שרשור יומולדת לויוע צ'אן *_*

JeeChan

New member
שרשור יומולדת לויוע צ'אן *_* ../images/Emo65.gif

מזל טוב ויוע צ'אן ^_^ לכבוד יום הולדתך =] אני גאה ושמח שזכיתי להכיר מישהי כמוך *-* מקווה שיהיה לך יום הולדת נפלא היום D: וגם מחר כשנחגוג לך =]
בלון| המון המון מזל טוב *חיבוק ענק*

Lust chan

New member
ויועצ'אן~!!!!!! ../images/Emo135.gif

*מעתיקה את הברכה מפורום אינו* נו היא הייתה נורא מגניבע כזו '.'~ אבל הפעם אני שמה סתם שונן איי תמים :ס נה, היום ויוי צ'אן- Vivi Sparrow, הכוסע המושלעמת (שעזבה את הפורום אבל מה אכפת לי? ס.ס) חוגגת מומולדת~!!!
אזאז, ויוע צ'אן~!
המון המון מזל טוב ומומולדת שמח, אושר עושר בריאות הצלחה וכל הדברים האלה שסבתות אוהבות לאחל
שיהיה לך יום הולדת מלא ביאוי, שונן איי, בישים מתמזמזים וסתם 'ידיד נפש' ש
בטעות
שוכבים באותה המיטה אחד על השני כששמיכה דקה וצמרירית מכסה אותם ^-~
עד 350920359305903 ושתהני כל היומולדת ובכלל כל החיים, שתמשיכי להיות כוסעשולטתנסגדתשמציירתשולטושכולםאוהביםאותהושיודעתלנגןפוקאימוריבגיטרה!!!111 *נושמת נשימה עמוקה* ס.ס~ זה היה ארוך, אם תפענחי את זה תקבלי עוגיה~^^ בקיצור, שיהיה לך רק טוב, ויויצ'אן נסגדת שכמוך~!!!
אוהבתותך מלא~!
גלצ'אן
נ.ב. הסורק שלי שובת לו בהנאה מאז אתמול בלילה, אז אני מניחה שתקבלי את הציור כבר... מחר~! ^-^ בינתיים קחי אדו\רוי ^^

MrsGreen

New member
ויוע D:~

מזל טוב ליומולדת D: תמשיכי להיות כזאת חמודה סגידיתית וכשרונית ^_^ *חיבוקדב* -<--<{@

Fay Wood

New member
ניעע~ לא פייר ;; ../images/Emo168.gif

יצאתי ממבחן במחשבים, הגשתי תופס ריק, רצתי למעבדת מחשבים בשיא המהירות כדי לפתוח לויוי שרשור יומולדת, ומה מסתבר? שהמעבדה סגורהה~ T.T אבל, בכל מקרה- מזלטוובבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!1111111111111111111 ^_____________________^ את יצור מקסים ומוכשר, בין האנשים הכי מדהימים שאי פעם הכרתי בחיים שלי, ואני באמת שמחה שהכרתי אותך~ ^__^ אזאז, יומולדת שמח~
ותצפי מחר להרבהרבה בלוניםם~~ D= והאנשים בבצפר הזה מפחידי~ם .___.;; תוציאו אותי מפה ;.;

Fay Wood

New member
אה, אופס, זה טופס* XD; ../images/Emo168.gif

._.; בכלמקרה- שתזכי למצוות, והרבה אדורוי~ ^.^ *כי עכשיו אני בבית ויש לי תמונות לשים ._.*

לבנדר א

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח! D:../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, שיתגשמו כל חלומותיך ושתזכי להרבהההה קויאמאטו~3> כי קויאמאטו סגידה. *.* *סוגדת*

SasuNaru

New member
ויוע כפרע נשמע שיויו וואוווווו

*___* אההה סאמא נפלא שליייייי ני אוהבת אותך המון המון!! ני אשלח לך את כל תקיית האדואל שלי!! XDDD אה את כל כך שקסית מדהימה מוכשרת ו...ו....אדו! ;w; מזל טוב ושכל משאלותיך הנסתרות והנבזיות[3;]יתגשמו! >w< שתשיגי את כל רצונות הפאנגירלז,את יודעת מה רצונות הפאנגירלז 3; הייתי רושמת יותר אבל ני חולה ולא מתפקדת @@; I heart you~

Sakai Shana

New member
ויועעעע~DDDDDD:

סליחה, רק עכשיו חזרתי הביתה .___. בצפר ומיד אח"כ חווה זה איכ~;; אבל עודמעט דאנסגרופ אז מילא. הברכה D: את כזאת כפרע3> ואני כ"כ אוהבת אותך3> את באנדם מדהים, מוכשר, בישי, אפלקאשוח מגניב, נחמדה, טובה, מצחיקה, מוצחקת [מה, את צוחקת מכל דבר קטן! י-י], ולמישהי כמוך אני פשוט מאחלת את ההכי טוב שיכול להיות, בריאות, אושר, כושר, יושר, עושר, ~שר, ~שר, [דמייני שיש עוד מילים שמתחרזות י-י], מזל, הצלחה, בלהבלהבלה ובמבע! ^__^ [דאמ. באלי במבע. מי מביא לי? @@;] אניאני אקנה לך משהו יפהיפה ואני אתן לך מחר. 3: אוהבתאותך כפרע, תמשיכי להיות כמו שאת כי את זה הכי טוב! ^__^ CYA TOMORROW~ ^_^ שאנה.{:

Envious

New member
ויוי !!! מזל טוב P: ../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

וזהו XDD רק עכשיו קמתי משינה אז את תקבלי ברכה שווה יותר כשהמוח יתחיל להתעורר ! ותגידי אבא שלך פנוי ? י.י XD

../images/Emo204.gifמזל טוב!!! D:

שתקבלי מלא מתנות שוות, שתזכי לצפות רק בסדרות אנימה שוות, ושלעולם לא יגמר לך המקום על המחשב ^___________^

למעלה