שרשור כוכבים!

shiratel

New member
שרשור כוכבים! ../images/Emo124.gif

עכשיו שעברנו את שלב הביניים, אסביר לכם למה הוא תרם: המעצבת שהעיצוב שלה התאים למעוצבת ביותר (כלומר, קיבל את הדירוג הכי גבוה מהמעוצבת) מקבלת כוכב בונוס! כי נכון שיופי זה חשוב, אבל מידת ההתאמה חשובה יותר (מה שייקרא בתוכנית לדעת לעבוד נכון עם לקוח) - ולכן רציתי את השלב הזה. ולכן, הילה - קיבלת כוכב בונוס
בכל אופן, ההגבלה בשלב זה היא לכוכב אחד בלבד. ואף מעצבת לא מחויבת להצביע לזאת שעיצבה לה. ההצבעה היא עד יום שלישי, או רביעי לפני שאני פותחת את שרשור השופטים.
!

shiratel

New member
הבגד של גלי - עוצב לזוהר

לפני הכל:
קצת על זוהר
שם: זוהר
גיל: 15 סגנון לבוש אהוב: שיקי ומיוחד. חבל שלא יוצא לי להתלבש ככה יותר מדי
צבע אהוב: בבגדים? חום מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
. נראה לי שעוגיות ריבה וצימוקים שאמא שלי מכינה חחח סגנון מוזיקה אהוב: אין סגנון אהוב אבל יש זמר. עברי לידר (
) ביישנית? לא חברותית? כן בעלת בטחון עצמי גבוה? לא מופרז אבל כן. החברים שלי אומרים עליי ש... לא יודעת
תשאלו אותם
אבל אני מניחה שיגידו שאני צועקת וצוחקת הרבה
תיאור הבגד - עיצבתי בגד ים לזוהר משה. לפי הסגנון שלה, והעיצובים שלה בנתיים בתחרות, זוהר היא מתוחכמת ואלגנטית- משמע בגד הים חייב לשקף את זה. בחרתי לעצב לזוהר בגד ים שלם עם טוויסט- שני "חתכים" מעוגלים משני צידי הבטן. סרט שחור קושר את שני ה"חתכים" ויוצר כיווצים בבגד הים.בחלקו הפנימי של הבגד ישנם תופסנים קטנים שתפקידם לחבר את רצועות החרוזים, שממוקמות מתחת לחתכים, ומתקבל מראה מיוחד מאוד. ליד השרשרת כתוב "מחרוזת תואמת לבגד הים" אני יודעת שלמרות שנדרשת מעט השקעה להרכבת בגד הים, המראה שמתקבל בהחלט שווה את זה. איזה פריט אני מוסיפה: מכנסי סופר-סקיני ג'ינס בצבע אפור בהיר- הם הופכים את הבגד ים למעין חולצה אומנותית ש"נבלעת" במכנס. בהצלחה לכל המתמודדים! * * * * * זוהר דירגה:
וזוהר אמרה: הצורה של הבגד ים מאוד מענינת למרות שהצבעים קצת לא לטעמי. אני אישית ממש מתעבת סקיני, אבל זה לא שהיית אמורה לדעת את זה או משהו
אולי עם מכנס אחר זה יכל להיראות אחרת. בסה"כ, די אהבתי את הבגד ים ואת המראה הכללי פחות. בהצלחה
כאמור הבגד ים ממש מתוק ואני בחיים לא הולכת עם סקיני ג'ינס ולכן 3

shiratel

New member
../images/Emo41.gif

לודעת מה איתכם, אני אהבתי. וגם עם הסקיני.

shiratel

New member
הבגד של זוהר - עוצב ליעל

לפני הכל:
קצת על יעל:
שם: יעל. גיל: 13.5 סגנון לבוש אהוב: מודרני, קלאסי, קז'ואל, אלגנטי. צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול, לילך, סגול, אדום, לבן ושחור. מאכל אהוב: סלטים, פירות, גלידות ושוקולד, אה ובשר! סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק וקצת מטאל. ביישנית? לא ממש. חברותית? כה. החברים שלי אומרים עליי ש... מאיפה לי?! תשאלו אותם. תיאור הבגד - בחרתי לעצב בגד שיתאים גם לילדה בגילנו ולא ל"יעל המבוגרת". מדובר בבקיני בצבעים של סגול, תכלת וכחול (הצבעים האהובים עליה) ושימלת מיני בצבעי תכלת-חום. הסגנון מודרני, סגנון שיעל ציינה שהיא אוהבת. מקווה שיעל תאהב את זה
* * * * * יעל דירגה:
ויעל אמרה: הבגד ים מקסים! בול אני! השמלה פחות אהבתי. הבגד ים יפה אבל השמלה לא ממש אני. את עדיין מעצבת מדהימה!

hila941

New member
../images/Emo41.gifוואו! כל הכבוד!

