שרשור טסים, טסות וקבוצות

dogli3

New member
מההה יא נאפה ?

היי אנשים , מישהו/י טסים ב17/7 לאנאטאה ??? ליצור קשר באיי סי קיו - 276371396

GnG17

New member
אוקיי אנשים יום חמישי אני טס

יום חמישי ב7 בבוקר הטיסה שלי.. אני נוסע ל 12 ימים ו11 לילות עד ה25. אני יהיה במלון PHILLIPIANA ממקום ממש מאחורי הסקוור. אני יוצא עם עוד 3 חברים זאת תיהיה פעם שניה שלנו באיה נאפה היינו גם שנה שעברה.. אז לכל אלה שרוצים לדעת משהו וגם יהיו בתארכים שלי ורוצים ליצור קשר 243204202. http://www.discoverayianapa.com/images/ayia_napa2.jpg זאת מפה של איה נאפה הסקוור נמצא בערך במרכז המפה חפשו רחוב עם מלא עיגולים קטנים. המלון שלי נמצא טיפה מעל מספר 99.

aluf 07

New member
אייה נאפה

יש מישהו שטס לאייה נאפה בתאריך 14.7 ב6 בבוקר?Q?Q?Q?Q

מארגן נסיעה לאיי הנאפה - תעזרו לי:]

שלום לכם כולם אני מארגן נסיעה לאיי הנאפה אנחנו בין 2-4 חברה רוצים לסוע לשבוע עד שבוע וחצי, כעת אני צריך הצעות: מלון טוב.. מועדונים טובים.. מאיפה להתרחק.. חופים טובים (שמעתי שכולם שם טובים חחח).. וגם כמה כסף לבזבוז אני צריך מינימום-מקסימום.. אני מעוניין לסוע בתחילת אוגוסט, איי סי 164142298 (יוני)

krina

New member
אגבגב כולם...

אני טסה ביום חמישי בבוקר (כן..לבד...כן- בפעם הראשונה...) ומחפשת להצמד אל מישהו... אם יש לכם הצעות לבילויים או סתם בא לכם לארח לי ח'ברה- אני בינתיים פה... :} קרינה

racing weel

New member
גם אני טס ב 14 לנאפה!!!!

אנשים אני טס ביום חמישי!!!!אז למי שהולך איתי ביחד שישלח הודעה 176539483

L e G e n D

New member
עצה שלי

מלונות-זה לא ממש משמעותי. בכל מלון יש תיירים מכל הסוגים וכל מלון שמה מציע אותו דבר פחות או יותר.אם אתה בקטע של גם לחסוף אז לך אפילו על מלון דירות. כשאתה בוחר מלון הכי חשוב שתתחשב במיקום הגאוגרפי של המלון, הקירבה שלו לים ולמרכז הבילויים. בקשר למקומות בילוי. יש אזור של כמה רחובות שזה מרכז הבילויים של המקום. כולו מלא בפאבים וברים ומועדונים. קח את הזמן ותבקר בכמה שיותר,יש מבחר גדול. כשאני הייתי שם,אז הכי נהנתי מה-ICE CLUB , מועדון טוב שעורך מסיבות קצף פעם בשבוע. יש גם את ה-BLACK AND WHITE שנחשב איכותי. המועדון הכי גדול באזור הוא ה-Castle,מועדון ענק פשוט עם כמה אולמות,כל מסיבה מפוצץ שמה.הבעיה שהמקום לא חובב ישראלים. לא פעם קרה שאנשים שהסגירו את זהותם הישראלית מוקדם כאשר דיברו עברית בתור לא הוכנסו למועדון וביקשו לעזוב את המקום. אם בכל זאת תרצה להכנס,פשוט אל תדבר עברית. החופים כולם אותו דבר פחות או יותר. ה-Nissy beach לדעתי מומלץףכי יש שם הרבה אפשרויות כגון ספורט מוטורי וצוק שממנו אפשר לקפוץ למים. סכום מומלץ-100 לירות קפריסאיות הן די והותר.

krina

New member
לאור או משהו כזה. בודדה...

לבד כמו בריטני ספירס אחרי שהיא נכנסה להריון... :} אני עד מעט מתחילה לעבוד ככה שלא היה לי זמן לחכות לחברים שלי שיפנו זמן...אז החלטתי לקחת את הדיל על עצמי... :}

T00L

New member
הממ מלון

בגלל שכמו שכולם אמרו המיקום של המלון זה הכי חשוב אז המלצה שלי היא napa plaza מיקום מצוין מרחק של מקסימום 10 דקות מהחוף (לא הניסי ביץ' כי לשם צריך לנסוע..) מול קנטקי ופצה האט ובורגר קינג למקרה שרוצים לאכול ו-2 דקות הליכה מהמקום של הפאבים והמועדונים.. והמלון עצמו בנזונה. בקשר למועדונים, הייתי ב-2 carwash שהוא לא כזה משו, וב castel שחלק אמרו שעושים שם בעיות לישראלים אבל אני לא נתקלתי בזה, אני חברות שלי ושאר הישראלים שהיו שם, לא עשו לנו בעיות

The Bugi

New member
וואו זה המון

אני לא הייתי מסוגל להיות שם כל כך הרבה זמן...

GnG17

New member
אני שנה שעברה נסיתי להוסיף עוד ימים

והשנה עוד ריצנו לסגור לשבועים אבל בסוף סגרנו על שבוע וחצי לא חסר מה לעשות שם..

למעלה