שרשור- לבשל כמו שף !

שרשור- לבשל כמו שף !

טוב, אז כדי שהיה מעניין כאן בפורום אחת לשבוע נפתח תחרות שבועית


תחרות שמצד אחד גם מעניינת אבל גם ובעיקר- מלמדת !

בכל פעם אתם מוזמנים להעלות תגובה לשאלה, ואפילו להצביע על תגובות שכבר הועלו אם אהבתם אותם במיוחד...

והנושא הפעם:

איזה טיפ, קטן אבל משמעותי יש לכם בבישול שמקקפיץ לכם כל מנה?




שתפו אותנו !
 
עד הטיפה האחרונה.....


תמיד, אבל תמיד תשאר לנו הכף או הכפית האחרונה של הדבש, סירופ המייפל או המולסה בכוס המדידה
הפתרון: חימום כוס המדידה בין 5-10 שניות במיקרוגל, הנוזל שנשאר כבר יחליק החוצה בשמחה
 
למעלה