שרשור יום העצמאות

limor33

New member
הפנינג יום העצמאות בבריכת כפר דניאל

רוצים לצאת מהלחץ? בואו להפנינג רגוע וירוק על מרבדי הדשא בבריכת כפר דניאל (ליד מודיעין) ביום העצמאות 07/05/03, תוכלו להסתובב בין דוכני האמנות והתכשיטים, לקנות מתנות, לאכול משהו בדוכני המזון, לנוח במתחם הצ'אי והסתלבט, להנות ממופע ריקודי בטן ומופעים מוזיקליים שונים ולהירגע במתחם האלטרנטיבי, בזמן שהילדים מבלים בבריכה או בהפעלות השונות. אפשר גם להביא דברים שאתם לא רוצים בבית ולהחליף/למכור בשוק קח-תן שייפתח במקום!!! לפרטים: לימור 051-457715

CoooooL

New member
חחח../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

ברגע שאני אדע - אני אעדכן. בינתיים עוד לי אין שמץ לגבי אירועים ברחובות. השבוע אבל אני מקווה שאני אדע מה נסגר

niminet

New member
למי אכפת?

בשביל מה יש את רוק עצמאות? אגב, מישהו הולך?

יוֹאב

New member
אני עוד לא יודע

חברה שלי רוצה ללכת לרוק עצמאות, כי היא גרופית של אביב גפן, אבל שום דבר עוד לא סגור...

CoooooL

New member
אוקיי. עדכון ראשון../images/Emo13.gif

החגיגה הגדולה ברחובות של יום העצמאות תהיה ברחוב יעקב. המופע יכלול הפעלות לילדות, רוק לנוער, פעילויות, זיקוקי דינור כמובן ועוד. פרטים נוספים ומידע בהמשך
פבל

CoooooL

New member
רוק לנוער - בבימת הנוער../images/Emo26.gif

פרטים נוספים בעדכון השני (קצת יוצר מפורט
) אשתדל להביאו היום בערב.

0r0r

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

יעקב? יופי שני מטר מהבית שלי (אני גר בנורדאו שבין יעקב ובנימין) בטח ברחבה ההיא לפני בית דונדיקוב (?) ואם זה שם אני לא אראה כלום מהבית בגלל מגדלי המוזיאון בכלל, למה תקעו שם את מגדלי המוזיאון האלה??????????. עכשיו כדי לראות כמה זיקוקים מסכנים אני צריך לצאת מהבית
אופפפפפפפפפפפפפפפ שמישהו יתרסק עם מטוס לתוך מגדלי המוזיאון (?)

0r0r

New member
אגב...

אם מישהו יתרסק עם מטוס לתוך מגדלי המוזיאון אז בבקשה שידאג שאייל גולן יהיה בבית.

CoooooL

New member
../images/Emo41.gifעדכון שני../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

מאתר העירייה: האירועים יתקיימו השנה ברח' יעקב , להלן מוקדי הבילוי: בבית דונדיקוב(20:00 )- קבלת פנים חגיגית , 21:00 ערב זמר עברי, אמנית אורחת - אילנית בפינת אחד העם(בנק איגוד) במת זמר חסידי וריקודים עם להקת שילת. בביה"ס סמילנסקי 21:00 - הפנינג לילדים מתקנים מתנפחים, במה לכל המשפחה מנחה אורח איתי שגב עם להקות המחול והזמר המקומיות 22:00 זיקוקי דינור -מגג בי"ס סמילנסקי. בבימת הנוער 21:00 במת רוק לנוער עם להקות רוק וג'אז מקומיות , אומן אורח - מלך הרוק הישראלי - ארז נץ ולהקתו. כביכול, אני אמור להנחות את הבמה בבימת הנוער. פרטים נוספים על האירועים בהמשך השבוע. שווה לבוא

למעלה