שרשור ליום רביעי

שרשור ליום רביעי../images/Emo20.gif

ואייי ממש כואבת ליי הטן
הלוואי בע"ה שהמורה שלי לאנגלית לא תבוא ואז אני יבריז משעה 7
ואז אני אחזור ב11 וחציי בע"ה אמןןן!!!! יום שישי מבחן בלשוןןןן.. אני חייבת לחרוש... עפתי ללבצםר אוהבתותכםםם
יומטוב

../images/Emo214.gifיום עמוס../images/Emo42.gif

התעוררתי מקודם [שביתה
] אני אלמד שעתיים למבחן באזרחות..ואז אלך לעשות'מבחן
ואחרי המבחן אני אלך למכרז העיר לקנות דברים שחסרים לי לקראת החתונה [מחרררר
] ואז אני חוזרת הביתה ומכינה עבודה בסוציולוגיה
שיגיע כבר מחרררררררר
מאשה, אנחנו עוד נדבר..
ואני מקווה שאת מרגישה יותר טובבבבב
ואיילה, יש לי שיחה איתך...

ייייייייהייייייי ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

איזה כיףף התבטללל ליייייייי אנגליתתת זה פעם בשנה שהמורה הזאת לא באה והיום היתה לי תחושה שהיא לא תבוא
אני בביתתתת
ראיתיי אתת שלומייי בבוקרררר
כפרעליוו
עפתיי ללמוד למבחן בלשוןןןן יומטווב:)

צהריים:]]

הייתה לי תחושה שישחררו אותנו מוקדם
אבל הייתי חייבת ללכת לעשות 2 מבחנים ובסוף מה?!# עשיתי רק אחד בביולוגיה כי המורה לאנגלית שלי לא באה:]]
והמורה למתמטיקה שלי גם לא בא
אז היה לי ככה: באתי בעשרים ל9[במקום 8 ורבע
קמתי ב8 ועשרים
] התחלתי תמבחן בביולוגיה וזה גלש לשעה השנייה עם המחנכת שלי אז באתי 7 דק' לפני הצלצול
ואז היה צריך להיות שעתים מתמטיקה אבל המורה לא באא היה לננו שיעור חופשי[שעתיים]אז הלכנו למגרששים החדשים שלנו[
] עשוו לנוו הכיי יפה בארץץץץץץץ:]]
שחקנו כדורגל ם הבנים היה מצחיקק רצחח:] ואז היה צריך להיות לי מבחן באנגלית אבל המורה לא באה
ומחר יש לי של"חחח!#לראשוו לציוןןן:]] וזהוו:] אני אחר כךך עפה לשינקין נראלי ליי
זייו'ש
תרגישי טטוב:]][מקווה שכבר לא כואבת לך הבטן
]ובהצלחה בלשון:] הדריי
ב-ה-צ-ל-ח-ה-ה-ה
[קצת באיחור
] הדס
דברי'יתי דחוףף:] אווהבתת המוון:]]
+
+
פפפטטטררררייי:]]

שירקי 1

New member
צהריים טובים..:]]

היה סבבה של יום..שיגעעננוו את המורה לספרות היה כלכך קורעע אצלהה בשיעורר כל השיעור צחקננוו..!!!:]] ולי היא כתבה פלוס כי עשיתי ת'עבודת כיתה..חחח..:]] בלשון היה גם כייףף אני מתה על השיעור הזה ועל המורה היא מזה חמודהה...היא אכפתית כזאתיי...אבל ישלה קטעים כמובן שהיא מעצבנת..חחח..היא כל השיעור באה אחורה שמעתיקים ושואלת אם הבנתי...חחח..וכל הזמן מסתכלת עליי לבדוק שאני מבינה ואני כל השיעור אומרת לה ת'תשובות...וכולם נרדמים כמעט ממנה!חחחח..=] במתמטיקה היה שעמווווםםםם ומורשת היה סבבה והיסטוריה שעעממוםםםם...למרות שיש חלקים נחמדים אבל היא נתנה לעבוד בכיתה ולא היה לי כוח..חחח..וספרות היה מצחיקק...חחחחחח..מאודד! כולם הלכו אני לבד בבית...עד שהם יחזרו..חחח...=] מחר ב"ה אני לא הולכת ישלי מבחן בהיסטוריה יום שישי ואני חייבת ללמוד הרבה היום ומחר וזה וגם עד 3 מחר ובקושי לומדים ביום הזה..אז חפיף אמא הסכימה ליי..חחח=] עוד 13 ימים גשר..יאייי..:) היום בבוקר הראתי לאבא שלי ת'עקירות והשיניים כי פשוט לא ראיתי אותו כמעט מאז למה ישנתי בכל פעם שהוא חזר יחסית זה היה מוקדם ובבוקר אני ממהרת אז לא הספקתיי...אז הוא ראה ואמר שזה לא כלכך נראה בכלל לעין והכול...חחחח..=] איך נבהלתיי התחלתי לשמוע מהכניסה לבית טקטקטקטקטקטק ונבהלתיי זה היה נשמע כאילו מישהו רוצה לפרוץ ת'דלת של הבית ומזה פחדתייי ואז קלטתי שזה הבן של השכנים הוא משחק גולות על הקיר שלנו..שהוא גם שלהם..משותף יענו...חחח.. יאללה הלכתי לסלון ללמוד!:]] אוהבת אותכםםם..=] זיווש חיים שליי דברי איתי אוהבתותך כלכך את לאדעת כמה אפילו את הכול בשביליי נשמתיי מתעלייך! הילושש דברי איתיי מתעלייך!:]] מיקמיק אני אוהבת אותך! שריתו'ש דבריתי נסיכה שליי אני אוהבתותך!:]] -שירק'י-

