שרשור יומי

Horse Wishper

New member
שרשור יומי../images/Emo70.gif

ואני פתחתייייייייייייייייייייי *לא ייצא לכם לסקול אותי כי אני זזה לבת מצווה של ילדה מהשכבה ומקלטטים לי*
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

Horse Wishper

New member
אף אחד לא מגיב../images/Emo35.gif

אל תפתחו שרשור יומי חדש ואז תאמרו שלא ראיתם את שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

Bakura

New member
אני ראיתי, למה את כזאת פסימית?

אבל למה להגיב שאין עדיין פרק?

הילדה מאושרת! אז היא רוצה תגובות

למה שלא ניתן לה אותן? והיא פוחדת שלא נראה את ההודעה הזאת כי כלמני שירשורים עולים למעלה. מבינה? ><

Bakura

New member
... פרק ככה ככה. אהבתי את הסוף.

וקגומה כזו בדיליי. ארג. פרק בסדר. נגיד. אהבתי את טווווווטווווסאי וזה, אבל קגומה הרסה לי.

פרק יפה...

הריוקוטסוסיי איך שלא קוראים לה מעצבנת רצח!! רציתי שאינויאשה יהפוך לשד ויראה לה שהוא לא כמו אבא שלו... טוווטוווסאי מצחיק ומיוגה מצחיק!!!!

זה היה פרק אפל כזה../images/Emo54.gif

עם כל ההרים האלה, והשדה הזאת שיש לה קול של גבר. (חחח אגב, מה נסגר!? שד דראג קווין פרק קודם, עכשיו שדה גברית כזאת, מה יהיה בסוף? ><) אינויאשה מאוד אמיץ ^^ וקגומה. היא כל כך טובה.

עוריט

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif

אהבתי תשדה הזו,למרות שהיה לה קול של זכר,היא נראתה מאגניבה כזו. אבל אני לא אראה את הפרק הבא בגלל הפאקינג טיול שנתי:( גאד מי עוד עושה ערב ק-ר-י-ו-קי? זה רק בשביל לייסר אותנו. כאילו,הוו החלום שלי בטיול שנתי זה לשמוע פקאצות שרות. ממש חלומי. אקיצר,פרק נחמד,וכשאני אחזור ביומשני אני מצפה לתקציר!

sintesis

New member
מסכנה!!!

כיאילו שגם ככה פקאצות לא צרכניות מדי, מקדישים לצרחות שלהם ערב שלם, ואל זה את מפסידה אינויאשה! בהחלת מסכנה..

למעלה