אנו. זה גם לשירים? o_x
אני יודעת שאני לא ממש משוררת, אבל הסורק שלי דפוק ואין לי איך להעביר ציורים למחשב :\ למה לא חיכית לו בפינה הצדדית ברחוב בלילה הקודם? במקום לבוא כמו שתכננתם השארת אותו דומם לא עונה לשיחות לא מקשיבה לעצות והלב כ"כ כואב מפחדת.. להתאהב - פרפר יפה פרפר מרהיב ישב על חלוני ביום אביב הניף את כנפיו נע בעדינות מי ידע שכשאגע בו ימות? - מבט מטורף בעיניים עיגולי זיעה על הלחיים אז רצחתי אדם או שנים ואולי יותר תקראו לי משוגע תקראו לפסיכולוג אך על הרצח אני לא מוותר אין דבר אחר שיספק אותי יותר ניסיתי להיגמל שום דבר כבר לא עוזר כשאני פוגש אנשים לא משנה מהם ואיך אליי מתייחסים זה תמיד נגמר אותו הדבר אותו הסיפור אני לרצח..מכור. - I can't stop thinking about u And I won't deny Because these filings r all true But now I see u with her Tell me baby Why it can't be me Don’t know when I don’t know how But suddenly, one day When I saw your smile It never happened 2 me before So tell me baby, what r u waiting 4? U saw me smiling at u U herd me giggling ones or 2 So, come on, don’t tell me u don’t feel the same! It will break my hear.. Maybe it won't be that easy like I thought Another morning, I see u in class Can't take my eyes off u But I don’t get any look back Sending a note for one of my best friends I sick and tired from this filling So why won't it ends? (יצא עילג עם האנגלית שלי >< תקנו אותי אם בא לכם :S) - מהמיטה קמים טלוויזיה מדליקים קפה מכינים מרגישים קצת חולים בטלוויזיה בעיתון חדשות על אנשים מתים ואולי גם על כמה אנורקטיות שנפתרו ואיזה אחד שמתלונן שהחיים קשים חייכתי לעצמי חיוך קטן ניסיתי להיות קצת שמחה אני אחיה חיים טובים, אהיה מאושרת גם אם זו תהיה רק הצגה. ושמש של בוקר את העיר מכסה מראה מעורר השראה חיוך קטן, הפעם אמיתי "העולם גם יפה", חשבתי לעצמי. - האהבה היא כמו סם טובה ומתוקה איתה אתה לא חכם בלעדיה אתה סתם וזה כואב להיגמל ואין לכך תרופה כמו אוויר לנשימה הפכה לחלק ממך וכשנגמלים – סם חדש לא תמיד מושלם ממש ולפעמים מתפשרים כאלו החיים - שפוט שלו שלה שלהם חושב שיש לו חברים אבל אין יודע עמוק בפנים שחי בשקר אבל מהאמת הוא מסתתר יודע שאין לו אתמול היום מחר לא עתיד, לא הווה, לא עבר סתם נודד ממקום למקום מיותר, חסר שימוש כבר מאוחר מידיי לחשוב שאולי יש עוד סיכוי לחיים אמיתיים אבל הוא חי לו באשליה ושם בפנים הוא יודע האמת מסתתרת שם בפנים מפחד להתעמת איתה פנים מול פנים ישתה לשוכרה, יצחק עד דמעה אבל תמיד נמצא בהשליה רק רוצה לברוח אבל בכל המקומות שמעו את שמו רק רוצה בריצה לפתוח לפתוח כנפיים כנפיים שבורות אני זוכרת שראיתי אותו הולך עם נערה ברחוב ידה בידו באווירה היה משהו לא טוב חושבת לפעמים שאין לו כבר תיקווה ובלב הוא יודע שלפחות הוא איתה המוח בעננים הלב באדמה פגוע, פצוע עם קוצר נשימה העיניים שורפות זה לא אמיתי ממשיך לחפש אחריה "לאן הלכת, יפתי?" רק אלוהים יודע לאן נעלם אומרים שהתאבד אומרים שנרצח אולם את האמת לא אמרו מעולם ואם הוא מת אז כנראה לעולם