שרשור כלמיני, שימו לב

M a D C o W

New member
שאלה דחופה

ידוע לי ש"פרוקטור אנד גמבל" מבצעים ניסויים בבעלי חיים. אני לא משתמשת במוצרי הקוסמטיקה שלה, ושיכנעתי את שאר המשפחה לא להשתמש באותם מוצרים. אבל - פרוקטור אנד גמבל מייצרת גם את אבקת הכביסה אריאל, את חיתולי פמפרס וגם טמפונים. ההורים שלי ממשיכים להשתמש באבקת אריאל, למרות שאני מנסה לשכנע אותם. הם מוכנים להחרים את מוצרי הקוסמטיקה, אבל אבקת הכביסה עובדת יפה מאוד והם לא מעוניינים להשתמש באחרת. הם אומרים שזה בלתי אפשרי להחרים הכול. השאלה שלי היא - איך אני משכנעת את ההורים להפסיק להשתמש באבקת הכביסה?

lilithmm

New member
את תקני אבקת כביסה אחרת

ותראי שיהיה להם חבל לקנות בנוסף. תקני אפילו כמה אבקות אם זה כ"כ חשוב לך.

CowLover

New member
אם עושים סקר כזה...

צריך להוסיף גם אופציה שאומרת: כמה מדליקים נר נשמה לבן אדם שמת....

shanty.G

New member
שרשור כלמיני, שימו לב

העמוד שלנו התקצר בשל החסויות המופיעות בצד שמאל. אם קודם הופיעו 20 הודעות בעמוד, נכון לעכשיו מופיעות רק 15. אנא שרשרו הודעותיכם לאשכולות המתאימים, או לשרשורים
המיועדים להודעות מעין אלו. הבקשה היא עבור כולנו
תודה!

vote2002

New member
מה זה Vote?

שלום! Vote היא עמותה א-פוליטית הפועלת למען מהפכה בכלכלה ובתקשורת ע"י הקמת קהילה גדולה, המקבלת את החלטותיה ומקדמת את אינטרסיה בהצבעה. במשולש הכוחות תקשורת, חברות מסחריות וקהילה, הקהילה הינה צלע חלשה. לפרט אין כוח להשפיע על סביבתו, והפכנו להיות מגיבים בלבד. Vote מקדמת רעיון של נתינת כוח לכל אחד מאיתנו ע"י הקמת קהילה גדולה, בה נוכל כולנו להצביע על מגוון נושאים, בתהליך רציף. פסיפס ההעדפות ישקף את רצונות הקהילה. העדפות פירושן רייטינג, ורייטינג פירושו כוח, וכאשר הקהילה גדולה, חברות יטו להעינות לצרכים אלה משיקולים כלכליים. בעולם של מותגים, גם ל- Vote יש מותג, עם משמעות. גופי תקשורת וחברות מסחריות שעל מוצריהם מופיע הסמל של Vote - תורמים מרווחיהם לקהילה, לפי צרכיה, וזוכים לנאמנותה. כך כולם מרוויחים - הקהילה, שצרכיה מתמלאים וחלומותיה מתגשמים, והחברות המרוויחות יותר עקב הצריכה החוזרת מהקהילה. כולם מרוויחים, זו רק שאלה של ניתוב יעיל של המשאבים. פרויקטים לא חסר - מעזרה לחלשים ועד טיהור נחלי הארץ, מניקוי החופים דרך שידרוג החינוך ועד לתאורת רחוב וספסלים בשכונה. זה נוגע לכל שכבות האוכלוסיה, ומקיף את כל צרכינו. למה שהרשויות לא יעשו את כל הדברים האלה? כי הם לא. הקהילה צריכה לקחת את עניניה לידיה, ולהפסיק להסתמך על גוף זה או אחר, להפסיק רק להגיב, אלא גם ליזום ולהכתיב! ובתקשורת - אותו סיפור. אנשים יעדיפו אולי לצפות בערוץ מסחרי, שבין היתר, מחזיר מרווחיו לקהילה. כך הופכים הצופים לשותפים בערוץ, הן ברווחיו והן בעיצוב התוכן. Vote הינה במימון פרטי ואינה מתכוונת לגזור רווח מפעילותה. חשוב להבין, בנוסף, כי העמותה אינה מארגנת או מרכזת את הקהילה. הרעיון הוא שהקהילה נעה מכוחה, ללא ´עוד´ מנגנון שפירושו, שוב, פתח לשחיתות, והחלטה של מיעוט בשביל הרוב. ההצבעה הראשונה הינה תמיכה ברעיון והצטרפות לקהילה (חינם) דרך האתר או בטלפון. מומלץ להצביע בקלפי - זהו יישום של עקרון דמוקרטי מאד חשוב, הוא חופש הביטוי והבחירה, והוא יתן פסיפס העדפות קהילתי. Vote קוראת לאקטיביזם! להתנערות מהרפיסות, לקום ולהצביע, להזיז, לשנות! העבירו קול, מפה לאוזן, ממסך לנייר, צרפו עוד ועוד חברים. לפורום 3 מטרות עיקריות: 1. החלפת דעות בכל הקשור ברעיון של VOTE. 2. יצירת קהילה של תומכי הרעיון הכולל הזרמה והחלפת מידע, תיאום עמדות, סחר חליפין, יזמות וקידום דעות, פרויקטים ועוד. 3. העלאת צרכים, תיאום עזרה לצרכים דחופים של הקהילה וצירוף רציף של אנשים לקהילה. בכל שאלה ניתן להגיע לאתר שלנו http://www.vote.co.il הפורום, כמו האתר, שייכים לקהילה והם לשימושה.

