שרשור יום רביעי......

lover boy6

New member
שרשור יום רביעי......

טוב אני החלטתי לפתוח את הדיון כי משעמם לי בבית ואני חולה... אז כמו שאתם מבינים היום עבר לי חרא אני רוב הזמן במיטה כי כואב לי הראש.... אני מקווה שלפחות לכם הלך יותר טוב ממני...

חחח

ב"ה לי עבר יום נחמד עד עכשיו,לקום מאוחר זה כבר כיף=] אני מקווה לעשות משהו נחמד גם הלילה. אתמול ראיתי פעם ראשונה סאות' פארק. דווקא ממש מצחיק!

lover boy6

New member
>< אתם ממש רעים

אתם הלכתם למיקי לראות סאותפארק ואני לא ייכלתי לצאת....

Blue Aura

New member
יום רביעי, הרגע חזרתי הביתה.

אכלתי פיתה עם חומוס כי כל האוכל משבת נגמר ואחרי זה חטיף בריאות. קשור מאוד, הא? P; שעתיים היסטוריה על הבוקר - ועוד היטלר. ימח שמו! אחרי זה ספרות, יום שלישי הבא מבחן. :( אחרי זה שעת מחנך, עשינו מן ציורים כאלו, שלי היה הכי חמוד. ^^" אחרי זה שעתיים כלבנות מעשית - דיברנו על תולעים שטוחות ותולעים עגולות והיום הולכים לעשות לכלבה שלי חיסון נגד תולעים. P: אחרי זה שעתיים ביולוגיה שבעצם למדנו רק שעה אחת כי כולם סיימו לפני השעה ה-2 ואני היחידה שקיבלה 100 על העבודה. ^^" P:

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif me too חולה ../images/Emo7.gif...

ועוד הלכתי כמו מטומטמת בבוקר לביצפר! כאילו שלא ידעתי שאני אחזור תוך דקה
לא מפסיקה להקיא, חום, פפ... ועולה החום רק מלחשוב על כל החומר שאני אצטרך להשלים! =[

lover boy6

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

גם אני בדיוק ככה .... זה כזה מעצבן

gorck

New member
לא נראה לי....

לקום ב7 בבוקר, לגלות שלא מסיעים אותך ויש לך 15 דקות להתארגן... להגיע לבצפר ולקבל 25 במתמטיקה, 61 בהיסטוריה... להמשיך את היום במבחן באנגלית, וללמוד כימיה מ1 עד 4? להגיע הביתה ולגלות שאמא החריכה על החדר שלך כמזבלה העירונית שאתה חייבת לפנות ואז להכנס לפורום...

Black Balloon

New member
תרגישו טוב ../images/Emo24.gif!

[לי בקושי יש קול :[] נמ, היום שלי: התחלתי ב-9, כרגיל. 3 שעות ראשונות- אומנות. השעה וקצת הראשונה הייתה כ"כ משעממת. בלעכס. ואז עברנו לסדנא
וסוף סוף מצאתי ציור לצייר! הוא כ"כ יפה. :] (ומה שהכי טוב זה שאני לא יכולה לסיים אותו תוך שעתיים ^^) אח"כ ספורט. בע. היא אמרה לנו שנעשה 2 דקות ריצה ואז כפיפות בטן. אז אני רצה כמו מטומטמת 2 דקות ואז פתאום "יש שינוי בתוכנית" :S "משחקים מחניים" אאעע!!! אני מתעבת את המשחק הזה! איכס. ועוד נגד יא' 2 בכלל, הן רוצחות אלה
. אז אמרתי לה שאני לא יכולה לשחק ונכנסתי לאולם שם בערך לא עשיתי כלום חוץ מלהתפעל כמה שאסתר גמישה. :O אח"כ הייתה שעה עם מחנכת והיא דיברה איתנו על הטיול והתשלומים וכל זה :O ואז היא שיחררה אותנו, יעע. (הייתה צריכה להיות לנו עוד שעה איתה). ועכשיו אין לי קול. ;[ צרידות זה סקסי אבל במידה ;[ טוב, חפרתי. :X

Infinity AL

New member
תרגיש טוב../images/Emo184.gif לי היה יומטוב!

היה לי טיול נהיגה כזה
נסענו לרמת הגולן ומשם לכנרת ולעוד מקומות שאני לא זוכרת. הקיצר היינו 3 אנשים, ונהגנו סה"כ 5 שעות והיה ממש כיף
עשינו מלא עקיפות והיה קטע ישר בכביש שהמורה הרשה לנו ליסוע ממש מהר
וזה כ"כ כיף
! מחר מתמטיקה
מבחן
אה

moshe present

New member
ואו נשמע מגניב

כמה זמן זה רמת הגולן ממך? בלי קשר-אני פשוט חולה על הכנרת..על האווירה שם של סטלה ולהכיר אנשים מעניינים ושוט..

תרגיש טוב../images/Emo24.gif

הייתי היום ביום חופש, אז הספקתי לשלוח חבילה, לקחת טופס 17 לבדיקת CT שלי, לצאת עם חברות לקנות מתנות לחברה אחרת,להקליד לאמא איזה מכתב ולשמוע עוד הבטחה לקפה ועוגה
יום אחלה סך הכל. מחר הולך להיות יום קל בגלל שמתבטלות לי 3 שעות [המורות בטיול שנתי].

HeNoOsH

New member
יום מבוזבז...

מיום ראשון כל השכבה שלי בגדנ"ע ובגלל שדי הרבה אנשים החליטו לא ללכת אז הכינו לנו מערכת שעות חדשה לכל השבוע.... "קייטנת גדנ"ע" ככה המורות קוראות לזה חח קיצצצרר...שעתיים היסטוריה, שעה אנגלית וסרט משעמם ביותר ! בזבוז זמןןן...לא עושים כלום.. אמממ עשיתי סיבוב קטן עם חברה ואז נרדמתי טיפה וזהו :]

moshe present

New member
הו יום רביעי היום השנוא עליי

לומדת עד שלוש וחצי בדרך כלל..אאא ואחר כך יש מחול ובשמונה אני בבית. אבל היום התבטל המחול פלוס זה שהתבטלה לנו שעה של ספרות ואז שכנענו את המורות לאנגלית שישחררו אותנו והלכנו מוקדםם :):) מחר מבחן בסוציולוגיה..די חרשתי אבל לא יודעת נקווה לטוב.. יאללה אנשים סופ"שששש :) כיףףףף מחר אני רצה עם חברות אחריי שלא רצנו כל הקיץ :):)

lover boy6

New member
תאמת גם עליי

יש חמישיה ימים הכי גרועים בחיים שלי כולם הם היו ביום רביעי

למעלה