שרשור יום כיפור- מי בפורום עכשיו???

שרשור יום כיפור- מי בפורום עכשיו???

הלו, הלו
מה קורה
המחשב אצל בת דודה שלי דלוק אז החלטתי לבדוק מה שלומכם
מי צם
אני. ואני יכולה להגיד בכנות, שאם אין לי תעסוקה, אני רעבה. למי בא
לי אישית בא קצת מהכל. אני רוצה
וגם לא יזיק לי לשתות משהו כמו
אפילו
אי אני רעבה
בשבילכם: כל מני אייקונים חמודים, שיעבירו לכם את הזמן בנעימים:
B- |

תודה!!!!!!!!!

אני ניסיתי לצום ואז.........פתאום נתקפתי חשק אז לבמבה! כן כן לבמבה.....ניסית וניסיתי ולא הלך בסוף אכלתי שתי חבילות
איזה באסה.... טוב...בכל אופן למי שצם-בהצלחה! וצום קל! תנסו לא לחשוב על
ו
בננה? עכשיו קיץ......
טוב....ביי

הי לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif

איזה שעמום! אף אחד כמעט ולא בבית... כל החברות והחברים צמים... ואז הם לא מדברים איתך בפורומים... נסעתי על רולר בלייטס שעתיים רצוף... הרגליים כואבות רצח... לצום? אני?... בהתחלה חשבתי אולי... אבל בלי לשים לב אפילו אני חוטפת נישנוש... חחחח אני מאוד ממליצה על האתר הזה שהוא בלי קשר לתאומות... אבל הוא שווה קליק | | | V

חחחחראאאאא../images/Emo85.gif!

אני ממש ממש לא מרגישה טוב ובגלל זה אני לא יכולה ללכת לגשר לפגוש את כל החברים שלי מהעיר שמלא שביאו לא ריאתי שנים אני לא יכולה בכל זאת לצאת מהבית כי אני אל סף התאלפות בגלל זה אני גם לא צמה וגם ככה אף אחד לא צם אצלי חחחחח בבית! יש לי בעיה שאני מתאלפת נורא מהר כנראה לא שתתיית מספיק או לא ידועת מה לכן עכשיו אני יוצאת מהמחשב וגם מחר אני לא יהיה שחס וחלילה אני לא התאלף יכול להיות שהוא כבר עושה לי מידי קרינה אז אני באמת הלתכי עכשיו ואני מתה על כולכם חחחחחח כמה פרצפוייים שמת:)
נועה

חיבוקים ונישוקים!!!!!!!!!!!

מצטערת לשמוע..... חבל שאת חולה. אני רעבה מה-10 דקות הראשונות, אני מנסה לראות אם יש לי כוח רצון. ככה או ככה יש לי דחף עז ל-
.

תודה שרוש ../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

תודה חמודה :) אני כל הזמן חולה יש לי מלא ביעות בריאתויות אני אנמית (חוסר דם, ולכן אני גם סובלת מקור) אני לא צימחונית או משהו ממש לא אבל פשוט אני ככה אנמית חחחח ואני סובלת מהתאלפיות ז´תומרת שעם אני לא ישתה כמו שצריך לא יהיה ליכ אב ראש כי למזלי אני אל סובלת ממגרינה היה לי ככה פיתעום אתמול לא יודעת למה
חח אבל עם אני לא ישתה מכו שצריך ואוכל כמו שצריך אני ישר מסוגלת להתאלף אז לא כדי התאלפתי עשרות פעמים בחיים שלי יש לי עם זה בעייה אנחנו משפחה לא שומרת ממשששש לאאאאאא חחחחח הכי לא שומרת בעולם אבל כל השכנים שלנו דתיים וכולם שומרים :)חחחחח מענין עם עד עכשיו הצלחת לישמור או לא...

עשיתי את זה!!!! צמתי את כל הצום!!!!

בפעם הראשונה בחיי, צמתי את כל צום יום כיפור!!!!!! מאז אתמול בערב לא נכנסתי לפורום ורק קראתי. אני צמתי את כל הצום שזה כבר היש למישהי כמוני,שצריכה לשקול עוד 15 קילו, כדי להגיע למשקל נורמלי. מה אפשר להגיד, אני מרגישה נהדר!!!!

RinRan

New member
שרוש...

אני אהיה כאן ביום כיפור- אנחנו לא שומרים ולא כלום... המצווה היחידה שאנחנו מקיימים ביום כיפור זה לא לנסוע...

Alexis14

New member
אני צמה...

אבל אני משערת שאני אשבר... אני ממש לא שומרת מצוות והכל ואני צמה רק כדי לראות אם אני אצליח... ושנה שעברה נשברתי שעתיים לפני הצום.. באסה! אבל השנה נראה לי שאני אשבר עוד דקה בערך... בהצלחה לי ולכולם

omer wild

New member
גם אני פה !!

וגם אצילנו לא שומרים מצוות וכל זה...וכמו שקארינוש אמרה המצצוה היחדיה ששומרים זה לא לנסוע ! וחוץ מזה רק אני ואח שלי מנסים לצום...ההורים שלי לא צמים... אז אני יהיה פה עוד בערך שעה\שעתיים ואז אני חוזרת לחברים שלי

אני גם פה../images/Emo70.gif

חזרתי עכשיו מהשבט שלי היה כזה סבבה... עזרתי לילדה אחת לנצח את אחד הבנים בדמקה (אני שונאת את הילד הזה) והוא התעצבן שאני עוזרת לה
חחחחחחחחחח

omer wild

New member
מישהו ער פה ?? איזה יום חרא היה לי.

אתמול בסביבות 12:00 חזרתי הביתה אחרי סיבובים ביישוב שלי
ברגל כמובן... הייתי קצת עייפה אז חזרתי הביתה לישון שעה וחצי בערך וכשקמתי לא הרגשתי טוב
הייתי נורא מצוננת והייתי ממש עייפה
הייתי אמורה ללכת שוב למרכז המסחרי (איפה שכוווולם נפגשים) ובסוף לא הלכתי כי הרגשתי ממש רע וחזרתי לישון עד עכשיו
ואני לא מצליחה לישון יותר...וחוץ מזה אני גם צמה
ועד עכשיו אני שורדת יפה

מרי kate

New member
אני...

פה בפורום ומשעמם לי בטירוף... אתמול מתחילת הערב ועד היום ב-10 לא אכלתי. ואז פשוט נשברתי ועפתי למקרר והוצאתי משהו לאכול. חוץ מזה אסור לי לצום כי אני לוקחת כדורים בשביל לגבוה ובשביל לייצר הורמון כלשהו שאין לי בגוף והרופאה אמרה לי שאני חייבת לאכול הרבה ולשתות הרבה. באסה...
טוב, אולי אני אצא מפה עוד מעט כי משעמם...

RinRan

New member
אוי נועוש.......

נועוש- את אנמית
אני נורא לבנה אז שנה שעברה ילד אחד מהכתה שלי (למי שמכיר אותי- דן אבן) שאל אותי אם אני אנמית
חחחחח..... טוב אז נועוש אני מצווה עליך להרגיש טוב
חחחח... סתאאאאאם.... טוב אז תרגישי טוב מתוקה
תֵירַאִי ככה
ולא ככה
אוקי דוקי
יופי
נדבר באיי סי, בביי

boly

New member
למישהו יש את התמונה הזאת

התוכנה אחת מטומתמת שינתה לי אותה

RinRan