שרשור לא קשור?

innocence

New member
שרשור לא קשור?

כי אני לא באמת יודעת איפה להדביק את זה כל כך...

innocence

New member
ביוטי סיטי טוקיו 2014

אתמול יצא לי להגיע למחם הכנס, כחלק ממפגש לוליטה (אופנת רחוב, למי שלא מכיר).

המתחם היה מקסים, ומעוצב נפלא. היו כל מיני תמונות תלויות, וגם "גינת זן" קטנה, עגורי נייר שעיטרו את התקרה וכו.
בפנים היו בעיקר פעילויות לחובבי האיפור והאופנה, אבל היו גם כמה לא קשורות, כמו עמדה לצילום עם קימונואים (כמה יפניות חמודות וזריזות שהלבישו על הבגדים אורחות (בעיקר) במגוון סגנונות של קימונואים ואובים, כשאת התמונות שלחו מאוחר יותר דרך עמדה מיוחדת למייל), או עמדה ללימוד הכנת עגורי נייר באוריגמי.

המון דוכני איפור שאותי אישית פחות עניינו, ופינת "שוק יפני" שהכילה כמה דוכני תכשיטים וביגוד של מעצבים יפניים או בסגנון, במחירים שלא מתאימים לכל כיס ;)

היו 4 תצוגות, מתוכן ראיתי 3 - אחת שהציגה אופנת הראג'וקו (לכאורה), אחת של בוגרי שנקר בהשראת המראה המחויט היפני, ואחת של מיטב מעצבי הארץ בהשראת הקימונו, כאשר הדוגמנית היו לא אחרים מאשר חברי הבלט הישראלי.
התצוגה האחרונה היתה מהממת ביופיה, והבלט רק הוסיף לבגדים המדהימים שהוצגו שם.
על התצוגות החרות לא ארחיב, כי בזמ שאחת לא הרשימה אותי (שנקר), זו של ההראג'וקו בעיקר עיצבה אותי, אבל לפחות היה לה ווייב טוב, ואני יודעת שיכול היה להיות גרוע יותר P:

innocence

New member
גינת זן אותנטית

אפילו דגי הקוי המצוירים על הרצפה היו אותנטיים.

innocence

New member
העגור שהכנתי

ומהר מאוד מצא עצמו בשיער שלי לקישוט:)

innocence

New member
כשהן לא הופיעו הן הסתובבו במתחם

והצטלמו עם כל מיני.
השתמשתי במיטב היפנית שלי כדי לשאול אם אפשר תמונה, והן עם חיוך זורח ענו "האי!" ואחת אפילו אמרו לי KAWAII GOSU RORI!
*^^*

innocence

New member
זה קיצור של GOTHIC LOLITA

שזה השם הנפוץ לאופנת הלוליטה ביפן.

innocence

New member
ולמי שביקשו - אני

חדי העין ישימו לב גם לעגור שנח לו על שערי ליד קשת הפרחים ;)

innocence

New member
ותמונה קבוצתית

שלצערי לא מייצגת כי כל הזמן באו והלכו בנות וכאלו, אז היא מחילה רק חלק מאלו שהופיעו לאירוע

herouth

New member
すてき!‎

אני תמיד אוהבת לראות אותך מדגמנת. יש לך בדיוק את הגוף לדברים האלה והשמלות נראות מגניב.

innocence

New member
*^^*

במקרה הזה זו לא בדיוק דוגמנות, זה עיקר תמונה כדי שיראו את כל הלבוש שלי, אבל תודה ^^

משהו בסגנון, למרות שלאחרונה לא תמיד יש לי חשק אליו או השראה, תמיד גורם לי להרגיש מאוד טוב עם עצמי.

mishel s

New member
את יודעת...

יש דוגמניות שזה בדיוק מה שהן עושות... לובשות בגד ומנסות להראות אותו... :) אפילו הולכות על מסלול ומסתובבות כדי שיראו מכל הכיוונים :)

johnny d

New member
זה סוג של עצוב

את גם ככה יוצאת מן הכלל, ואם זה לא מספיק אז זה סוג של עצוב.

innocence

New member
יש לא מעט יוצאות מן הכלל בתחום

ויש הגבלות מסוימות.

היתה תקופה שחשבתי להתעסק בזה וקצת ניסיתי, אבל בשלב מסוים ויתרתי. גם ככה בגילי אני כבר זקנה בלה ביחס לגילאים בתחום XD

johnny d

New member

thumbs up, that is

למעלה