שרשור טרום לילה

meytula

New member
למי שחיפש,נתוני ההצבעה

גב וקרן 44% איתן ודניאל 29% אורן ואורטל 17% בן וליהי 7% יוני ואתי 3% יוני וחן 0%

thisisme4

New member
איזה ביזיון - קרן וגב טסים ליוון?

איכסה איכסה איכסה לא בא לי לראות את התוכנית יותר מאז שהגמול נכנס לתוכנית. גב למד מחברתו להשרדות וארגן "גב חזק" של סמסים בחוץ. יופי. אפשר כבר לתת להם את הכסף ולסגור את הבאסטה. מזל טוב לשני הזוכים הכי דוחים בתולדות הריאליטי הישראלי. שלום לך מיטולה.. מאוכזבת כמוני? http://www.youtube.com/watch?v=4D2qcbu26gs&ob=av3e

לא לשכוח, אתמול חבר שלו דניאל היה בוילה

לבטח קיבל בריף קצר בנוגע למה שנעשה בחוץ, כבר היום ראינו אותו ואת קרן עולים שלב. פתאום מאימפוטנט ומשורר בלירה הוא הפך לגבר שרמנטי ("קרן, תביאי בוסה") בלירה וחצי.

meytula

New member
מאוכזבת זה לא מילה

מצטערת שבכלל התחלתי לצפות בדור הבא! אם אלה היו אורטל ואורן הייתי מפרגנת למרות שאני חושבת שבהגדרה של //זוג'' איתן ודניאל היחידים שמתאימים כרגע,אבל קרן וגב??זה שיא הבזיון והגועל לא מספיק זה גם הפורום התמלא במלא טרולים שמאוד מעכירים את האוירה בפורום וכבר ממש לא בא לי להגיב גם כאן למען האמת,זה הפך לפורום וואלה מזל שיש חברים שפויים שמנסים לאזן את הגועל רפש שהולך כאן לאחרונה

anonimit75

New member
רק לגב וקרן מגיע. הם עושים את התוכנית

אתם חיים בסרט!!! הקהל אוהב אותם. הפורום הזה לא מייצג כלום !!!!

anonimit75

New member
כולם רוצים את המליון. מה זה השטויות האלה???

קרן וגב מעניינים, יש עליות יש ירידות ...יש עומק.

שאפולי

New member
תקשיבו,

הם בטח בטוחים עכשיו שהם לוקחים את המיליון זה מביא לי תסעיף. לגמר- חייב להחליט בפורום אם הולכים על דניאל או אורטל ולהתאחד!

חחחח אין מצב שאצביע לאורטל אלא אם

זה יהיה בין אורטל לקרן וגב ואז ברור שאני מעדיפה שאורטל תיקח ולא חסרת החוליות .

24שעות1

New member
פה בפורום כתבתם שקרן ואיתן הכירו לפני והכל

הצגה בינהם. והנה כולנו ראינו מי זאת שהכירה את איתן לפני , ומאז נדלקה עליו לידיעה זאת הגברת דניאל

adiyon2

New member
זה לא משנה את העובדה שקרן הכירה אותו גם.

ראי תמונה בתחתית השירשור

"הכירה אותו" הייתה חיילת שראיינה אותו לפני 6

שנים. מאז ישבה וחיכתה שיצרו תוכנית ריאלטי כושלת כדי שתוכל לפגוש אותו שוב.. כן. זה הגיוני מאוד.

למעלה