שרשור להקות דומות

elknetld2kil

New member
שרשור להקות דומות

אתם מכירים להקות שהמוסיקה שלהם דומה (או מזכירה) את דה קולינג? תתחילו לשרשר... הלהקות שלי: Lifehouse Goo Goo Dolls Justincase Stereo Fuse Tonic Familiar 48 July For Kings

WickeDevil

New member
ממש אבל ממש ממש לא ../images/Emo60.gif

לדה קולינג יש סגנון מיוחד אי אפשר אפילו לתאר אותו אבריל לאבין זה חרא מהלך על שניים שחושבת שהיא רוק (מה שהיא לא) אם כבר זה יותר דומה לגו גו (הראשון אמר) אבל גם ממש לא

מאיה Ms

New member
די נמאס!!

כל מקום שאני הולכת מדברים עליה! אני כל כך שונאת אותה!.. והסגנון שלה רחוק מלהיות דומה לשל דה קולינג..

elknetld2kil

New member
אני גם לא סובל אותה

מנפחים אותה כאילו היא זמרת ענקית, למרות שהיא ממש לא (תרתי משמע - הגובה שלה הוא 1.50 מטר).

Charmed 4ever.

New member
אני לא שונאת אותה ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif

יש ל מוסיקה טובה והכל... אבל כמה אפשר לשמוע את אותו שיר ביום?!

WickeDevil

New member
בואו נודה באמת כולנו ביחד.. ../images/Emo60.gif

Avril Sucksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
היא ממש אבל ממש סאקס לא סובל אותה! מתלהבת מעצבנת! ומה הכי מעצבן אותי? שבגלל הזונה הזאת אין סיכוי שדה קולינג יקבלו את פרס האומן הטוב ביותר השנה! ואף אחד לא יודע כמה הם שינו לי את החיים

Adrienne

New member
מה פתאום!!!

אבריל גדולה... אני ממש שמח שהיא זאת שלוקחת במקומם את הפרס ולא איזה סתם להקה של פרחות בנות 7... אי אפשר לכעוס על מישהו רק בגלל שהוא טוב או יותר טוב ממי שאנחנו מעריצים(מי כמוני יודע... *דה ז´ה וו מכיתה ט´*)... ורצים לשמוע משפט פילוסופי של פסיכולוג בן 41 שלפני 30 דקות אישתו אמרה לו שהיא רוצה גט וברחה עם הילדים לאוקראינה? בשביל להעריך משהו בחיים האלו את צריך 2 דברים: 1)לאבד אותו ואז למצוא אותו. 2) להעריך את כל מה שנמצא מסביב (תחשבו על זה ותראו שזה נכון...!)

WickeDevil

New member
אז אם אתה חושב שאבריל ../images/Emo60.gif

כל כך טובה (ממש לא! פיכככככככככככככככס) אז למה לא פתחת לה פורום ולדה קולינג כאן? למה השקעת מאמצים ללהקה שאתה מעדיף פחות מזמרת חרא?

TCgirl

New member
אבריל לאווין היא ../images/Emo187.gif

זמרת סבירה, אני אוהבת את השירים שלה (טוב, אני מודה - לא אוהבת - מחבבת - אפילו פחות) אבל לדעתי האישית, כל מי שמעריץ אותה מעריץ אותה בגלל המראה (בפורום אבריל לאווין: "איזו כוסית..." וכו´), או בגלל האופנה, שרוק זה באופנה, וכולם (משום מה...
) חושבים שהיא שרה רוק... אין לי שום בעיה איתה, אבל היא עושה פוזות, למשל קראתי איפהשהו שב-TRL היא נישקה למישהי את הרגל... והשאלה המתבקשת (לדעתי): למה

MolsBolsRules

New member
היא פצצה! מה עובר עליכם?

יש לי אלבום חבלז! אני מתה עליה! לא מעריצה רחוק מזה אבל מעריכה מאוד! חוץ מזה שהיא כתבה שיר שמאוד נוגע לי... רק חבל שהיא מאיימת על דה קולינג באי אם אייז

Adrienne

New member
אתה שומע מה אתה אומר?

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו? איש, אתה יכול לעשות בגרות של 5 יחידות באיך להיות טיפש ומה זה טאקט(ואתה עוד תצטיין בזה)... אני אמרתי שאם כבר דה קולינג לא יזכו בפרס אז אני שמח שזאת אבריל שתקח את הפרס ולא איזה להקה של פרחות... הטעם שלי בפעם האחרונה שבדקתי או שלי, אני אקבע את מי אני אוהב וכמה ואני אקבע למה אני פותח פורום כשאני פותח אותו, תאמין לי שאני לא עושה שום דבר שאני לא רוצה אז פשוט תשמור את ההצעות שלך לעצמך. אתה כבר עלית על כל עצב שקיים לי בגוף...

Buzzit

New member
די כבר!

כולכם ת-י-ר-ג-ע-ו! אבריל היא זמרת מצוינת ! אבל היא חתיכת בת זונה על זה שהיא תיקח להם את הפרס!

WickeDevil

New member
איתמר... ../images/Emo60.gif

ציטוט: "אי אפשר לכעוס על מישהו רק בגלל שהוא טוב או יותר טוב ממי שאנחנו מעריצים" אתה חושב שהיא יותר טובה, סבבה, לא מפריע לי שאתה אוהב אותה, לדעתי היא סאקס, לדעתך היא לא.... אתה ממש עצבני הא? מחזור?

Adrienne

New member
אני לא חושב שהיא יותר טובה...

הבנת הנקרא... אמרתי שאני מעדיף שדה קולינג יפסידו(אם הם כבר הולכים להפסיד, אני רוצה שהם יזכו) לזמרת טובה כמו אבריל ולא ללהקה של פרחות... והמחזור היה לי לפני שבועיים, זה קורה פעם בחודש.

WickeDevil

New member
כנראה העצבים שלך באים ../images/Emo60.gif

שבועיים אחרי המחזור תודיע לנו קודם ואני לא אתייחס לכל הדברים האחרים כי אחר כך יגידו שאני מחרחר מריבות

מאיה Ms

New member
טוב

לדעתי אבריל לא זמרת טובה במיוחד..(כבר דאגתי להזכיר כמה שאני לא סובלת אותה..) משום מה היא חושבת שהיא יותר טובה מזמרות אחרות (מה שהיא לא-דרך אגב..) והיא גם דואגת להשמיץ אותם כמו למשל בריטני- אבריל דואגת להודיע לעולם כולו כמה שהיא לא דומה לה וכמה שהיא פרחה או לא יודעת מה (לא שאני אוהבת את בריטני או משהו..) ואבריל חושבת שהיא שרה רוק..!! אז....עם כל הכבוד לפני שאת יורדת על אחרות תסתכלי על עצמך... בכל מקרה אני בטוחה (או לפחות מקווה..) שכולו כאן יודעים שדה קולינג פי אלף עליה!!

4667

New member
כנראה שהפורום של אבריל יותר מתורבת

כי אצלנו לא יורדים על דה קולינג רק כי אנחנו לא אוהבים או לא שומעים אותם... כל מה יש לי להגיד חוצמזה זה שכל הכבוד למנהל הפורום הזה ששומר על רמה נאותה של דיון ולא נותן להשמצות להימשך... אגב, אם אתה חושב שהיא זמרת טובה, אתה מוזמן להצטרף לפורום אבריל. אני מקווה שלא תגיבו להודעה הזאת כמו להודעות הקודמות, אלא בצורה יפה, ולא תגידו שוב כמה אבריל גרועה.

למעלה