אני הייתי בבית ספר היום..
היה ממש נחמד,היה לנו קריוקיי והיו כאלה שירים יפים,לאחר מכן הכיתה שלי החליטה שבא לה לעבוד עלייי סתם ככה. נכנסתי לכיתה ,וחברה שלי אומרת את לא יודעת מה קרה? המנהלל כועם עלייך חבל לך על הזמןן הוא אומר שמה שעשית ממש לא יפההה והוא עכשיו נכנס לכיתה וכעס מאוד עלינו את לא מתביישת,בגללך התבטל לנו הטיולל איזו מין ילדה את וחשבנו שאת חברה טובה. ואני אומרת לה על מה את מדברתת אני לא עשיתי שום דבר,מה עשיתי??? ואז כל הכיתה נכנסה ואומרת לי יעלל את פשוט ילדה מגעילה סמכנו עלייך וככה את מתנהגת,אין לך מה לדבר איתנו אנחנו עושות עלייך חרםם וכדי שתלכי למנהל כי הוא רוצה לשוחח איתך. ואני פשוט כמעט בכיתי כי לא ידעתי מה רוצים ממני והם עשו את זה כל כך רציני וטוב שלא היה אפשר שלא להאמין. בקיצור ירדתי להנהלה ואני רואה שהמנהל לא נמצא אז אני חוזרת בחזרה לקריוקי כי שמה היו החברות שלי אני נכנסת פתאום מה אני שומעת ברמקולל?,יעלל עבדנו עלייךךך חחחחחח אז אני אומרת להם איזה מגעילות אתם אני כמעט בכיתי כשכעסתם עליי ולא הבנתי מה אתם רוצים ממני?אז הם התחילו לשיר לי ברמקול לפני כל הכיתות שהיו שם יעל אנחנו אוהבות אותךךך ואת כל כך ילדה חמודה שהיינו חייבות לעבוד עלייך. רוצים לדעת מה היה אחרי זה??? תחסכו ממני מלספר..