שרשור ישן, אנא התעלמו.

Harrington

Well-known member
מנהל
נוסיף 1 על הימים והשבועות של הספירה של אתמול, שהייתה 41 ימים ו5 שבועות.

נא לשים לב לא ליפול בפח של מטעים למיניהם במידה ויצוצו.

שבת שלום ומענגת לכל עם ישראל.

עריכה מאוחרת:
לצערי לא נתבדיתי וקפצה הפצלוחה שהרגישה צורך לנסות להטעות יהודים תמימים ורצונם לקיים מצווה, על-ידי הקפצת השרשור דווקא מיום שישי שעבר (כשהרי הכותרת מדברת על ספירה בערב שישי, ועל כן ברור שמי שלא ממש בקי בספירה עלול לטעות עקב כך).

על כן ראשית אנא שימו לב, הספירה דלעיל היא הנכונה ליום שישי כ"ו אייר (למעשה עד לשעת הספירה כבר יהיה אור לכ"ז כמובן) התשפ"ב, ה27/05/22 למניינם.

מעומק הלב ובצער רב אוסיף תקווה ותפילה שהקב"ה ישלח רפואה שלמה ומהירה לשונאי ישראל היהודים שמצבם עד כדי כך פתטי, שהם נדרשים לנסיונות ההטעיה העלובים הללו כדי לשפר את מצב רוחם. בלי נדר בשב"ק אעשה להן 'מי שברך לחולה' ואני קורא לציבור הנורמטיבי כולו להצטרף לתפילה זו.

שבת שלום לכולם.

נערך לאחרונה ב:

XמX של Wון

Well-known member

עוד 7 ימים נותרו לספירת העומר B-)

מה לעשות שעקומת הלמידה שלילית, לא נכנס לך כלום שם למעלה.
שוב, טעית למרות שהוסבר לך כבר 4 פעמים, שבוע אחר שבוע בסבלנות יתרה.

קישור להסבר הקודם:

מיותר לציין, שהטעות שלך של 'ו' החיבור היא לא רק במתמטיקה, כפי שראינו בשרשור הבא:

עריכה מאוחרת:
לצערי לא נתבדיתי וקפצה הפצלוחה שהרגישה צורך לנסות להטעות יהודים תמימים ורצונם לקיים מצווה, על-ידי הקפצת השרשור דווקא מיום שישי שעבר (כשהרי הכותרת מדברת על ספירה בערב שישי, ועל כן ברור שמי שלא ממש בקי בספירה עלול לטעות עקב כך).

על כן ראשית אנא שימו לב, הספירה דלעיל היא הנכונה ליום שישי כ"ו אייר (למעשה עד לשעת הספירה כבר יהיה אור לכ"ז כמובן) התשפ"ב, ה27/05/22 למניינם.

מעומק הלב ובצער רב אוסיף תקווה ותפילה שהקב"ה ישלח רפואה שלמה ומהירה לשונאי ישראל היהודים שמצבם עד כדי כך פתטי, שהם נדרשים לנסיונות ההטעיה העלובים הללו כדי לשפר את מצב רוחם. בלי נדר בשב"ק אעשה להן 'מי שברך לחולה' ואני קורא לציבור הנורמטיבי כולו להצטרף לתפילה זו.

שבת שלום לכולם.
שוב, אתה עם הפצלוחה?

חורזת, לטיפולך!

Harrington

Well-known member
מנהל
שוב, אתה עם הפצלוחה?
כתבתי שיש פצלוחה שמנסה להטעות יהודים תמימים ולגרום להם להיכשל בקיום מצווה. אני מבין שאת לגמרי חותמת על המשפט הזה ורואה אותו כמדבר עלייך דווקא? מצוין. שמח על הכנות. אבל כן, מי שנוהגת כך בעיני המונח המדובר מתאים לו לחלוטין. וזה אחד הביטויים העדינים הרלוונטיים. מונח לא פחות רלוונטי יהיה אנטישמי, אבל מאחר ואני לא אוהב להשתמש בו כל כך, נמנעתי על אף התאמתו.
חורזת, לטיפולך!
לשיקול המנהלת כיצד לפעול. אני עומד לחלוטין מאחורי דברי והפעם לא אמחק אותם, צר לי. מי שזה לא מתאים לו (אין שום נוהל נגד זה אגב), שילמד להבא לא לעשות מעשים נלוזים כאלה והוא יוכל על נקלה להימנע מקריאת מונחים פחות אהובים.