לפי מה שאני הבנתי גם לדעתי הבגד ים ממש מתאים ליעל... אני ממש אוהבת את השמלה! היאר צבעונית ומיוחדת.והגזרה שלה ממש יפה! בקיצור.. אהבתי!

shiratel

New member
הבגד של יעל - עוצב להילה

לפני הכל:
קצת על הילה:
שם: הילה גיל: בת 13 סגנון לבוש אהוב: אני אוהבת סגנון יותר קלאסי.. גזרות ובדים מפעם אבל עם תוספות חדשניות וצבעוניות.. צבע אהוב: אין לי ממש צבע אהוב.. מאכל אהוב: בשרים... יאמי.. (לא סתם יש לי גנים ארגנטיניים..
) סגנון מוזיקה אהוב: הרבה דברים.. לא עולה לי עכשיו... ביישנית? כן.. חברותית? תלוי למי
.. בעלת בטחון עצמי גבוה? עובדת על זה.. החברים שלי אומרים עליי ש... אני ביישנית, שאני מתלבשת יפה (יאי!).. תיאור הבגד - לפי מה שהבנתי הילה היא ילדה מאוד אלגננטית ומודרנית, אוהבת חצאיות ושמלות. רציתי לעשות אותה מודרנית וסקסית עם אלגנטיות ולא יותר מדי גס. בחרתי לעשות בגד ים סקסי, שהוא סוג של בגד ים שלם, הוא מדגיש את החזה (מה שגורם לבנים להזיל ריר) אבל לא יותר מדי חושפני. הצבעים שלו הם גווני הסגול - אחד יותר סגול חציל והשני יותר סגול יפה - בגלל הסורק הצבעים לא נראים משו אבל הם אמורים להיות 2 גווני סגול כהה. האביזר שהוספתי הוא אוברול-חצאית. זה מודרני ושיקי. לא רציתי לעשות שמלה (מה שאני יודעת שהילה אוהבת) כי כבר עשיתי הרבה ולטעמי זה כבר יותר מדי ערב, לכן עשיתי אוברול חצאית (שהילה ציינה שהיא גם אוהבת חצאיות).. הילה ציינה שהיא אוהבת תכלת וירוק בהיר לכן מצאתי אצלי צבע שהוא שילוב של שניהם ויוצא סוג של טורקיז (אבל כמובן שהסורק הרס את זה!) כשלובשים את הבגד ים אפשר להוסיף שרשרת מאוד יפה (אני הוספתי) בצבע התחתון של הבגד ים. **מקווה שתאהבו! * * * * * הילה דירגה:
הילה אמרה: אני חושבת שהעיצוב הזה מיוחד ועדכני... אבל לא בשבילי... הבגד ים - אני חושבת שמי שביישן לא יילך עם בגד כזה חושפני ... אני גם הזכרתי (ואני חושבת שרואים זאת בעיצובים שלי..) שאני אוהבת בגדים שמרגישים בהם נוח... אני חושבת שלפני שלובשים את בגד הים הזה צריך סדרת אימונים רצינית וגם לדעת איך להחזיק את הבטן טוב
.. האוברול חצאית - אני אהבתי את העיצוב הזה, אם אני אראה כזה בחנויות אני אחשוב לקנות אותו... אני חושבת שהעיצוב הזה(האוברול) יותר מתאים לצרכים שלי... בסך הכל העיצוב מאוד יפה אבל לא בטוח שאלך איתו... כל הכבוד על החשיבה וההשקעה!

shiratel

New member
הבגד של הילה - עוצב לגלי

לפני הכל:
קצת על גלי:
שם/כינוי: גלי, Gali Girl גיל: 12 סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי זרוק ברובו, אבל כולל דברים ייחודיים ומיוחדים כמו אקססוריז בעבודת יד או נעליים יקרות שאני מקבלת. צבע אהוב: כחול-צי מאכל אהוב: סושי וסטייק *__* סגנון מוזיקה אהוב: רוקשוח ואפל. (XD) ביישנית? לא ממש חברותית? כן D: בעלת בטחון עצמי גבוה? בשנה האחרונה אני בונה אותו החברים שלי אומרים עליי ש... אני חברה טובה, נאמנה, ותמיד תשמח לשמוע את הבעיות של השניה. תיאור הבגד - אני עיצבתי לגלי. לפי מה שהבנתי לגלי יש טעם שיקי ומסודר. היא סיפרה לי שהיא לא אוהבת בגדים חושפניים אבל היא אוהבת שמסתכלים עליה ואומרים: ואו!
. היא אוהבת בגדים ואקססוריד ייחודיים, שרק לה יש. אז עיצבתי מראה צעיר וקיצי שמתאים לים או לבריכה, ואם היא תרצה אפילו להשתחרר בסוף היום במסיבה.
עיצבתי טוניקה\שמלה קצרה ואוורירית. אני חושבת שלבריכה\ים צריך מראה עם חיים שנותן אוירה כיפית. ובגלל זה החלטתי שההדפס המושלם לשמלה יהיה פסי הזברה. לשמלה יש גזרה מחמיאה וקיצית. הבגד ים שעיצבתי הוא חדשני ושיקי. אני בהחלט חושבת שהוא נותן את תחושת ה "ואו". להופעה הוספתי שרשראות גדולות וסוגי צמידים מגוונים (מצטערת שלא צבעתי אותם...) הוספתי גם נעליים מיוחדות ויפות. בקיצור... מקווה שאהבתם ובמיוחד שגלי אהבה! שיהיה לכולנו סוף שבוע טוב!
* * * * * גלי דירגה:
וחצי גלי אמרה:
וואו! זה ממש ממש אני ;] כמעט קניתי בגד ים בגזרה כזאת בקיץ שעבר D: הצבע טיפ טיפה בהיר מדי אבל בתכל'ס - אין מצב שלא אקנה את זה במידה וזה יהיה בחנויות ;]

shiratel

New member
../images/Emo41.gif כוכב הבונוס!

כל הכבוד! (ואל תתבלבלו, זאת לא ההצבעה האישית שלי
)

למעלה