שרשור ט"ו באב

green lantern

New member
שרשור ט"ו באב../images/Emo99.gif

נקווה שהאייקון עדיין פעיל.... בכל מקרה היום ט"ו באב... הירח מלא (כן אפשר לראות את הירח ב11 בבוקר... אם אתה נמצא בווצ´טאואר....) הציפורים מצייצות.... אז ישבתי וחשבתי מה GL יכול לעשות ביום הזה מיוחד בפורום.... אז חשבתי משהו כמו האהובה של כל גיבור... לכל גיבור יש חברה\אישה\סיקרט קראש ולכל גיבורית יש בעל\חבר\סיקרט קראש וכולנו כאן (בתקווה) קוראים קומיקס... אז מי החבר\ה או הבעלה\אישה או הסיקרט קראש של הגיבור שלכם.... אז ככה לקייל ריינר (למרות שאני אומר את זה בפעם המאה) יש חברה בשם ג´ייד והיא (*כולם ביחד*) ירוקה , היא הייתה בעבר גיבורה בעצמה (באינפינטי בע"מ) ואחר כך היא פגשה את קייל ונהייתה GL בעצמה.... לוולי ווסט הלא הוא הפלאש יש את לינדה ... אישתו ... היא לא מיוחדת במיוחד.. סתם עוד דמות תומכת חסרת יכולת...

The Flash

New member
לא שכחתי...

הוא פשוט לא אוהב אותה כמו שהוא אהב את גוון

illustrator

New member
תתפלא...

גוון היתה נערה יפה, אמריקאית ממוצעת. במילים אחרות, לא מעניינת במיוחד (לא סתם הרגו אותה). אמנם פיטר הכיר את מרי-ג´יין לפני גוון, אבל הוא תמיד חשב שהיא מרחפת. רק אחרי שגוון מתה, פיטר הכיר את מרי-ג´יין יותר לעומק והתאהב בה. ואז גוון חזרה... כמובן שמדובר בשיבוט של גוון, אבל זו עדיין היתה גוון ופיטר בחר במרי-ג´יין.

illustrator

New member
אני לא יודע

מה קראת ואיפה (אתה מוזמן לפרט), אבל כל ויכוח הוא מיותר. קראתי מספיק קומיקס של ספיידר-מן בשביל לדעת ש-MJ היא האחת בשביל פיטר.

chatenoire

New member
איזה ויכוח מתוק...

"ספיידי אוהב את גוון!" "לא, MJ היא האחת בשבילו!" "אבל הוא זכה בדובי גדול ביריד ונתן אותו לגוון!" "הג´ירפה הורודה שMJ קיבלה היתה גדולה ופרוותית יותר!" ...מרירות של ט"ו באב.

The Flash

New member
זאת לא הייתה קירסטין דאנסט

זאת הייתה מרי ג´יין ווטסון ש"במקרה" נראת כמו קירסטין ודרך אגב...אתם מאמינים שספיידי נראה כמו טובי מגוויר!! מדברים על מוזר.... ובנימה רצינית(לא ממש רצינית אבל מילא) כשתהיי שחקנית גרועה(אבל מצליחה משום מה) ולא תוכלי לשחקן את מרי ג´יין כמו שצריך אז דברים טובים כמו זה יקרו לך(אני מניח...)

green lantern

New member
דוגרי ....

מה היית מעדיפה במיטה (אזהרה השאלה הבאה חסרת היגיון בתכילת ונגמרת מהשפעה של יותר מדי JL בשבוע אחד) בחור שיכול לירות קורים כשיש לו מכונה על היד.... או... בחור יש לו טבעת ויכול ליצור איתה כל דבר שעולה על דמיוני לרבות לוחמי מסוקסים ... או גוורילות בחליפות גלדיאטור או סמוראים (מתאבקי סומו לא אלה עם הכובע השפיצי) עם כנפיים.. תלוי בסתייה שלך

למעלה