שרשור יום הולדת שמח לרונה!

שרשור יום הולדת שמח לרונה!

מחר, 26/7, רונה חוגגת 31. בואו נשרשר לה מזלטובים!

הדר 0

New member
עכשיו מזל טוב! ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

איזה ילדה גדולה... רונה כל הכבוד שהחזקת מעמד עד גיל 31, הרבה כבוד והערכה אמן תמשיכי לעשות מוזיקה מדהימה ולהינות מהחיים

דידושקע

New member
יום הולדת שמח!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo141.gif

מלא מלא כיף וסיפוק וחיוכים ועשייה ובריאות ואהבה, תעשי רק מה שעושה לך טוב ואל תפסיקי ליצור לעולם לעולם לעולם!
שניצל ופתיתים לרוב

טל2009

New member
מזל טוב רונה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת מתוק ונעים
חג אהבה שמח

ROTEM30035

New member
ה-יום יום הולדתתתת ה-יום יומולדתתתת../images/Emo70.gif ../images/Emo213.gif

אחח... מי יתן ותזכי לעוד שנים רבות ומאושרות, אהבה שלא נגמרת, נחת ושלווה לצד סערות וריגושים, מוזיקה, יצירה, חלומות, הזיות והרבה הופעות מוצלחות |4u| ועכשיו, אל הפורום: תשקיעו מספיק ואעביר את זה ישירות לרונה. יאללה במזל-טובים

ROTEM30035

New member
אם גם תכיני לה פתיתים ושניצל, הו...

זה כבר יהיה סיפור אחר

דידושקע

New member
תני לי שנייה רק להיזכר.. איך.. מכינים פתיתים?

אבל שניצל דווקא אני עושה אחלה

ROTEM30035

New member
שניצל זו גם התחלה טובה

שניצל עם נר יומולדת למשל, זה בכלל להיט

אחלה של יום הולדת רונה (זהירות ברכת סבתות)

אחרי שחווינו איתך בלייב את משבר גיל השלושים, אני מקווה שבשנה הזו כבר התרגלת אליו ואולי אפילו קידמת אותו בברכה (?!). גם לנו לוקח זמן להתרגל לזה שאת כבר בת שלושים ואחת ומופיעה מול אלפי אנשים בחוף הצוק, ובפסטיבל ישראל, ובברלין, ועם גידי גוב וברי סחרוף ושלומי שבן ויהודית רביץ וכו', וכן בטלוויזיה בכל מיני הופעות אורח, ושיש לך אפילו תכנית רדיו!!! (תעבירו אותה לשעה יותר נורמלית בחיאת). פתאום יש לך תסרוקת מוקפדת וסטייל, וכשאומרים "רונה קינן" כבר לא שואלים "מי?", ולא כל-כך נדיר ומשמח למצוא אנשים שאוהבים את רונה, כי כולם מכירים אותה (וגם כי יש פורום). אז הרשי לי לתת לך צביטה בלחי ולהגיד "אויש כמה גדלת... אני זוכרת אותך מאז שהיית כזאת קטנה!" ועלי לציין שאת גדלה בדרך מקסימה ביותר והשירים שלך מתבגרים ביחד איתך. כיף שאת קיימת.

groishir

New member
מזל טוב!!!!!! D:

זה תאריך ממש מגניב. מוסיקה ואושר ויופידו והמון דברים נחמדים שייקרו לך בשנה הזאת, ובכלל.

יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב, אהבה ואושר, ועוד שנים רבות של יצירה!

למעלה