שרשור *כל הבנים......"

מיטללל

New member
שרשור *כל הבנים......"

מה, לנו אסור ? בנות! פרסו כאן את הטענות שלכן כלפי כל הבנים באופן כללי וכלפי זכרים ספציפים שעצבנו אותכן GO...

Cobe Anan

New member
כל הבנים משתפים פעולה בדברים כאלה!

ודווקא הבנות לא. D-:

מיטללל

New member
אם זה היה נכון

זו בהחלט הייתה נקודת זכות למין הנשי אבל לצערי (ולצער האוזניים שלי) בנות מתלוננות בכמות לפחות כמו בנים.. (או שיותר, לא יודעת, זה יהיה הסקר הבא) אז או ש.. הבנות בפורום שלנו פשוט מאושרות בצורה בלתי רגילה בנקודת זו, או שסתם אין להן כוח להתלונן דווקא בפורום.... (להתלונן בקול רם זה יותר שווה) אה, וקובי, לא ענית למסר האחרון שלי :)

כל הבנים, מה?

מה? כל הבנים מה? מה כבר נאמר? המון. אבל תכלס, יש מקום להכללה? כולם רוצים רק לזיין? יש מעטי מעט שהם ג'נטלמנים? שאנחנו לא מסוגלים להביע רגשות? שכל מה שמעניין אותנו באמת אם זה מרופד או לא? אז השלולית היא גדולה, ושוחים בה הרבה דגים ודגות. כמו כל סרט רומנטי טוב תמיד איכשהוא הדגה מוצאת את הדג שלה והם חיים באושר. אבל תכלס? זה באמת יכול לקרות? נניח שאת מוצאת את הדג שלך, ומסתבר שהדג הזה פגע בך או לא מעוניין, עד כמה אפשר להאשים את כל המין השני? כי לא כולם כאלה... אבל תמיד טוב להוציא קיטור זה כן. אז נראה לי הכי פשוט שכל אחת תכתוב מה בדיוק עשה לה איזה דג רע, ושאר הדגים הזכרים יעשו בשכל אם הם יקראו וילמדו, ואז אולי בעתיד לא ישברו לב של דגה אחרת. הא, מי אמר שהפקת לקחים זה דבר רע! כן כן, צהל עוזר לך במשהו! (או משתלט לך על החיים, נראה לי בכל אופן)

ת מ י מ ה

New member
כל הבנים

וזאת כנראה הבעיה שלנו הבנות שהם יודעים מראש שיש מישהי מסוימת אבל אחריה יש עוד הם מודעים לזה שיש עוד אפשרויות , בגלל זה הם לא ממהרים לעשות דברים לעומתנו (הבנות) אנחנו רואים מישהו וזהו מבחינתנו אין עוד יש רק אותו ואנחנו נלחצות נכנסות לסרטים והסוף ידוע מראש שוב ברור שיש יוצאים מן הכלל אבל אני חושבת (והדברים האלה נאמרים לאחר המון המון המון המון המון שיחות עם בנות והמון המון המון שיחות עם בנים ) שזה הדבר שמנחה אותם הם יודעים שיש עוד אפשרויות אנחנו מבחינתנו הוא האחד והיחיד...

למעלה