שרשור לבתיה חברי פורום יקרים, שרשרו ברכות שמחה למנהלת היפיפיה שלכם שרק תחייך כל הזמן
O oh-da New member 10/3/04 #1 שרשור לבתיה../images/Emo24.gif חברי פורום יקרים, שרשרו ברכות שמחה למנהלת היפיפיה שלכם שרק תחייך כל הזמן
שרשור לבתיה../images/Emo24.gif חברי פורום יקרים, שרשרו ברכות שמחה למנהלת היפיפיה שלכם שרק תחייך כל הזמן
I i am lucy New member 10/3/04 #2 עוד אחד מהמעריצים של בתיה...../images/Emo6.gif בתיה את מבוקשת מותק! אני לא מתפלה... *התחנפות אהם אהם...
עוד אחד מהמעריצים של בתיה...../images/Emo6.gif בתיה את מבוקשת מותק! אני לא מתפלה... *התחנפות אהם אהם...
A Another Girl New member 10/3/04 #3 ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif תודה מותק... אני עדיין מבואסת,אבל העלית לי חיוך על הפנים. מתה עליך
../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif תודה מותק... אני עדיין מבואסת,אבל העלית לי חיוך על הפנים. מתה עליך
ב באדוּלינה New member 10/3/04 #7 לא שאני יודעת מה עובר על אוהדי אבל הוא אמר לי באייסיקיו לעודד את בתיה אז אני מעודדת גו בתיה! אוהבת אותך! יו אר דה קווין!! (אוהדדדדדדדד אני באה בפסח , וגם אתה תחייך כל הזמן! practice what you preach!)
לא שאני יודעת מה עובר על אוהדי אבל הוא אמר לי באייסיקיו לעודד את בתיה אז אני מעודדת גו בתיה! אוהבת אותך! יו אר דה קווין!! (אוהדדדדדדדד אני באה בפסח , וגם אתה תחייך כל הזמן! practice what you preach!)
A Another Girl New member 10/3/04 #10 תודה,אתם חמודים ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo23.gif
N nowhere woman New member 10/3/04 #11 ../images/Emo24.gifLove U../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif
א אלרוס New member 10/3/04 #14 עוד מעריץ סודי... זה השרשור ה269.4 שיש בשביל הערצה לבתיה... אבל מגיע לה כל אחד
A Anna Karenina New member 10/3/04 #15 ../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif אנחנו אוהבים אותך..!!! תודה על כלללל המאמצים, ועל שהפכת את הפורום לכ"כ מעולה ומקצועי. ו...אל תהיי בבאסה..תאמיני לי ,ששום דבר לא שווה את זה....
../images/Emo24.gif../images/Emo22.gif אנחנו אוהבים אותך..!!! תודה על כלללל המאמצים, ועל שהפכת את הפורום לכ"כ מעולה ומקצועי. ו...אל תהיי בבאסה..תאמיני לי ,ששום דבר לא שווה את זה....
S SmallVille Girl New member 11/3/04 #16 התמונה אומרת הכול . בתיה תעשי לי חיוך תעשי לי סיבוב תעשי לי סנדוויץ!
I i am lucy New member 11/3/04 #18 בתיהההההה../images/Emo24.gif למה את עצובה? לא לשכוח ש.... we loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu וזה כל מה שצריך לא?
בתיהההההה../images/Emo24.gif למה את עצובה? לא לשכוח ש.... we loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooove uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu וזה כל מה שצריך לא?