שרשור יומי כאילו.

שרשור יומי כאילו. ../images/Emo181.gif

הייתי אתמול בכנס מנהלים של תפוז, היה כזה כיף [ראיתיאתהילעראיתיאתהילע
] וזייהו
מחר בגרות בלשון, בהצלחה.

אני הייתי בבית ספר היום..

היה ממש נחמד,היה לנו קריוקיי והיו כאלה שירים יפים,לאחר מכן הכיתה שלי החליטה שבא לה לעבוד עלייי סתם ככה. נכנסתי לכיתה ,וחברה שלי אומרת את לא יודעת מה קרה? המנהלל כועם עלייך חבל לך על הזמןן הוא אומר שמה שעשית ממש לא יפההה והוא עכשיו נכנס לכיתה וכעס מאוד עלינו את לא מתביישת,בגללך התבטל לנו הטיולל איזו מין ילדה את וחשבנו שאת חברה טובה. ואני אומרת לה על מה את מדברתת אני לא עשיתי שום דבר,מה עשיתי??? ואז כל הכיתה נכנסה ואומרת לי יעלל את פשוט ילדה מגעילה סמכנו עלייך וככה את מתנהגת,אין לך מה לדבר איתנו אנחנו עושות עלייך חרםם וכדי שתלכי למנהל כי הוא רוצה לשוחח איתך. ואני פשוט כמעט בכיתי כי לא ידעתי מה רוצים ממני והם עשו את זה כל כך רציני וטוב שלא היה אפשר שלא להאמין. בקיצור ירדתי להנהלה ואני רואה שהמנהל לא נמצא אז אני חוזרת בחזרה לקריוקי כי שמה היו החברות שלי אני נכנסת פתאום מה אני שומעת ברמקולל?,יעלל עבדנו עלייךךך חחחחחח אז אני אומרת להם איזה מגעילות אתם אני כמעט בכיתי כשכעסתם עליי ולא הבנתי מה אתם רוצים ממני?אז הם התחילו לשיר לי ברמקול לפני כל הכיתות שהיו שם יעל אנחנו אוהבות אותךךך ואת כל כך ילדה חמודה שהיינו חייבות לעבוד עלייך. רוצים לדעת מה היה אחרי זה??? תחסכו ממני מלספר..

MikeY fReAk

New member
חחחחחחח מסכנה!!../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

וספרי מה היה אחרי זה..

תחסכי ממני בבקשה,אני מעדיפה שלא..

וזה ממש לא מצחיקק אני כמעט בכיתיייי אפילו המדריכה שלי שיתפה פעולה איתם,לא היה מישהו שיעודד אותי.
. ממש צעקו עלייי ואני כולה רק נכנסתי לכיתה להביא משהו והתנפלו עלי.. אמרתי להם שזה ממש לא יפה אפילו שזה היה מצחיק יש דברים אחרים מצחיקים שאפשר לעשות מאשר זה.

והדבר הכי מעצבן שהם עוד בפומבי

לפני כל הכיתות צועקות לי ברמקול ומתחילות לשיר לי!.. מה זו הברבריות הזו???? אני לפעמים לא מבינה אנשים.

MikeY fReAk

New member
התעוררתי ב11..../images/Emo79.gif

ומאז אני על המחשב, אכלתי רק קצת דייסה ואני עדיין חלשה:S אני מתה כבר לאכול מהמנה חמה [אבל הקוביות לוחצות קצת פחות, אני מרגישה שאני מתחילה להתרגל..וזה פשוט סיוט לצחצח עם זה שיניים..] ואחשלי חוזר היום אחרי שבועיים בארה"ב, איזה כיף!!:]]

חחח מכירה את הדבר הזה

שאת מתארת אני יודעת כמה זה מעצבן מחברות שלי שהיו באות כל יום לכיתה וגם היו מתלוננות על הקוביות.

Free Lancer

New member
הייתה לי בגרות

בלימודי הסביבה. היה בסדר (אני מקווה שלאר פוסלים בחינות בגלל ציורים של סמיילי ובגלל שהקדשתי דף אחד בשביל לכתוב עליו בענק "אתמול עברתי טסט" וציירתי שטויות - כי אז נדפקה לי גם זאת וגם הבגרות בתנ"ך...) אניווי, עכשיו אני בכפר עציון.. (שזה נראה לי קרוב לאודליה
אצל חבר שלי.. אני אצלו שבת...

חחחח קרעת אותי עכשיו

מצחוק עם זה שהקדשת דף לבחינה בשביל לכתוב עברתי טסט!.. חחחחח צחוקים.

Moranus

New member
מממ..

הייתה לי מתכונת בידע עם(היסטוריה+אזרחות) הלך לי נחמד... הסתובבתי קניתי בגדים הייתי על המחשב וישנתי :)

יווו אל תזכירי לי את המקצוע הזה

היסטוריה, יש לי שבוע הבא מתכונת ואני הולכתתת למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. יש לי רק שלושה ימים ללמוד אליההה וזה לא מספיק כי יש הרבה מאודדדדדדדד חומר. וחוץ מזה אין לי בכלל חומר מסודר והכול בגלל המורה שלנו. הוא עושה מה שבא לו מחלק לנו דפים מנושא של השואה,לנושא של מלחמת העצמאות כל מיני דברים כאלה ואנחנו לא יודעות מה שייך למההה כי הוא מחלק ,והוא לא עושה את זה כמו שצריך מסודר.הוא לא נותן לנו שאלות מבגרויות קצת כדי שנדע מה סגנון השאלות,ומה דורשים מאיתנו ואיך צריך ללמוד. לא רק זה,יש לנו חצי חומר ללמוד לבדדדד. בקיצור אני רואה את עצמי עושה מועד חוף במרה הכי גרוע..

למעלה