היה מצויין ../images/Emo6.gif
וואי דנה כל פעם אני מתאלת מחדש איך שתי שטלתניות כמונו מסתדרות ואוהבות אחת את השנייה "בנות, סלוטייפ, בנות! פליירים! בנות בנות בנות" היה שיא הכיף, בהתחלה בעזריאלי היה קצת מוזר, ישבנו בגג קצת וחבורה של פקאצות החליטו להטפל אלינו אז החלטתי לצאת עליהם, קצת קיללה אותי אבל הו וול, הן המשועממות כאן, שומדבר רציני, לפחות הן הלכו ואחר כך הלכנו לסנטר והוו היה כיפי כיף, אני לא מאמינה שזכרתי את השמות של 99% מכן! ההחתמות הלכו מצויין ואנשים הגיבו מעולה והיה כל כך כל כך כיף ברצינות שאף פעם לא נהניתי ככה.. עכשיו אני מקווה שאני לא אשמיט אף אחד: ענבלירון, דנה,אופק, אנני, חן,עדי,אסתי, סיוון, קארין, סתיו, תמר, שירן, חן, אינה,דורין וכולםםםםםםםםם היה כל כך כיף, היה יום ממש ממש ממש טוב והיה כיף כל כך לשבת עם כולכם בסוף היום ולצחוק קצת להצטלם, להרעיש, להמרח אחת על השנייה. היה באמת שיא הכיף. עשינו קרוב ל300 חתימות.. אולי כבר יותר. לא כל כך זוכרת. וחילקנו פוסטרים, קיבלתי אליי כמובן את כל הסוויטשירטים שרציתם שאני אעשה לכם ובאמת שהיה מעולה בחיים לא נשארתי עד כל כך מאוחר.. מחכה לתמונות שענבלירון הולכת לשים.. חחחח.. אוי וד"T ענבלירון.. אני כל כך שמחה שקנינו את הספר.. שיואו..