שרשור יום קידום.

שרשור יום קידום.

וול בנות, היה אחלה של יום קידום. אספנו המון חתימות [כמובן לא מספיק כן? ^^ אבל נו, הכל יחסי
] וכיסינו אזורים שלמים. כל הכבוד לכולנו נראינו ממש ממש טוב וכל הכבוד לכולכן על הרצינות. אני אוהבת את כולכן, כנל לכל אלה שלא באו. אל דאגה, יהיו עוד מפגשים. אתן מוזמנות לשרשר לכאן את כל התגובות/שאלות/מסנג'רים/תמונות/סרטונים וכו.

its only ma

New member
אווקי טווקיי!

[יש עוד שרשור כזה למטה..אבל...] אני ראשונה D: אמ... אני לא אגיד שהיה לי שיא הכיף...היה בסדדדדר... זה היה טיפה מעצבן שהלכתי בשעה 1 וחצי!
*נוער מכבי
* בקושי הספקתי לעשות משו באמת! אגב, כמה חתימות אספנו כולנו ביחד בסוף?

MCbusted

New member
היה ממש סבבה

פעם ראשונה שבאתי למפגש והיה אחלה ואני שמחה !!
כמה בערך יצאו לנו החתימות??

SHAHARnavon

New member
לא אתם לא מאמינים מה היה לי...

חחח דיי זה הורג!!XD באתי עם עוד כמה חברות ובן דוד שלי...הגענו לעזריאלי מצאנו את המקום שבו היינו אמורים להיפגש[בעזריאלי] ואפח'ד לא היה..אז אמרנו..טוב נעשה סיבוב ונגיעה ב-11.. 11 בול!!שעון שוייצרי הינו שם...חחחXD והקבוצה כבר הלכה.. אז מהר תפסנו אוטובוס לסנטר..היגענו לסנטר לא מצאנו אפח'ד... אז הסתובבנו בסנטר..[הלכתי לתומר קניתי חולצה של 30 ואני מאושרתת!!] אח"כ כשבאנו לצאת ראינו קבוצה של ילדים מהפורום שהחתימו..הייתי מאושרת הגעתי אליהם ונתתי להם ת'דפים שהדפסתי..[פליירים]ואני מחר יוצאת להחתים אנשים מהעיר שלי.... לא נורא שלא הייתי בסוף חחח... אולי בפעם הבאה..לפחות אתם נהנתם? ו...אחרי שהחתמתי למי להביא ואיך?... שחר..;)

chen krispin

New member
היה סבבה ביותר

שמחתי מאד להכיר את כולם... ונהנתי מאד מאד היה ממש כיף.. זה הICQ שלי.. 341020017

my reflection

New member
היה מאוד נחמד^^.

שמחתי כול כך לראות את כולכן
אני יעלה אח"כ תמונות, אוהבת את כולכן
נ.ב מי שרוצה לדעת מה שלום רגלי הצולעת(
)אז המצב לא זוהר כול כך>< ואני הולכת מחר בבוקר לרופא.

its only ma

New member
אל תדאגי יהיה בסדר ברופא

העיקר שבסוף תקבלי מדבקה שהיית ילדה טובהXD
פעם הבאה...נדבר

היה מצויין ../images/Emo6.gif

וואי דנה כל פעם אני מתאלת מחדש איך שתי שטלתניות כמונו מסתדרות ואוהבות אחת את השנייה "בנות, סלוטייפ, בנות! פליירים! בנות בנות בנות" היה שיא הכיף, בהתחלה בעזריאלי היה קצת מוזר, ישבנו בגג קצת וחבורה של פקאצות החליטו להטפל אלינו אז החלטתי לצאת עליהם, קצת קיללה אותי אבל הו וול, הן המשועממות כאן, שומדבר רציני, לפחות הן הלכו ואחר כך הלכנו לסנטר והוו היה כיפי כיף, אני לא מאמינה שזכרתי את השמות של 99% מכן! ההחתמות הלכו מצויין ואנשים הגיבו מעולה והיה כל כך כל כך כיף ברצינות שאף פעם לא נהניתי ככה.. עכשיו אני מקווה שאני לא אשמיט אף אחד: ענבלירון, דנה,אופק, אנני, חן,עדי,אסתי, סיוון, קארין, סתיו, תמר, שירן, חן, אינה,דורין וכולםםםםםםםםם היה כל כך כיף, היה יום ממש ממש ממש טוב והיה כיף כל כך לשבת עם כולכם בסוף היום ולצחוק קצת להצטלם, להרעיש, להמרח אחת על השנייה. היה באמת שיא הכיף. עשינו קרוב ל300 חתימות.. אולי כבר יותר. לא כל כך זוכרת. וחילקנו פוסטרים, קיבלתי אליי כמובן את כל הסוויטשירטים שרציתם שאני אעשה לכם ובאמת שהיה מעולה בחיים לא נשארתי עד כל כך מאוחר.. מחכה לתמונות שענבלירון הולכת לשים.. חחחח.. אוי וד"T ענבלירון.. אני כל כך שמחה שקנינו את הספר.. שיואו..

חחח כפרות עלייך. הצחקת אותי ../images/Emo24.gif

אכן היה מפגש סוףףף הדרך. שמחה לראות שאנשים נהנו ^^".

MCbusted

New member
:)

סורי שלא יכולתי להשאר אחכ.. אני רואה שנהנתם מקווה שלא הפסדתי משו רציני חוץ מתמונות אבל אוף לא נורא פעם הבאה חח ואיזה ספר??

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifומה אני?! עז?!

שכחת את הבנאדם הכי חפרן שהיה שם! לא יפה מצידך!

LoveYourHate

New member
../images/Emo45.gif איך יכולת לשכוח את הבנאדם הכייייייי חרפן

הכל מאהבה

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif זה בסדר אני יודע שאני חרפן XP

ואמממממ אני גם הזכר היחיד בפורום זה גם משהו שמייחד אותי D: אני לא מוזר אני מיוחד! ._.

LoveYourHate

New member
אני עדיין לא מאמינה שלא אמרת לי משהו

הייתי עולה וגורמת להן לקפוץ מהגג מרוב בושה לפאקצות המזדיינות האלה!
היה ממש ממש כיף . אני חזרתי באיזה 11 הביתה רכבת מסריחה באנו לתחנה והרכבת יצאה ממנה לחצתי באטרף על הכפתור הזה שאמור לפתוח אבל לאאאא מה פתאום למה שזה יפתח לנו
אז מתנו מקור ואיזה חתיך אחד ישב איתנו כששרנו לו מודרן מיס' ודה קיל
[ממש חתיך ..אבל ממש ממש חתיך!!!
]
אני כ"כ רוצה לראות את הספר הזה !! כ"כ!!!

Keren W

New member
3>

נשמע שממש ניהנתן, אני שמחה בשבילכן ואני מחכה שיהיו תמונות! ואיזה יופי 300 חתימות יאי חח.... מה הפרחות רצו מכן בעזריאלי??

למעלה