שרשור ימי הולדת שרשרו את תאריך ימי ההולדת שלכם. יום, חודש ושנה. אני:6.1.89
ב ברררר New member 12/8/05 #1 שרשור ימי הולדת../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif שרשרו את תאריך ימי ההולדת שלכם. יום, חודש ושנה. אני:6.1.89
שרשור ימי הולדת../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif שרשרו את תאריך ימי ההולדת שלכם. יום, חודש ושנה. אני:6.1.89
ע ע ד י ת ו ש New member 12/8/05 #2 אפרופו ימי הולדת.... מחר יש לאיל (הבסיסט) יומהולדת... אני מצפה לראות כאן שרשור שמח ביותר.... התאריך שלי : 28.9.1984
אפרופו ימי הולדת.... מחר יש לאיל (הבסיסט) יומהולדת... אני מצפה לראות כאן שרשור שמח ביותר.... התאריך שלי : 28.9.1984
ה הקור יגמור אותי New member 13/8/05 #3 ראיתי את התאריך בלוח אירועים ורציתי לפתוח את השרשור יומולדת בחצות, הקדמת אותי . מזל טוב לאייל
ה הקור יגמור אותי New member 13/8/05 #4 אני... ב-27/8/87 וכדי שלא תתבלבלו אני אעשה את החשבון בשבילכם, עוד שבועיים ויום אני אהיה חוקית
ע ע ד י ת ו ש New member 13/8/05 #7 מותק... היה לך לא מזמן.... אז מזל טוב מקסימה...קצת הרבה באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.. שנה הבאה תקבלי שרשור כמו שצריך... מבטיחה..
מותק... היה לך לא מזמן.... אז מזל טוב מקסימה...קצת הרבה באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.. שנה הבאה תקבלי שרשור כמו שצריך... מבטיחה..
A Amber New member 13/8/05 #8 ../images/Emo6.gif איזה מותק, תודה../images/Emo70.gif האמת, זה יצא ביום של ההופעה של נובה במיץ' זו אחת הסיבות שכל כך התאמצתי להיות בה... היה לי נחמד לשלב יום הולדת עם הופעה
../images/Emo6.gif איזה מותק, תודה../images/Emo70.gif האמת, זה יצא ביום של ההופעה של נובה במיץ' זו אחת הסיבות שכל כך התאמצתי להיות בה... היה לי נחמד לשלב יום הולדת עם הופעה
ע ע ד י ת ו ש New member 13/8/05 #9 אני לא מאמינה שלא אמרת כלום! עכשיו אני קצת כועסת!!!!! לא יפה מצידך.... אבל בכל זאת אני יעמוד בהבטחה שלי
אני לא מאמינה שלא אמרת כלום! עכשיו אני קצת כועסת!!!!! לא יפה מצידך.... אבל בכל זאת אני יעמוד בהבטחה שלי
A Amber New member 13/8/05 #10 נו מה... לא נעים... "היי... אני ענבר, כן, פעם ראשונה שאת פוגשת אותי... אה, כן! יש לי יום הולדת! יחס יחס יחס!" לההה... בקטנה
נו מה... לא נעים... "היי... אני ענבר, כן, פעם ראשונה שאת פוגשת אותי... אה, כן! יש לי יום הולדת! יחס יחס יחס!" לההה... בקטנה
ב ברררר New member 13/8/05 #14 כל האלות שאני מכירה נולדו בספטמבר בין התאריכים 9-12. זה מוזררררר......
ב ברררר New member 14/8/05 #18 נצל"ש |חייבת להתלהב| אני- בר- אדומה בפורום קולדפליי!!!!! |מזה מתרגשת-כבוד!|