מור ד

New member
אני מצטרף!|

אם התנועה הזאת תצבור תאוצה זה יעזור ממש לדעתי, אבל בנושא ניקוןי נחלים וכל מני דברים בסגנון, יש בזה פחות אני חושב... אגב, מה הקשר לבע"ח

vote2002

New member
תגובה

קדימה! עוד!! קשר ישיר לבע"ח ולהכל - שם מצביעים ממש על רצון כל אחד/ת מאיתנו. זה אקיטיביזם, יישום ערך הדמוקרטיה לחופש הבעה וביטוי רצונות.

zappa7

New member
פורום חדש באתר האגודה

חברים יקרים, פורום חדש דנדש נחנך בימים אלה באתר האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח. כנהוג במיטב המסורת של הפורומים יהיו שם שיחות אקטואליה ועידכונים שונים בענייני זכויות בע"ח. כולם מוזמנים!

shadowlord

New member
הסעות מי-ם לעצרת שנמצאת בתוך ת"א!

קודם כל, שלום לכולכם, חבר´ה! אוקיי, זה ציטוט של קימי שלנו... "אנשים מירושלים שרוצים להגיע לעצרת של אנונימוס ב- 2.10 להזדהות עם בע"ח במשקים (ברחבת מוזיאון ת"א ב-18:00), נא להתקשר לקימי - 064661193 אם יהיו מספיק אנשים נארגן הסעה!" זאת אומרת, תבואו בהמוניכם... תקראו לאחים הקטנים, לדודות, לשכנים, לכולם... גם לחברים העארסים (סתם...) נתראה שם! ד"ש למאשה, חציך אחת שאני מכיר...

גולדי2002

New member
עשו אדבסטינג ל-PETA

(ולא החבר´ה שלנו, אלא אוכלי הגוויות). במקום PETA=People for Ethical Treatment of Animals אמרו PETA=People for Eating of Tasty Animals אותי זה דפקא שעשע

האפי לי

New member
רשעות שמורות הטבע-מקדימה תרופה למכה

יש לנו מתחת לבית חזיר בר ענננננק שבא לאכול כל לילה (אנחנו גם משאירים לו המון אוכל) כולם שמחים ומרוצים אבל לפני יומיים הוא כניראה עלה ממש לכניסה של אחד הבתים ואז עלתה שאלה קשה- לפני שנה בערך אבא אמא ו2 גורים חזירים גרו ברחוב שלי מתחת לבית אבות עד ליום שהרשות הוזמנה להעביר אותם כדי שלא יפגעו באנשים הרשות באה עם רובים וירו כדי להרוג אני חושבת שהם לא הרגו את כולם בסוף כי ירו בגור והחזירים הבינו את ההתרחשות אבל אותי זה לא ממש מנחם מה יקרה אם מישהו מהשכנים יתלונן???? אנחנו יודעים בודאות שהתקרבות לחזיר היא דיי מסוכנת ושהוא לא ממש חברותי אבל אנחנו גם מבינים אותו ומאוד שמחים כל פעם שאנחנו שומעים חירחורים וחפירות בלילה אבל יש המון שכנים ואם הוא מתחיל לטפס לכיוון הבתים יכול להיות שמישהו יחליט להזמין את רשות שמורות הטבע שוב ואיך נצליח לעצור אותם????

Weird Eyal

New member
לא נראה לי שאתם יכולים לעשות משהו

שהריי חזיר בר הוא חיית בר.... חיית פרא אם תרצי לקרוא לזה ככה.... אז רשות שמורות הטבע מאמינים שמקומו בטבע ולא בעיר.... זה שהם הורגים זה רע מאוד כי הם אמורים לשמור על החיות ולא להרוג אותם

lilithmm

New member
רשות שמורות הטבח

ושוב הקישור שצירפתי בקשר לצהל http://www.letlive.org.il/letlive/storysItem.asp?id=14 פקחי רשות שמורות הטבח יורים בכלבים בבסיסי צהל

לי1000

New member
בבקשה....

שלום אנחנו מעוניינת לפתוח פורום אנחנו רוצות ששמו של הפורום יהיה אין ואווט הפרום יעסוק באיך להיות מקובלים מה הפריטי לבוש שחובה בארון קטלוגים חדשים רכילויות על כוכבים אופנה(דוגמנים,דוגמניות,מעצבים ועוד..) אביזרים אופנתיים איך להתלבש כמו מפורסמים נעליים שהולכות חזק בגדים חובתיים ואביזרים אין לגמריי בבקשה אם את/ה מעוניינ/ת שיהיה פרום כזה בקהילת הפורמים של תפוז הכנסי ל-פרום תפוז משוב בקישורית הזו: בבקשה בבקשה תצביעו שיהיה פרום כזה והביעו את דעתכם אוהבת חגית פרס ולי1000

dylan

New member
../images/Emo31.gif

למה להכתיב טעם חברתי? ועוד יותר למה לגרום לאנשים להרגיש ´אאוט´ רק בגלל הלבוש שלהם?

האפי לי

New member
תעזוב את ה..הממ.. האלו

אני אומרת- תקרעו את כל החולצות הציבעוניות שלכם לפני שאתם לובשים אותן ותתנו לשיער להתנפח

Gal-Mo0D

New member
כנסי לאתר של האגודה נגד ניסויים

בבעלי חיים ותראי להם חלק מהתמונות שם - אני די בטוח שהם יפסיקו לקנות אריאל.

למעלה