שרשור להקות דומות...

Adrienne

New member
היה, אבל יש לנו כזה צורך להעיר

שרשורים ישנים... נראה לי לייף האוס, יש עוד?

elknetld2kil

New member
גנבים!!!

גנבתם לי את השרשור!!! סתם בצחוק... להקות דומות: Lifehouse - The original and the best Goo Goo Dolls Greenwheel Nine Days Tonic Familiar 48 - Gr8 Band Jeremiah Freed John Mayer July For Kings Silvercrush רוב הלהקות לא מוכרות, אבל שוות בדיקה (או הורדה... *מקבל נבוט לראש*).

Adrienne

New member
מישהוא השקיע... קבל צל"ש!

למה נבוט בראש? אני ממש שוקל להוריד שירים של הלהקות האלו... עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב(בגלל זה לא הייתי כאן היום), אני יכול להנות ממחשב מהיר ולהוריד את כל מה שבא לי בלי לדפוק חשבון...

WickeDevil

New member
איתמר! אני חושש שלא הבנת ../images/Emo60.gif

הוא התכוון לנבוט בראש כיוון שהורדות הן אינן חוקיות, או שמא אני טועה? דרור

Adrienne

New member
הורדות חוקיות, הפרת זכויות יוצרים

לא חוקית ולכן אסור לדבר על הורדת פרקים של מכושפות וכו´... אבל MP3 גם לא חוקי, אבל מותר לדבר על זה, זה לא כזה משמעותי...

WickeDevil

New member
נו בטח! כי לא אתה זה ../images/Emo60.gif

שלוקחים לו את הכסף! תאמין לי שאם היית זמר והיית מוציא דיסק היית מבין למה אני מתכוון אתה יודע כמה כסף זמר משקיע בהלקטת דיסק? דרור

Adrienne

New member
לא, אבל יש להם מספיק...

חוץ מזה שאם אתם לא רוצים לדבר על זה כאן, סבבה לי... יותר טוב נהיה אפילו יותר טובים מטובים

WickeDevil

New member
זה לא זה.... ../images/Emo60.gif

אני חושב שזה אחד מהחוקים של תפוז בכל מקרה: לדעתי את הדיסק של הלהקה האהובה עלייך, לפחות תקנה! מה זה לצרוב? כאילו הם להקה אהובה עלייך מה הקטע הזה לצרוב? נכון זה חוסך כסף אבל תחשוב גם על הצד השני

Charmed 4ever.

New member
אתה מדבר עליי, נכון? ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

זה די ברור... וכן דרור, אני יודעת שצריך לחשוב גם על זה שאנחנו בעצם חוסכים לעצמנו כסף ומהם את הכסף שבו נקנה את הדיסק. אבל הקטע הוא, שבמדינה שלנו זה לא ממש ככה, אוקיי? אנחנו מדינה עם בעיות כלכליות עצומות! וללהקה יש כסף, כאילו זה לא שאם אני לא אקנה את הדיסק הם ימותו ברעב! ואוקיי, זו הלהקה האהובה עליי, אבל אני לא מתכוונת לקנות את הדיסק אם יש לי דרך אחרת, ועובדה שרציתי לקנות עיתון ב34 שקלים רק בגלל פוסטר של אלכס, אז אתה לא יכול להגיד שאני לא אוהבת את הלהקה... אני הייתי בחנות כדי למצוא עיתונים עם תמונות או משו על הלהקה.. בכל מקרה, אם יש לי דרך אחרת לשמוע את השירים אני מעדיפה לא לקנות, ההורים שלי תמיד הסכימו לקנות לי, אבל זה לא יהיה הוגן לבקש מהם כשיש אפשרות אחרת.. ובכל מקרה, אם הצורב לא יעבוד אני אלך היום ואקנה את הדיסק.

elknetld2kil

New member
הבהרה

התכוונתי לקבלת נבוט בראש כי זה לא חוקי (וגם לא יפה) להוריד שירים בחינם מתי שאמורים לקנות אותם. אבל אם תקחו חצי מהרשימה שכתבתי ותסתובבו בארץ בשביל לחפש את הדיסקים שלהם, תקבלו כאב ראש אחד גדול (ניסיתי להזמין את הדיסקים של F48 ו Greenwheel בכמה חנויות בארץ אבל לאפאחד אין אותם), אז הפתרון הכי נוח זה פשוט להוריד אותם מהאינטרנט. זה לא יפה ולא חוקי, אבל זה מה שיש לעשות שגרים בישראל...

למעלה