שרשור יום רביעי

DannyMcFly

New member
שרשור יום רביעי../images/Emo13.gif

נו, אז איך עבר עליכן היום?

../images/Emo73.gif באלי למווות !

היום התחיל סבבה כזה היה שעה מתמטיקה והיה בסדר כזה .. אחרי זה היה מדעים.. סתם העברתי את השיעור וזה.. ואז היו לנו שעתיים חופשיות אבל הייתי לבד... סתם שמעתי מוזיקה וזה.. ואחרי זה היה לי שעתיים מבחן במתמטיקה מועד ב' למבחן הראשון שנכשלתי בו.. והלך לי פשוט גרוע ! ובאלי למותת !! זה כל כך מתסכלללללללל!! אני לומדת מלא מלא מלא ויש לי מורה פרטי ואני מנסה מלא ואיכשהו תמיד במתמטיקה לא הולך לי!! אווח הלכתי לבכות ביי..

polly88

New member
../images/Emo182.gif:)

יום רגיל:) תיק מפוצץ ><"מורה לספרות מעצבנת ו3 בנים חמודים
מישי יודעת אם מקפליי בטוח מופיעים ברוק עצמאות?!

../images/Emo73.gif אממ הם מעלים בימים האלה את רשימת

האמנים.. כל יום אמן אחר.. אני לא בטוחה שמקפליי יבואו =\

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיזה יום משעמם O_O"

קמתי בבוקר , הרגשתי חרא , ( הכל בגלל השיננית של אתמול! >.< הרגה אותי עם הפלואור, מאז באלי להקיא! וזה לא נגמר
). אבל בגלל שהרגשתי כ"כ רע, לא הלכתי לבצפר
וישנתי עד 12
והייתי ממשיכה לישון עוד עם אמא שלי לא הייתה מתקשרת אלי והפלאפון היה בצד השני של הבית. ומאז אני פשוט משתעממת. אני במחשב, בטלוויזיה בטוויטר והכל יבש, ומרגיז. כאילו דווקא היום הם החליטו להיות זבל.XD ואני לא יכולה לעשות כלום, כי אני מרגישה לא טוב.
קיצר, אמרתי שזה יום משעמם?! D: ד"א, איזה מדבק השיר ישן/חדש הזה חסר השם של מקפליי!? אני כל היום שומעת אותו, ומזמזמת אותו.XD אני ממש מכורה!
מה יש לאנשים נגדו?!!? XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יום חמישי >_<

אעאחעחנאיעחנכיוקאךמגלכח המבחן במתמטיקה הלך לי כל כך גרוע T___________________T בא לי למוווווות, ואי אפשר לעשות למבחן הזה חוזררר!*^@%#^# ו...ו...ו.. היא היא תוריד אותי הקבצה אם אני יכשל. ואז, אני לגמריייייייייי ימותתתתתת >: בוהוווו

למעלה