שרשור לבוש .

millllley

New member
../images/Emo176.gif

חולצת בית ספר ירוק דשא כזה ,
סקיני ג'ינס עד הברך . סנדלים חום - זהב - לבן כאלה , יפות . ^^ סתם קוקו , די גבוה : P שרשרת עם 3 תליוני קוביות כאלה , שבאמצע כל אחת יש פרח , בזמן האחרון היא עליי תמיד
עיפרון שחור , וה Celine dion מהבוקר . ( =

יובי180

New member
בלהבלהבלה :p

חולצת בצפר שחורה (עוד לא החלפתי >< וחזרתי ב2!!!) טייץ אפור (היה לנו היום ספורט -_-) גולגלך כזה כמו של הסבתות רק נמוך ועם הבננה מהבוקר XD מלא צמידים על הידיים וטבעות- כמו תמיד

orpaz14

New member
ממ יאללה נו P:

חולצת בצפר ורוד בייבי.. אוורול קצר. .גרביים לבנות חח נעליים לבן ורוד..ספורט כאלה.. וסתם אספתי את הפוני אחורה ;]

hmhk

New member
...

חולצת ביה"ס לבנה ומכנסי ברמודה מהיינס

millllley

New member
אני

גופיית פוומה צהובה , מכנסי בלון שחורים /tapuzforum/images/emo3.gif, כפכפי גומי שקופים [ כןכן /tapuzforum/images/emo6.gif] , קוקו נמוך שהזזתי לצד , והפוני בחוץ , עם כמה קצוות שנדחפו , אבל .. זה הסתדר יפה /tapuzforum/images/emo163.gif, ו ... מסקרה ; P . אה ואני כותבת מהפלא , אני בטיול עם הכלב . שבת שלום לכווולם

יובי180

New member
אנוכי ../images/Emo6.gif

חולצת בצפר לבנה (חזרתי ב12, אבל אני עצלה, אין לי כוח להחליף XD) ומכנס כזה חום עד הברך משהו לפרצוף מקסטרו חח וזהו.. מלא צמידים כרגיל ביד שמאל, מלא קוקיות ביד ימין, 2 טבעות ביד ימין חח כרגיל וקוקו מפורק כזה
טוב חפרתי. -_-

millllley

New member
של כל היום ... ../images/Emo176.gif

בוקר ; בצפר - חולצת בית ספר אדומה , מכנסים שחורים עד הברך , שקיפלתי קצת יותר קצר , קוקו - פזור [ החלפתי באמצע היום ] , גרביים לבנות , נעלי ספורט אפורות עם V של נייק בצבע אדום , בושם Celine Dion , מסקרה , שפתון לובלו אדום . אחר הצהריים ; להקה - טייץ לבן , מעל בגד גוף שחור , מעל גופיה שחורה . גולגול בשיער , הפוני אסוף , שפתון לובלו אדום , ובושם של דיסני , אחד הטובים .
אחר הצריים ; קניון - בגד גוף שחור , מעל טייץ לבן , מעל גופיה שחורה . שיער פזור , בלי איפור , והבושם של דיסני ... שנשאר עוד מהלהקה . [ עד עכשיו אני עם הבגדים האלה . ] ערב טוב שיהיה ... למי שיכול להנות ממנו

יובי180

New member
של כל היום ../images/Emo13.gif

בצפר: חולצת בצפר אדומה, טייץ אפור, נייק שחורות וקוקו גבוה, בושם שקוראים לו סילבר או משהו כזה חח
בית: מכנסון בלון צהוב כזה וגופיה לבנה
בייביסיטר: גופיה צהובה לבנה מTNT, ג'ינס ארוך וכפכפים
עכשיו: פיג'מה- מכנסון חום וגופיה חומה, אני שוקולד XD

למעלה