכשיו חיפוש בארכיון של "מצעדים וביקורת מוזיקה" על מילים שבוודאות נמצאות ואין תוצאות.
גם אצלי החיפוש לא עובד עשיתי עכשיו חיפוש בארכיון של "מצעדים וביקורת מוזיקה" על מילים שבוודאות נמצאות ואין תוצאות.
U Uriel Lifshitz New member 14/11/18 #6 וכרגע אין תוצאות בכלל. גם לא מהיום הפורומים שבדקתי: מזג האוויר, אקלים ואטמוספירה, תפוז משוב
K KallaGLP New member 14/11/18 #7 שוב עבר טרול בחלק מהפורומים (למשל, ישראלים בארה"ב) ושוב חיבר יחד שרשורים לשרשור אחד ענק. לטיפולכם.
ה הנהלת הפורומים Administrator 20/11/18 #24 התרחשויות הסופש נמצאות בחקירה, אנחנו מבררים מה המקור שלהם. מקווים שנוכל לעדכן בהקדם. תודה לכולם על העדכונים, זה מקל עלינו מאוד לפתור את הבעיות. ומתנצלים על כל אי נוחות שנגרמה לכל אחד ואחד מכם בשל כך.
התרחשויות הסופש נמצאות בחקירה, אנחנו מבררים מה המקור שלהם. מקווים שנוכל לעדכן בהקדם. תודה לכולם על העדכונים, זה מקל עלינו מאוד לפתור את הבעיות. ומתנצלים על כל אי נוחות שנגרמה לכל אחד ואחד מכם בשל כך.
א אוניברסאליסט New member 16/11/18 #9 חיפוש לפי מילים לא פועל כל מילת חיפוש בפורומים שונים נותן לי תוצאה מיידית שהמילה לא נמצאה
ג גדעון היחידי New member מנהל 16/11/18 #1 שלום חברים אני גדעון היחידי מנהל פורום אהבה ורומנטיקה. השתבש דבר מה במחשב ואיני יכול להעביר הודעות בפורום כנראה שהסינכרון לא מאפשר ומופיע ליד תמונתי סימול "מושהה" אנא עזרתכם או תידרוך להשיב עטרה ליושנה שבת שלום. גידי -גדעון היחידי
שלום חברים אני גדעון היחידי מנהל פורום אהבה ורומנטיקה. השתבש דבר מה במחשב ואיני יכול להעביר הודעות בפורום כנראה שהסינכרון לא מאפשר ומופיע ליד תמונתי סימול "מושהה" אנא עזרתכם או תידרוך להשיב עטרה ליושנה שבת שלום. גידי -גדעון היחידי
ה הנהלת הפורומים Administrator 18/11/18 #1 שלום גדעון תוכל לשלוח אלינו בבקשה במסר צילום מסך של השגיאה?
K k-don Well-known member 16/11/18 #11 בחיפוש תוצאות אני לא מקבל שום תוצאה (פורום צרכנות) לא בחיפוש הרגיל ולא בחיפוש המתקדם.. אם אתם רואים אז זו כנראה בעיית הרשאות
בחיפוש תוצאות אני לא מקבל שום תוצאה (פורום צרכנות) לא בחיפוש הרגיל ולא בחיפוש המתקדם.. אם אתם רואים אז זו כנראה בעיית הרשאות
ה הנהלת הפורומים Administrator 18/11/18 #12 תוצאות חיפוש שלום, תודה לכם על העדכון בנושא. באג חיפוש הועבר לטיפול. שבוע טוב
K k-don Well-known member 18/11/18 #13 בפורום צרכנות הוחלפה הודעת המנהל בצילום של ספינה טובעת וזה כנראה לא הפורום היחידי שסבל מזה
ס סבתא רותרות New member 18/11/18 #16 גם בפורום ביקורות מסעדות זה קרה. שם גם המאמרים והקישורים נמחקו וכן פונקציית החיפוש.
didalf Well-known member 18/11/18 #15 גם אצלי החיפוש לא עובד בכלל ובנוסף פורום טלוויזיה שוב השתרשר לכמה שרשורי ענק שאי אפשר לפתוח.