שרשור יום שבת.

Blue Aura

New member
שרשור יום שבת. ../images/Emo48.gif

שרשרו מה עשיתם היום. יום שבת שלי. קמתי מרעשים של הכלבה שלי שנבחה על הדלת. לאמא קפץ רעיון שנלך לטיול בקיבוץ, גנבה כמה צמחים לבית נטוש אחרי זה שתלנו את הצמחים הגנובים. אחרי זה, לאמא קפץ עוד רעיון שנלך למשתלה ונקנה צמחי מרפא וכל מני אז נסענו, קנינו ושתלנו ועכשיו המרפסת שלנו נראת עוד יותר יפה ממה שהייתה. אחרי זה לאמא קפץ עוד רעיון שנלך למזבלה שלנו לראות אם יש איזה שולחן קטן לשים את שעציצים (קיבוצניקים, מה אתם מצפים.
) לא מצאנו כלום ואז חזרנו הביתה ואמא ואחותי מכינות אוכל בזמן שאני כותבת את זה. ^^"

tttttttttt1

New member
קלטתי אותך..אז כל הרעיון של השרשור

הזה היה בעצם בשביל לשים תמונה..
....עליתי עליך... חחחחחחחחחחח סתם סתם...שיהיה בכיף... [אין לי מושג מה אני כזה שמח עכשיו..אתן לא מבינות מה עבר עליי.
.אבל עזבו..סיפור ארוך...נזרום על השמחה הפתאומית שהציפה אותי...חחחחחח]

Blue Aura

New member
לא, ממש לא. ../images/Emo6.gif ../images/Emo189.gif

אני שמחה שאתה שמח. ^^" לכל אדם מגיע שיהיה לו שמח בלי שום קשר לעולם. XDD

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

באמת עדיף שאנשים יהיו שמחים...פשוט היה לי קטע ממש מטורף היום - אתן עדיין זוכרות את הסיפור שלי עם *ההיא*?? אז זה קשור אליה...הכי מצחיק שזה קשור אליה והיא בכלל לא יודעת...אבל זה היה אחד אחרי הצהריים [
] הכי הזויים שהיו לי...אנשים שראו את מה שקרה היו בשוק מזה...אני אמור להיות ממש בבאסה אבל כשאני חושב על זה - משהו טוב יכול לצאת מזה...חחחחחח קיצר מספיק עם השטויות... =) ערב טוב..

Come Alive

New member
הממ.

הלכתי לישון רק ב5 וחצי, כי היו אצלי ידידים.. אחותי העירה אותי ב11 וחצי, הייתי צריכה להתלבש וזה כי ב12 בערך הגיע שף לבית שלנו בהפתעה לאמא שלי, כי יש לה יומולדת היום. טוב, הגיע השף והתחיל לבשל בלה בלה אני והאחיות שלי סידרנו את השולחן, כל המשפחה באה, אכלנו, אני קפאתי מקור וכולם מתו מחום [מוזר..] ועכשיו הם סיימו את הקינוח ואני לא מרגישה משהו אז אני נחה קצת
אח"כ אני בטח ארד לכיכר לעצרת רבין [אני גרה מעל הכיכר] מי בא?

Infinity AL

New member
אממ..../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

קמתי מוקדם למרות שהלכתי לישון מאוחר. עשיתי שיעורי בית במתמטיקה. עזרתי לאמא לבשל ואכלתי. למדתי למבחן במתמטיקה. עוד מעט הולכת שוב ללמוד למתמטיקה. איזה חיים

dark dumb

New member
מוזר ולא כמוני

אבל כל השבת קראתי ספר...
ועוד באנגלית!!

אממ

ב"ה קמתי ב1. <איכות!> אכלנו ארוחת שבת. <עוד יותר איכות!> ואז למדתי לגמרא והבנתי הכל. <וזה היה נחמד> ואז התקלחתי <אני אוהבת להתקלח> ואז יצאה שבת. הייתה שבת טוב! אור! יא זבל! לא חשבתם לבואאא ולהגיד לנו שאתם הולכים?!

vered151

New member
אממ...

היה לי חג מעלות איזורי...שהסתכם בסופו של דבר בכאב ראש.... חניכים מופרעיםםם ועכשיו חזרתי מעצרת...שהייתה ממש טובה..במיוחד בגלל הגשם..ואני שונאת גשם בדר"כ!...

פיספסתי את המהות טיפה../images/Emo3.gif

אבל בדיליי כזה או אחר,אתמול נחתי בבית וקצת ניקיתי..וזה היה אחרי שחזרתי מאוחר מהופעת יום שישי של סינרגיה

למעלה