שרשור - "כל מה שקדם לקדם"

רווית 23

New member
ביום ראשון יוסי בטלוויזיה

ביום ראשון בערב בערוץ 1 (לא זכור לי באיזה שעה אבל ניתן לבדוק במדריך התוכניות) הולכת להיות תוכנית על הפקת הקדם אירוויזיון ובין היתר יוסי יופיע שם התוכנית נקראת "כל מה שקדם לקדם" התוכנית תחולק לשני חלקים אחד ביום ראשון והחלק השני ביום חמישי בערב. תהנו...

teila0

New member
זה היה אמור להיות כאן..סבבבה רווית

אני מקווה שאני יראה....

תודה על העדכון...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שוב פעם ניזכר איך הוא היה שם קודח מחום, בקושי מסוגל להוציא מילה מהפה והגיע למקום ה-2!!! פשוט לא ייאמן כל פעם שחושבים עלזה... ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם יוסי היה במיטבו! מלחמת עולם שלישית.......
אגב סתם כדרך אגב, בשעה 22:45 יש תוכנית שחושפת את השירים של החצי גמר של השנה בקייב! זה לכל חובבי האירוויזיון בינכם...

i D a N 16

New member
חבר'ה לא לשכוח,עוד חמש דקות

"כל שקדם לקדם" בערוץ 11,גם יוסי אמור להופיע.

i D a N 16

New member
יוסי לא הופיע../images/Emo4.gif

אבל ביום חמישי הוא בטוח יופיע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן יוסי באמת לא הופיע, אבל חמישי הוא כמובן יופיע בתוכנית... מה שכן התפאורה מדהימה!!! והיו ממש דברים מצחיקים! קיבלתם את אבא של רינת בר???????? מה זה?!!!!!! חחחחחח קרע לי את הצורה! שירי מימון מתוקה כמו תמיד... מיכל אמדורסקי פצצצצצצצצצצצצצצצצצה, אבל שיר לא משהו... וסקעת מביא לי עצבים!!! זהו...עד כאן...מחכה ליום חמישי לראות את יוסי...

מה היה עם אבא שלה?../images/Emo6.gif

סורי פיספסתי תתוכנית.. מה הוא כבר עשה?דיבר בגרוזינית?....

i D a N 16

New member
חחחחחחחחחחחח ממש

אבא שלה כמו איזה שח' טורקי שרק גילה את בתו,מה שכן היא מציירת ממש ממש יפה!!! אני לא יודע מה איתכם,אני ממש התלהבתי... אמדורסקי יפה,אבל לא במיטבה (עם איפור וכאלה...),והיא ממש לא יודעת לשיר
חחחחחח סקעת.....קלטתם את בוסקילה? שלוש קופסאות מרלבורו היא סיימה שם! ראיתם את צביקה?? טוב שלא עשה אודישינים לנערות בבית/אחוזה שלו,ומה אמיר פיי גוטמן עשה שם?? ומה כל התמונות האלה של צביקה על הקיר? זה ממש מטרד ציבורי! אני צריך פינה בגיא פינס עם כל ההערות שלי
בקיצור,מסקנה חד משמעית-יוסי נאמבר 1

orianush

New member
חחחחחחחחח

גם אותי הוא קרע מצחוק חחחח ובקשר לסקעת אז גם לי הוא העלה את הכריזה.. הוא היה ניראה כמו איזה מסכן.. כאילו הוא עושה להם טובה וזה עיצבן אותי!!

רווית 23

New member
מחר בערב התוכנית עם יוסי

בערוץ אחד קצת התאכזבתי שבתוכנית ביום ראשון לא הראו את יוסי (אפילו שהוא זכה במקום השני). ולעומת זאת כמעט את כולם הראו אפילו אומנים שזכו במקומות האחרונים מעצבן אותי שמישהו מסוים בטלוויזיה מחליט לחלק את החשיפה שלו בתוכנית בין האומנים המוכרים לפחות מוכרים. מדובר באירוויזיון שכולם השתתפו בצורה שווה ולכן לדעתי כולם היו צריכים לקבל חשיפה שווה (חוץ משירי מימון שסביר להניח שתזכה לקצת יותר חשיפה בגלל הזכייה) בכל אופן אני מקווה שמחר בתוכנית יהיה קצת יותר דגש על יוסי כי הוא הכי ראוי לזה .

moranush86

New member
תראי את זה ככה:

אז נכווווון שכמעט ולא ראו את יוסי... אז נכוווווווון שהכי מגיע לו להיות הכי הרבה בתוכנית, אבל גם נכווווווווווווווווווווון שמחר בעזרת ה' יראו אותו יותר מכולם... חוץ מזה, the best for the lest, לא???

למעלה