שרשור לאגו, לכל הכיוונים, עליי.

Lin Wu

New member
שרשור לאגו, לכל הכיוונים, עליי.

אני מבקש לשמוע כל מה שתרצו לומר לי. הערות, הודעות, מחמאות, קללות, מידע רלוונטי, מידע לא רלוונטי, דברים שרציתם ולא יצא לכם לומר, דברים שלא רציתם לומר, כל דבר העולה על רוחכם. ורק בקשה אחרונה, כמה שיותר. גם אם זה לא היה נראה חשוב קודם. בלי התחשבות, בלי גבולות. עליי. אני. יונתן.

נעניתי לבקשה

לדעתי אתה מוכשר מאוד אתה בעל יכולת למידה מאוד גבוהה אתה מסוגל להשתנות בקלות ובמהירות אתה עולץ ושמח לפעמים יש לי הרושם שאתה כלוא בתפיסות שיש לך (כמו לרובנו) ושאם תניח להן להתמוסס תרגיש פתיחות גדולה והתרחבות. זהו בנתיים

TheGreatNut

New member
לראייתי והרגשתי,

יש מקום חשוב לשיפור בצורת החשיבה שלך.
חלק מסויים מהידע שיש לך עומד בפניך כמכשול.
יש מקום חשוב לשיפור בצורת החשיבה שלך. כתבתי זאת פעם נוספת בשביל להפנות אותך מעבר לדברים שעלו במחשבותיך בפעם הראשונה.
אינך רואה עדיין את האגו שלך ברמת פירוט גבוהה כמו שאתה חושב שאתה רואה.
אתה מוכשר מאוד בתנועה.
אתה מוכשר מאוד בלמידה.
יש לך חיוך כובש.
יש לך יכולות מנטליות מאוד גבוהות.
ניתן לראות את הפוטנציאל שלך מאוד בקלות.
אתה נראה מאוד טוב. אם הייתי נמשך לגברים אולי הייתי מתחיל איתך.

האם אני שם לב???

כל האגו הזה, אני יכול להחליפו בקבלה. האגו תמיד יישאר, תמיד יהיה לו מקום, אם נחפוץ בכך. ניתן לנצל את מתנת האגו, ניתן ללמוד להשתחרר מעליו, הוא אינו אנחנו. האגו שלי בן הגבוהים שאני מגדיר "ביקום..." כך השכל שלי מאמין. האגו הוא מתנה, אם יודעים כיצד לנצלה, כלי מופלא להתפתחות. כל ההודעה הזאת מלאה בחסד מופלא, וכן באגו רב ביותר. כך השכל שלי רואה זאת. אשאירה בכל זאת. כך אני רוצה... שלו

כמה דברים ../images/Emo13.gif

1) אתה מאוד מוכשר ורואים את זה 2) יש בך נחישות 3) אתה אדם מצחיק מאוד 4) מומלץ לך שתשפר את יכולת ההקשבה שלך, לפעמים אתה לא מקשיב כשמדברים אליך ואתה עונה לפני שעיכלת את המידע, כמובן גם את יכולת ההקשבה לעצמך. 5) לגבי האגו שלך אני די מסכים עם הדברים של אמיר, לפעמים גם אתה פשוט נותן לו לדבר במקומך. 6) אתה מקרין עוצמה מבחוץ 7) אני שמח על השרשור הזה שאני לומד ממנו גם דברים על עצמי תודה

TheGreatNut

New member
סעיף מספר 4 שבוזי כתב...

הוא למעשה מה שהכי רציתי להגיד לך מזה זמן רב. משום מה זה ברח לי כשהגבתי לשרשור.

Lin Wu

New member
עוד מישהו? אשמח לקבל בעיקר ביקורת

כזו שלא תמיד נעים לשמוע או להשמיע...

TheGreatNut

New member
אהובי, אני אישית לא ביקרתי אותך.

פשוט נתתי לך מידע שחלקו עלול להעלות מחשבות ורגשות לא נעימים במיוחד.

יונתן...

מה אתה בעצם רוצה להשיג באמצעות השרשור הזה? אם אקבל על כך מושג, אולי יהיה לי קל יותר לאפשר לך את זה.

למעלה