שרשור יום שלישי

שרשור יום שלישי ../images/Emo14.gif

סליחה שפתחתי עכשיו פשוט הייתי חייבת- בת דוד שלי ילדה תינוק
(מקווה שלא תכעסו שפתחתי מוקדם)

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

זה הדבר הכי טוב שקרה לי מאז שדוד שלי נפטר.... (אבא של בת דוד שלי שילדה)

KATYUHA

New member
שיוא שיאו

איזה יום היה לי!!!!!!!!!!!!! היום בשיעור מדעים צעקתי על יוסי המנהל שהוא גם המורה למדעים כי הוא התחיל לעצבן אותי!התחלתי להגיד לו יא קוף שימפנזה לך לך תדחוף סיגריות ובננות לתחת!הוא לא נתנן לי עונש איזה כיף!ואז בשיעור ספורט המורה נכנסה לכיתה ופתאם אני קולטת שוונץ על הראש שלה בשיער אני מתחילה לתפקע בקול רם והיא בלי לשאול מה קרה התחילה לצחוק איתי חחחחחחחח זה היה ממש מצחיק...היא נהייתה דורבן! מחר יש חזרה אחת לפני אחרונה לפני הופעה במחול!אני עושה 3 סולואים איזה כיף!אני מה זה מתרגשת!קלטו רק אני על הבמה וכול האורות עליי וכולם מסתקלים רק עליי איזו התרגשות! ועוד יומיים המפגש עים רונו'ש!!! איך אני משגעת את אחותי!"ליאל ליא אני הולכת עוד מעט לראות את רוני שלי!" והיא פעם ראשונה בחיים מקשיבה לשטויות המטומטמות שלי! עכשיו היא והחבר שלה בחדר שלהם לא נותנים לי להיכנס אוף!רציתי להראות להם בפעם שלושים מיליון את הסוסלואים שלי ועכשיו הם כבר אומרים לי "קטיה די לא להיכנס לחדר!"וואלה יופי תפסו תחת!אני מתרגשת כמו לא יודעת והם "לא עכשיו..."מעצבנים! טוב שיהיה לכולם מחר יום טוב!

אתם דעים מה יש עוד שבווע?../images/Emo110.gif

[בהתחשב בזה שהיום יום שני..] יש ליי יומולדת וחצייייייייייייייייייייייי
ז"א.. אני בת 14 וחצי ב=ו=ל
[נולדתי ב30.4:p שני זה 30.10:p] יאיייי גדלתי:p

einatit4

New member
../images/Emo187.gifלילה...

מחר מבחן בארץ ישראל.. על מחאת המילואימניקים ועל פינוי ימית.. לא התאמנתי.. אוףףף אין לי כוח לזה

למעלה