שרשור ירח דבש

שרשור ירח דבש

איפה?
לכמה זמן?
כמה זמן אחרי החתונה נסעתם לירח דבש?
סוג הטיול? (בטן-גב, תיירות באירופה, טרקים, שופינג)
קיבלתם משהו שווה בחינם כי אמרתם שאתם בירח דבש, או שזה מיתוס של הטלויזיה האמריקאית?

התלבטתם בין עוד יעדים, ואם כן, למה דווקא זה נבחר?

Fufu The Girl

New member

השרשור הזה ממש בשבילי.
אנחנו משנים את הדעה שלנו כל שעתיים.
עד שחשבתי שהכיוון שהלכנו עליו נסגר, פתאום הוא נפתח שוב...
אז אין לנו עדיין רעיון!

אתם מוזמנים לעזור לי!!!

מה היה הכיוון עד עכשיו ולמה הוא נסגר?

אשמח לעזור, רק תני קצה חוט, מה מעניין אתכם :)

Fufu The Girl

New member
הכיוון היה..

תאילנד.
הרגשתי שזה כבר סגור, חיכינו כאילו לאזור אוקטובר (גם חופש מהעבודה וגם מזג-אויר יציב).
עכשיו הבעל מרגיש שהוא לא ממש סגור על היעד ב-100% ולא ממש יודע למה...
התחלנו לדבר על יעד יותר פשוט כזה (בורגס, רודוס, כרתים וכו') אבל אני מפחדת שבאוקטובר יהיה כבר קר שם וגם הדעה היא שלי היא שמקומות כאלה תמיד אפשר לעשות (גם עם ילדים) ותאילנד פחות אפשרי...

קיצר..
שנינו לא סגורים על עצמנו...

זה נורא תלוי בתקציב ובכמות ימי חופש שיש

אני בדעה שכל עוד אין ילדים כדאי לנסוע רחוק. רודוס כריתים ובורגס זה כאן מעבר לפינה.. :) אפשר לעשות סופ"ש עם הילדים או בלעדיהם גם בעתיד.
&nbsp
מאוד ממליצה על תאילנד אם לא הייתם, זו ארץ קלה ונוחה לביקרו, עם Value for money גבוה. אבל כאמור היא מצריכה זמן רב יותר ותקציב גדול יותר (בשביל הטיסה היקרה).
לתקציבים גבוהים יותר ממליצה על הפיליפינים (מדהים). אנחנו היינו בירח דבש בקוסטה ריקה ופנמה. נורא יקר אבל שווה.............
חברות שהיו במלדיביים אמרו לי שמהמם שם. עוד רעיון- אני תמיד חלמתי לנסוע לזנזיבר ולשלב את זה עם טיול ספארי. לא חסר מקומות.
&nbsp
הייתי מתחילה לחשוב באיזה חודש אתם יכולים/ רוצים לנסוע, ולהתאים את זה למקום שהמזג אויר הזה מתאים בו (למשל- לנסוע לרודוס באוקטובר קצת מפספס את המטרה. לא תוכלו להכנס לבריכה או לים).
&nbsp
יש באתר "למטייל" חיתוכים של איזורים בעולם לפי מזג אויר, כך אנחנו עושים לפני כל טיול.
מזג אויר זה פקטור מאוד חשוב כדי שטיול יצליח.

Fufu The Girl

New member
זאת גם הדעה שלי...

אבל הבחור שלי הוא מזה צנוע שאפילו ירח דבש באילת יספק אותו... (
)
אותי, לא!

חשבנו גם על זנזיבר וגם נתקלתי בדיל מגניב, אבל כל הקטע עכשיו עם אפריקה וזה.. ממש הצליחו להפחיד אותנו.

נחשוב על זה עוד טיפה... בתקווה שנגיע להסכמה!
תודה!

Princess Lotta

New member
אירלנד וסקוטלנד

היי, אני עדי, נשואה כמעט חצי שנה

ירח הדבש שלנו כלל 6 ימים בדרום אירלנד+6 ימים בסקוטלנד+יומיים וחצי בלונדון (טעימה קלה ביותר)

נסענו כשבוע אחרי החתונה וזו הייתה החלטה מעולה שמשכה את תחושת ההיי לעוד קצת זמן ואפשרה לנו להתחמק מקושיית ליל הסדר הראשון אצלי/אצלו וכל הדרמה הנגזרת מכך.

