שרשור יומולדת

YuviChan

New member
שרשור יומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מה הייתם נותנים לדמויות ליום הולדתן??
לקגומה-מכנסיים לנאראקו-טוב לב למירוקו-ילד
לסאנגו-מי יודע
יאלללללללללללללללהההההההההה
תתחילו לרשום
מתנות לדמויות
מזל טוב

אוקע^^

לקאגומה- מכנס +פדים לעידן הפאודלי P: נאראקו- אותי*0* מירוקו- הייתי עושה לו ילד אבל הייתי עושה סאדומאזו לנאראקו ומירוקו יחד! סאנגו- את אח שלה |: אינויאשה- את סאשיP: סאשי- פלפאי חדש

harar8

New member
הייתי נותנת

לסאשומרו-עוד פלאפי
לשיפו-המון ממתקים

blck angel1

New member
אני!!

לססשאמרו - אותי בתוך עוגה בריקוד ארוטי
לנארקו- אותה מתנה כמו של ססשאמרו קיקיו- חזייה קוגמה- ספר " איך להתמודד וליצור אישיות משלך" אינויאשה- קוקיה ג'אקן- קרפדה רין- טיפול יופי כולל רופא שניים

נ ו ע

New member
טוב, ננסה:

לקאדה- עין חדשה
לקאגומה- שליפים למבחנים
לסאשומארו- טסאייגה מפלסטיק
למירוקו-
לנאראקו- שיקונוטמה מזוייפת
לקאגורה- מאוורר [במקום מניפה]
לקיקיו- מוח :| לאינויאשה-
הרבה בטטות, שיהיה לו הרבה צ'יפס

דופיאשה

New member
ממממ אוקי עכשיו אנוכי!

סשומארו- אותי כמובן[אני אשתו] וגם פלאפי חדש למרות שגם הישן די רך אינויאשה- ממממ יש לו הכל לא?! סאנגו- בומרנג חדש נארקו- קיקיו מזויפת מירוקו-כמובן שילד ואישה לקגומה-כנ"ל מכנסיים

אוקיי:

רין - בובה צ'יבית של סשומרו. נאראקו - חימר. הרבה חימר. אינויאשה - צעצוע נשיכה. מירוקו - בובת אהבה מתנפחת. סשומרו - חרב (אולי זה יגמול אותו מהאובססיה הבלתי מוסברת שלו לחרבות). ג'אקן - ברבי, סתם כדי לראות איך הוא יגיב
... שיפו - סוכריה ענקית על מקל.

עכשיו אני ^^

סשומארו - יד עץ חדשה או פלאפי חדש למקרה שהשני יהרס. נראקו - אותי כשלגופי סרט מתנה בלבד
קאגורה - טיפים איך באמת "לצאת לחופשי". קאנה - צבע לשיער. רין - הייתי לוקחת אותה לעולם הממתקים וקונה לה בובות פרווה רכות. מירוקו - חוטיני, שלשם שינוי יבקש מהבחורה הבאה "האם תלבשי את זה?" סאנגו - קונה לה טייצים יותר אופנתיים. שיפו - כלוב (הוא צריך אחד כזה). איחנויאשה - מברשת שיער, אני בטוחה שהוא לא שמע עליה. קגומה - תיק יותר גדול.

אוקי..

אינוי: עצם צעצוע שיפו: ביקור במפעל של ווילי וונקה (המבין יבין) קאגומה: את החלק בנשמה שלה שקיקיו גנבה ממנה מירוקו: את נעם (תודות אחר כך) סאנגו: שיבוט של מירוקו (אני שונאת לקפח אנשים) נאראקו: נותנת לו תחביב (חוץ מלהיות רע ולנסות להרוג את אניויאשה) קיקיו: לא הייתי מביאה לה מתנה סאשמוארו: עוזר נורמאלי מיוגה: מישהו אחר להתקרצץ עליו (תרתי משמע) ג'אקן: קרפדה תואמת עם מקור רין: משפחה נורמאלית קאגורה: צביקה פיק (עושה יותר רוח מסתם מניפה) קאנה: את המראה של המכשפה מ"שלגיה" (יש לה אוסף ש מראות קסומות, לא?) קוהאקו: את הזיכרון שלו

loligoth

New member
../images/Emo54.gif:]

לסאשי-ילד, ממני :] לנאראקו- שניי ילדים ממני :]] למירוקו- זונה. או שתיים. לאינויאשה- ספר לשליטה בכעסים או משהו -_-; לקיקיו- חיים וגוף שעשוי מבשר ועצמות. אממ....?

Stinki Winki

New member
חמוד^.^

ממ... לקגומה: שמפו
לאינו': צ'יפסD: לשיפו: איזה צעצוע
אין לי עוד>.<

Bakura

New member
חי חי חי ^.^

סשומרו- אינויאשה, קשור היטב על מיטה פלאפית וורודה עם אזיקים ורדרדים ופלאפים וכל מיני אביזרים שאתם לא צריכים לדעת עליהם ^.^ נאראקו- כנ"ל האביזרים בשביל קוהאקו, וחוות נמלים, כדי שיגוון קצת. קגומה- אקדח ומדריך "איך לירות לעצמך בראש עם אקדח ולצאת מהסדרה כמה שיותר במהירות" וגם מצבה קטנה מקרטון ממוחזר. קיקיו- תלוז למספרה של שוקי זיקרי. היא לא יכולה להסתובב עם כל כך הרבה שיער יותר. סאנגו- אח חדש >_> הישן בשימוש. מירוקו- נטיות הומוסקסואליות, למען המין הנשי ! קגורה- מייבש שיער, כי זה עושה רוח ^.^!!! קאנה- ספר פיסיקה על מראות (? למדנו על מראות השנה >_>... אז... עזבו -.-;) קוהאקו- חוטיני ^0^ !!! למרות שזו יותר מתנה לנאראקו >_>; קוגה- נעליים. ואולי חצאית חדשה. אינויאשה- תרסיס נגד פרעושים (הוא כל הזמן מתגרד >_>;) ווזלין לחרב (ולעוד כל מיני דברים ^.^!!!) שיפו- ממתקים. הרבה. ומסרק, כי יש לו באמת מודעות גבוהה לשיער. ג'קוטסו- סט מייק אפ. בנקוטסו- הרבה קוקיות!!!! ^.^ (טוב, נו, צמה זה כבר פאסה!!! תנסה משהו אחר >_>) וכדורי גדילה. .... ממ... יש עוד...? קאדה- מדריך אירובי, שתיכנס לגזרה כבר. טוטוסאי- משקפי שמש. רין- דובי גדול ופלאפי, או פלושי סשומרו. ג'אקן- כובע חדש. .... כה, נראה לי שזהו. מיוגה לא יקבל ממני כלום. אה, ולפרה של טוטוסאי, פעמון מגניב! ^.^

למעלה