שרשור ישראלי!

nalini

New member
שרשור ישראלי!

ונניח ויינתנו לכם שבועיים בארץ הקודש, מה חמשת הדברים הדברים בראש סדר העדיפויות שהייתם עושים? (בתקווה לנצל כל רגע מחופשתי, אני תרה אחר רעיונות מקוריים וחשובים שפרחו מזכרוני.) לירז

סלסרו

New member
כמה דברים ש"לא" לעשות

לא להקשיב לחדשות (במדת הצורך, להחרים רדיו לחלוטין) לא להרגיש כמו כולם (לדעת שאנחנו תיירים!) לא להתעצבן (או טו טו חוזרים הביתה) כך הביקור יהיה כייפי. סטיה מהנ"ל תהרוס את הביקור...

Mירב

New member
../images/Emo4.gif איך אתה יכול מצד אחד לדבר ככה

ובו-זמנית לשבת לך מול המחשב בניו-יורק כל יום ולחפש חדשות מישראל, ואז לנתח אותן תוך שימוש בלתי-נלאה במילים כגון "אנחנו", "לנו", וכו' כדי לתאר את הישראלים (כן, ההם, הנייטיבז שקוראים למקום ההוא "הביתה"!) הנימה המתנשאת והמזלזלת שלך כלפי המדינה ואזרחיה משאירה טעם רע מאוד. אם כך אתה באמת מרגיש כלפי ישראל - זכותך. אבל, אל תבוא 15 פעם ביום עם ניתוחים פוליטיים "עלינו", אם אתה בעצם לא מחשיב עצמך כאחד מכולם.

סלסרו

New member
אני לא מזלזל ולא מתנשא

אני רק נותן רצפט לשמירה על שפיות בביקור שם.

אני דווקא די מסכים עם סלסרו..

כשאני אגיע לארץ, אני מקווה לשמוע כמה שפחות חדשות- ולא כי לא אכפת לי, אלא כי אני מספיק עוקב כאן אחרי החדשות בארץ, אם אני מגיע לחופש בארץ- אז זה חופש בארץ. בחופשה כמו בכל חופשה (בשבילי לפחות), אני רוצה להתנתק מחיי היומיום: להתנתק מהחדשות, להתעמק יותר במה שחשוב,לבקר,לטייל,לחוות חויות,להטעין מצברים ולנוח . מה גם שחוץ מהסעיף הראשון שהרחבתי עליו (התנתקות מהחדשות), הרי ברור לי שכשאני מגיע לביקור- זה ביקור... אז ברור לי שאני לא ארגיש כמו כולם- הרי אני אוטוטו עוזב...

Mירב

New member
אתה מוציא את דברין של סלסרו מהקשרם

ומייפה את עמדתו שלא לצורך. ברור שאם אני אסע להוואי לחופש, אז חדשות הונולולו לא יהיו בראש מעייניי. אין קשר למה שסלסרו אומר כאן, ולביקורת הקטלנית הסמויה-גלויה שהוא מעביר על ההוויה הישראלית באשר היא.

סלסרו

New member
את מכניסה את דבריו להקשרך...

כפי שאת תמיד מייעצת לאחרים, תקראי את הדברים בטון אחר.

Benkok

New member
אוף נו, TAKE A ROOM.....כבר../images/Emo8.gif

billc

New member
דבר ראשון מנשק את האדמה

דבר שני הולך לישון במשך 14 שעות דבר שלישי אוכל חומוס טוב. כל השאר תלוי בעונות השנה..פעם שעברה ביקרתי בחוות התנינים והלכתי לחרמון.

saritoosh22

New member
סטימצקי, צומת ספרים, סיפרי.

הבימה, הקאמרי, תיאטרון החאן. בתי קפה תל אביביים באמצע הלילה. חוף הים בת"א (אפשר גם ראשון). חנויות נעליים (קונה נעליים רק בארץ). כל זה כמובן בא אחרי, משפחה, משפחה, משפחה, עוד משפחה ועוד משפחה.

peleg289

New member
שופינג!

קניון אביב,עזריאלי,מנגו,זארה,קסטרו... ועוד רבים וטובים!

peleg289

New member
שכחתי גם

אייס ארומה האמיתי,וקפה עם חברה ב-4 בבוקר בבית קפה בתל אביב!

למעלה