:devilish:
זאדק הערס הפולני Active member 27/9/20 #2 אתה לא נחשב לכופר אם אתה לא מאמין בבל"ט הזה אני את חשבון הנפש שלי עושה בסוף כל יום .. אני לא טיפוס שאוהב לצבור "חובות"
אתה לא נחשב לכופר אם אתה לא מאמין בבל"ט הזה אני את חשבון הנפש שלי עושה בסוף כל יום .. אני לא טיפוס שאוהב לצבור "חובות"
raya Well-known member 28/9/20 #5 אפשר להצטרף באיחור של יום? כמו בכל יום כיפור אני מכינה בצק שמרים לגביניות שנאכלות בסיום הצום (ע"י בן זוגי ושכנתי..........) רעיה
אפשר להצטרף באיחור של יום? כמו בכל יום כיפור אני מכינה בצק שמרים לגביניות שנאכלות בסיום הצום (ע"י בן זוגי ושכנתי..........) רעיה
NLO New member 28/9/20 #6 נכתב ע"י raya: אפשר להצטרף באיחור של יום? כמו בכל יום כיפור אני מכינה בצק שמרים לגביניות שנאכלות בסיום הצום (ע"י בן זוגי ושכנתי..........) רעיה לחץ כדי להרחיב... נשמע טעים
נכתב ע"י raya: אפשר להצטרף באיחור של יום? כמו בכל יום כיפור אני מכינה בצק שמרים לגביניות שנאכלות בסיום הצום (ע"י בן זוגי ושכנתי..........) רעיה לחץ כדי להרחיב... נשמע טעים
raya Well-known member 28/9/20 #7 נכתב ע"י NLO: נשמע טעים לחץ כדי להרחיב... קבצים מצורפים 20200928_182840.jpg 3.6 MB · צפיות: 4