שרשור ימי הולדת..שנדע למי יש ומתי..

הי

יש לך יום אחרי גלושקד[כינוי שהמצאתי לחברה הכי טובה שלי] וביום של אחיה :-! קוראים לו אדי וגלושקד מכירה מישהו שקוראים לו אדי ואני מחבבת אותו והוא אותי אבל יש בעיה קטנה

שכחתי להגיד ולשאול

קוראים לי הדס יש לי ב2.9 יפתי קראת את מה ששלחתי לך דרך האתר הרשמי שלך?

קוראים לך חן??

את גרה ברחובות נכון? מכירה ילד שקוראים לו ליאור? יש לך שין? מכירה ילדה בשם עמית? באיזה כיתה את? בת כמה? באיזה בית ספר? מכירה ילד בשם אורן? סורי על כול השאלות

HeNoOsH

New member
כן..

לא מכירה את הילדים האלה.. ואני בת 17, י"א ואין לי שין

היא מסכנה?

אני מסכנה!! בגלל שאני מכירה את היצור הזה שקוראים לו ליאור יש לך מזל

אוקי

בת דודה של בת דוד שלי גרה פעם ברחובות ועברה ליבנה והיא נתנה ליצור הזה את האיסי שלי אוקי דיברנו קצת ואחרי כמה זמן הינו חברים אולי חצי שנה משהו כזה ואז בפורים הוא בא סוף סוף ליבנה אחר כך נפרדנו בגלל שבת דודה שלי אמרה לי שהוא אוהב מישהי אחרת היא אמרה לי כשחיכיתי לאספית הורים שהיא חייבת לדבר איתה אז אמרתי לה לא עכשיו אני באספית הורים כאילו התחברתי מהפלא' ואז באותו יום שאלתי אותו אם הוא רוצה להפרד הוא אמר לי כע אחרי כמה ימים היתה לו חברה חדשה ובפסח בת דוד שלי אומרת לי שמישהי מרחובות אמרה לו שאני מתחילה עם מישה מיבנה ובגלל זה הוא נפרד ממני ועכשיו אני שונאת אותו ומתכננת תוכנית נקמה ליצור המגעיל הזה

תוכנית נקמה למה?

לא צריך את השטויות האלה פשוט אל תתייחסי ושהמישהי הזאת יכולה רק להגיד דברים וזה רק מראה עד כמה היא לא בוגרת ומגעילה אם היא ממציאה כאלה שטויות..ובקשר אליו..מה הוא לא יכל להגיד קודם שהוא אוהב מישהי אחרת?!?!!? מה הוא זבל?!?! מה הוא רצה להראות למישהי הזאת שהוא אהב שהוא יוצא עם מישהי אחרת אז היא לא מעניינת אותו או משהו כזה ורק סתם להעביר איתך את הזמן זה ממש מגעיללל!!!! וזה יפה שבת דודה שלך אומרת לך ככה את האמת גם אם היא לא נעימה..הלוואי וככה היו חברות שלי... אז אל תתייחסי לכל מיני שטויות שאומרים ותראי שהכל יחלוף זה רק עניין של זמן ובאיזשהו שלב את כבר תשכחי מזה..ובסופו של דבר הגלגל מסתובב.. :)

אוקי

יש לי מישהי אחת בעולם שהיא כל עולמי אז לא ממש אכפתי לי מהיצור המגעיל הזה ולמישהי הזאת קוראים גל[והכינוי שהמצאתי לה זה גלושקד] אז מצידי שיזדין איתה אני לא שמה עליו רק על גלושקד הנשמה שלי חולה עליה

למעלה