שרשור להקות/זמרים/ות שבדים!!

שרשור להקות/זמרים/ות שבדים!!../images/Emo99.gif

טובב!!! הגיע הזמן למוסיקההההה!! אני אוהב את הלהקות(מטאל) השבדיות הבאות: in flames opeth hammerfall (רק כמה שירים נבחרים..) at the gates children of bodom ולהקה שאני אוהב jupiter day שהראו אותם פעם ראשונה בתכנית בMTV שקראת דה פרידג'

p i n g o

New member
אני לא מכיר מטאל שוודי :-X

בעצם אני לא מת על מטאל בכלל..

liranlotker

New member
אתה יודע שיש להם אלבום חדש?

שבינתיים, מהסינגל היחיד שיצא ממנו (Palace & Main) נראה שהם עדיין יודעים מה הם עושים.

Michelangelo

New member
Kent

Kent היא הלהקה השבדית החביב עלי. למרות שלחלק מהאלבומים שלהם יש גירסא באנגלית, הגירסא בשבדית הרבה יותר טובה, וגם המילים יותר מוזרות ויש להם מילים מאוד מאוד מוזרות. לפני שנתיים הייתי בהופעה שלהם ב ESKILSTUNA, שזו עיר מוצאם. היתה הופעה מגניבה לחלוטין. האלבום החדש שלהם "Du och jag döden" נחמד ביותר, למרות שלפי דעתי Hagnästa Hill הוא המוצלח ביותר.

python 4

New member
אתה אוהב רק מטאל?

עד כמה הסגנון הזה פופולרי בשבדיה? ולמה שום להקה מאלו שציינת לא משתתפת במלודיפסטיבלן.. כן, אין צורך לענות על זה. אולי אחרי שנורבגיה תזכה השנה באירוויזיון עם השיר רוק שלהם, נראה משהו קצת יותר ביזארי במלודי? כן, אני רדוד, אני יודע, אהבתי למוזיקה שבדית מסתכמת באמני מלודי, בראש ובראשונה המלכה - נאנה גרונוול, שכל שיר שלה הוא יצירת מופת קטנה בפני עצמה. היא ללא ספק האמנית השבדית האהובה עלי! אחר כך יש את שירלי קלאמפ, לנה פיליפסון, שרה לופגרן וקרולה (אוי, איזה טעם מזעזע, אוי) ואגב, הזמרת הנורבגית האהובה עלי היא אליזבט אנדראסן.

p i n g o

New member
שירלי קלאמפ?! ../images/Emo5.gif

דרך אגב, נחמד לראות שחזרת...

liranlotker

New member
ל-Hammerfall יש שיר חדש יחסית

שנטחן כאן ללא הפסק, בשם Blood Bound. מומלץ.

Hammerfall השתתפו גם ב...

Alla Tiders Melodifestivalen, האירוע לציון 50 שנות אירוויזיון שהופק ע"י SVT. הם ביצעו עיבוד מטאל יחד עם רוג'ר פונטייר לשירו של פונטייר ממלודי (ואירוויזיון) 2000, När vindärna viskar mitt namn. חביב

צ'ילדרן לא משהו אבל אופת' מעולים!

כנל in flames מעבר לזה אני לא מכיר עוד להקות שוודיות (את אבבא אני מנסה להדחיק..)

צ'ילדרן אוף בודום

הם מפינלנד
אני אוהבת את The Hives שהם שוודים, את The cardigans.. האמת שהלהקות השוודיות הן לא מהמובחרות שלי, אבל הן ממש טובות!

Funaki

New member
The soundtrack of our lives

The knife Jose Gonzales(כן, הוא שוודי מגוטנבורג...) Moneybrother ממליץ גם על Silverbullit למי שאוהב רוק כבייד.

kipod2

New member
שרשור נפלא ../images/Emo24.gif

אני אוהב את הזמרת אנני-פריד לינסטד או בשמה המוכר יותר פרידה. ולא אני לא מדבר על המוסיקה של ABBA אלא על לפני ואחרי. פרידה הוציאה מספר אלבומי סולו בשבדית, האהובים עליי הם Frida Ensa משנת 1975,ו- Djupa Andetag משנת 1996. וכמובן ישנו שיר אחד פשוט מהמהם של פרידה משנת 1972 שנקרא Man vill ju leva lite dessemellan

david80

Active member
Shu bi dua.

להקת פופ ותיקה וידועה בדנמרק שהוציאה בימים אלו את אלבומם ה-18 ומוקדש לרגל 200 שנה להולדתו של הסופר הנודע האנס כריסטיאן אנדרסן, מילות 11 השירים (מתוך 13) מבוססות על 11 הסיפורים הנודעים מאת הסופר (בגדי המלך החדשים, בת הים הקטנה וכו'). מומלץ! Shu bi dua בתמונה: העטיפת האלבום.

Eurogirl

New member
Hammerfall שולטים! ../images/Emo99.gif

אבל מה...מה עם סגנונות שבדים אחרים? אם אני אשפוך רשימה ארוכה של זמרי פופ שבדי תזרקו עלי עגבניות, או שאפשר?

למעלה