סוג הטיול? שכרנו רכב לכל התקופה למטרת סיורים בעיירות וערים, נופים, טירות, אגמים, הרים, אירופה הקלאסית שכזה, עם day tours, מוזיאונים, פארקים, אבל גם ספארי, תרבות, מסעדות ופאבים. הכל מהכל. לינה בעיקר בb&b של 4 כוכבים.

כןןןןן קבלנו הרבה דברים! מהקטנים - קאפקייקס, שוקולדים, מזכרות, קינוחים, פרחים ועד שדרוגי חדרים בחינם - לחדרים עם מרפסות, סוויטות וכו'.

לא הייתה שום התלבטות. בעלי בחר את היעד (כי התארסנו במקום האהוב עליי בעולם, סטוקהולם, שבדיה) ואחרי ההבנה שנצטרך למכור כליה בשביל לבלות זמן כנדרש ביפן - הוא מיד בחר באירלנד וסקוטלנד.

Princess Lotta

New member
כשאת מוסיפה הודעה יש לך אפשרות של צירוף

ולידה אייקון של תמונה. בוחרים באפשרות הזו, מעלים מספר תמונות ולוחצים שלח.

iritki

New member
אז אולי קשור למספר התמונות כי זה העלה לי אותם בנפרד... תודה

שלנו

עדיין לא היה

עברה שנה ו4 חודשים מאז החתונה ועדיין לא יצאנו לירח דבש, שזו לגמרי טרגדיה. אבל היו סיבות לגיטימיות.
אז עכשיו הוא מתוכנן לסביבות ינואר לאוסטרליה ו/או ניו זילנד. אני יכולה לראות אותנו אורזים את המזוודות - אנחנו בסוודרים, בחוץ יורד שלג, ומכניסים חולצות קצרות למזוודה. זה יהיה נפלא.
&nbsp
אני זו שהצעתי את היעד. כבר המון שנים שאני רוצה לבקר באזור וזה אף פעם לא יצא כי זה חתיכת פרוייקט - טיסה ארוכה, וצריך טיול ארוך, ויקר.. אז זו היתה ההזדמנות ולשמחתי הבחור זרם. יאייי קנגורואים
וקוואלות
ושר הטבעות

&nbsp
מתוכנן לשלושה שבועות בערך. הבחור אוגר ימי חופש ובתקווה זה יהיה מספיק.

המלצה

להתמקד רק באוסטרליה או רק בניו זילנד.. 3 שבועות זה פרק זמן מאוד קצר לביקור באחת מהמדינות האלה, בטח שבשתיהן.
&nbsp
ההמלצה שלי- להתמקד באי הדרומי של ניו זילנד (ללכת ישר על המקום הכי יפה - הדובדבן שבקצפת).

כן, אני יודעת

השאיפה המקורית היתה לעשות משהו יותר ארוך, אבל עבודה וזה.. כרגע שבאמת נלך רק על אחד היעדים. מצד אחד באמת שמעתי שניו זילנד יותר יפה, האנשים יותר נחמדים, ובאופן כללי - יותר עדיף. מצד שני, תמיד חלמתי על אוסטרליה. אז עדיין בהתלבטות.

iritki

New member
אכן שלושה שבועות מעט זמן

אבל לא בילתי אפשרי... ההורים שלי עשו את ניו זילנד בשלושה שבועות.
אנחנו טסים עוד שבועיים לשישה שבועות ( ירח דבש אחרי שנה)
אורביט אם את צריכה טיפים את מוזמנת לשאול.

haych

New member
ניו זילנד!!!!!!!

אם זה רק 3 שבועות אז אין טעם גם וגם. המרחקים מאוד גדולים.
הייתי בשתי המדינות והרבה פחות התרשמתי מאוסטרליה. כמובן שזו יבשת ענקית ויש טריליון מקומות שלא ראיתי... הבנתי שהצד המערבי מהמם. עשיתי את הצד המזרחי מסידני עד קיינס, שמאוד נחמד שם אבל לא מיוחד יותר מדי. בנוסף-טיילתי עם קבוצה במסלול מאליס ספרינגס ועד מלבורן - וזה החלק שיותר אהבתי-של המדבר המיוחד.

אבל ניו זילנד... אין מה לדבר בכלל. הלב שלי נשאר שם. פשוט מקום מושלם, שאני חייבת לחזור אליו עם א' לטיול קראוונים.

מה שלא יהיה - בטוח שתהנו מלאאאאאא.

למעלה