שבת שלום לך ולכל משפחתך.

כתבתי שיש פצלוחה שמנסה להטעות יהודים תמימים ולגרום להם להיכשל בקיום מצווה. אני מבין שאת לגמרי חותמת על המשפט הזה ורואה אותו כמדבר עלייך דווקא? מצוין. שמח על הכנות. אבל כן, מי שנוהגת כך בעיני המונח המדובר מתאים לו לחלוטין. וזה אחד הביטויים העדינים הרלוונטיים. מונח לא פחות רלוונטי יהיה אנטישמי, אבל מאחר ואני לא אוהב להשתמש בו כל כך, נמנעתי על אף התאמתו.
התייחסת אליי ותפסיק להיתמם, אף אחד לא קונה את הפילוסופיה בגרוש שלך.
אתה בפורום של אנשים בוגרים ולא של ילדים מפגרים, נא תתנהג בהתאם!

כמובן, שלא הטעיתי, כי גיביתי את דבריי במקור רשמי מבית חב"ד, לכן גם חסידיך כאן בפורום שרואים בך אוטוריטה בתחום הדת יבינו שאינם יכולים לסמוך על מה שאתה כותב!

Harrington

Well-known member
מנהל
התייחסת אליי ותפסיק להיתמם
אין זה משנה במאומה את מה שכתבתי קודם. אם את כל כך משוכנעת שהתייחסתי אלייך, הרי שאת מאשרת שאת מנסה בכל מאודך להטעות את הגולשים התמימים, היהודים הטובים שמבקשים בס"ה לנהוג באופן שונה מכפי שאת מאמינה ולקיים את מצוות ספירת העומר.

על כך (ועל אישרורך הנוסף זה), באמת שאין לי מה להוסיף. לא אחלה את עצמי דקות לפני שבת עם הרגשת קבס וגועל שיגרמו לי להקיא בהמשך. עמך הסליחה (גם על כך שלא קראתי מעבר לציטוט הנ"ל).

אין זה משנה במאומה את מה שכתבתי קודם. אם את כל כך משוכנעת שהתייחסתי אלייך, הרי שאת מאשרת שאת מנסה בכל מאודך להטעות את הגולשים התמימים, היהודים הטובים שמבקשים בס"ה לנהוג באופן שונה מכפי שאת מאמינה ולקיים את מצוות ספירת העומר.

על כך (ועל אישרורך הנוסף זה), באמת שאין לי מה להוסיף. לא אחלה את עצמי דקות לפני שבת עם הרגשת קבס וגועל שיגרמו לי להקיא בהמשך. עמך הסליחה (גם על כך שלא קראתי מעבר לציטוט הנ"ל).
מעניין, בית חב"ד לא יודע, מהי הצורה התקנית, רק מר הרינגטון יודע.

כוכבית מצויה

Well-known member

אתה מטעה את הקוראים, לא היה כאן שום אישרור, אתה התייחסת במפורש למי שהגיבה בשרשור, מה לעשות ומי שהגיבה בשרשור בנושא היתה נוסטלגיה.

מזכירה לך
אם a=b
וגם a=c
אז b=c.

אתה מטעה את הקוראים, לא היה כאן שום אישרור, אתה התייחסת במפורש למי שהגיבה בשרשור, מה לעשות ומי שהגיבה בשרשור בנושא היתה נוסטלגיה.

מזכירה לך
אם a=b
וגם a=c
אז b=c.
את באמת מצפה שהוא יבין מה זה טרנזיטיביות?
אין לו עקומת למידה וגם אם תסבירי לו אלף פעמים, הוא לא יבין.

עריכה מאוחרת:

שבת שלום לכולם.
איך הזמן טס שנהנים :)

Harrington

Well-known member
מנהל
וואיי וואייי גרם לך
לחפש ולחטט וללכת כה אחורה.
אין הרינגטון
זה נסיון ההטעיה קבוע. להקפיץ בדווקנות שרשור של יום שישי קודם, כדי שהיהודים שמבקשים לקיים מצווה ייטעו ויספרו לא נכון. מסוג הבעיות הנפשיות שלא מצריכות נוכחות של גולש ספציפי כדי שיבואו לידי ביטוי (להיפך, עדיף לה שלא יהיו מתקנים ואנשים ייטעו).

למעלה