צהריייםם../images/Emo110.gif

נממ.. קיבלתי 97 בערבית.. 88 בלשון.. והמורה למתמטיקה נתנה לי 86 בתעודה:p יאי:p חחחחחחחחחחחח כי היא לא מחשיבה תמבחן האחחרון בסימסטר הזה.. אתם לא מבינים איזה מזללל זה!!! כי לא עשיתי שם כלום ולא קיבלתי יותר מ40.. והיא היום אמרה לייי גם שאם אנלא אדע תבעיות האלה אז היא תורידד לי
נראלי יהיה מועד ב למבחן ההוא.. אני אלמד ואעשה אותו ב"ה:] היה קטע שלא עבדתי אז היא עושה מיכל התחלת? אמרתי לה לא אנלא דעת את זה.. אז עשתה כזה כן עם הראש
[בגלל המבחן כאילו:p] והיא כל השיעור נטפלה ושאלה שאלות וזה:p והיא לא מוכנה שיותר ילדים יישבו ביחד בגללי ובגלל חברה שלי
חחחחחח נראלי עכשיו כולם יבואו בעצבים אלינו:p היה מבחן בחמדע.. היה קשה:p ונשאר לי רק להשלים תמבחן בשלח [הוא בטח לא ייתן לי... לא יהיה זמן] וזהו מבחנים:) ועוד שבוע תעודות:p יומטוב לכם:)

hadas m

New member
ערב..../images/Emo204.gif

קיבלתי בהיסטוריה 90.. בספרות 75
... אין לי מושג למהה.. בחיי שהלך לי טוב!!. היא כתבה לי : "התשובות נהדרות ומנוסחות היטב , אך חסרים פריטים..". מעצבנת. היה היום מבחן במדעי המחשב.. לא ידעת שיש מבחן בכלל.. כי היה לנו גם באנגלית היום
. זה לא חדש לאפחד שהדסי גרועה באנגלית
. ומדעי המחשב.. אני דווקא סבבה ב"ה... אבל לא ידעתי שיש מבחן.. נראלי אני נכשלת
. מחר מבחן בתושב"ע. חברים, תזכור אחרונה.. יום שישי אני סוגרת את השליחת ברכות..תמונות מצדי עד שבוע הבא.. ברכות אני צריכה לעצב בכתב אחיד לכולם וכו'.. עד יום שישי!!. אינ לא רודפת אחריכם יותר. יום טוב.. תכף סופ"ש:]

מממ...../images/Emo26.gif

שירקי, מצטערת על אתמול אם נפגעת או משו... וזה לא שלא רציתי לדבר איתך.. ויעל אני שלחתי לך אח"כ הודעות ולא יודעת כבר לא היית מחוברת.. לא יודעת אם קיבלת אותם או לא.. (ואני שמחה שהוא חזר) לא יוצא לי כ"כ לכתוב פה, גם בגלל הלימודים וגם בגלל עוד כמה דברים שאני מעדיפה לא לדבר עליהם. אני משתדלת להתעדכן ולקרוא את כל מה שאתם כותבים.. ומקווה לחזור להגיב פה כמו פעם כמה שיותר מהר.. אני צריכה קצת זמן לחזור לעצמי... :] אוהבת..

היללי 2

New member
ערבב../images/Emo23.gif

ואיי למה אפחד בקושי כתב
בטח כולם בלחץ לימודיים... לי מחר יש את המבחן האחרון במחצייית!!! אני מתה כבר לעבור אותו..הוא כזה המוןןןן חומר
חפיף... למדתי כבר...אני מקווה לטוב... וזהוו
אממ כל פעם שאני ניכנסת לפורום משום מה ניתקע המחשב..
ואנילי מושג למהה.. תיראו תכף הש"ש
מאוווווווווהה

למעלה