שרשור יומי ומבדר !

פולי3

New member
שרשור יומי ומבדר !

היפ היפ הוריי ! ^_^ אני שמחה פתאום, לא יודעת למה [:

היום זה פרק 58 לא?

לפני כמה שבועות פרסמו תמונה של קגומה שוכבת מאחורי אינויאשה אנושי-עירומה. ואז שאלו איזה מספר פרק זה יהיה ואמרו פרק 58. זה היום לא? מעניין מה יילך שם.. אם מישהו יודע שיגיד!!!

*מתפלצת* אני רציתי לפתוח היום!!!

*מסיימת להתפלץ ועוברת לדרך בריאה יותר לעצמי להוציא כעסים, להתעלל בזשלא"ש (זו שאין לומר את שמה)* מחר אני פותחת את השרשור נגע! מקדישה שיר מיוחד לנגע דפנע נעם שירה סיווי ולכול אגודת הבטטות! אני ואתן נחרפן את העולם , אני ואתן ואז יצטרפו כולם, ואם אתן תצטרפו אלי, זה משנה - אני ואתן נחרפן את העולם. אני ואתן ננסה מהתלה, תיהיה לנו בטטה, טעים נורא, לא אמרו את זה לפני, זה משנה - אני ואתן נחרפן את העולם. אני ואתן נחרפן את העולם, אני ואתן אז יצטרפו כבר כולם, לא אמרו את זה לפני, זה משנה - אני ואתן נחרפן את העולם. שיהיה לנו בכייף!

מית צאן

New member
אני רציתי בכלל לפתוח../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אבל אני לא רוצה להתחיל לריב אז מחר אני פותחת וזייהו...
*נסקלת*

נורל

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

היום אינו הופך לאדם ומחר יהיה קטע ממש יפה עם אינו וקגומה קטע רומנטי ממה שהבנתי בסרטונים

יש וחצי../images/Emo113.gif

אם כבר בין אינו וkik you אין קטעים יפים... אבל בפרק של היום יהייה הקטע עם התמונה הזאת?! אני מקוה שכן!!!

ולמה לא לנצל"ש?

ואם בכל זאת את בוהה במסך ושואלת לעזאזל מזה לנצל"ש, אז זה ראשי תיבות של המילים "לנצל" ו - "שירשור". במילים אחרות: לנצל שירשור = נצל"ש. אז פשוט תנצלשי להבא.

אמממ =.=

את בוחרת שרשור שנראה שהוא מיצא את עצמו או שהוא חסר תוכן ממשי שקשור לסידרה וכותבת בכותרת "נצל"ש" ואז את כותבת בהודעה את מה שרצית להגיד

MayaChan

New member
המשך ספוילר-הפרק של היום:../images/Emo58.gif

היום יהיה משהו עם אינו+קגומה

בדיוק!!!!!!

לתמונה הזאתי התכוונתי!!!!!!!!!!! שיוווווווווו אני כבר מתה לראות את זההההה!!!!!!! זה צריך להיות מזה רומנטי!!!!

מה כולם רוטנים?

שירשור יומי סה"כ! תהיינה עוד (המממ...רייגע, עוד..)110 (בערך) אפשרויות לפתוח שירשור יומי מזדרגג!

לי Li

New member
יותר מידי פרקים לאינויאשה? 0.0

לא הגיוני, לא היה אכפת לי אם היו אפילו יותר
אבל ממה שהבנתי, לקראת הסוף הסדרה מתחילה לחזור על עצמה
אז זה חבל. אבל עדיין, אין דבר כזה "יותר מידי פרקים של אינויאשה". לדעתי, זאת אחת מהסדרות שהייתי יכולה לראות עוד ועוד פרקים שלה בכיף
(אלא אם היא תחזור על עצמה יותר מידי ואז קרוב לודאי שימאס לי >_>; )

למעלה