שרשור ליום שבת

שרשור ליום שבת ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

מחחרר אילללללללתתת
יוופפידווו איך באליי
אני הולכת לדפווקק מזה שיזוףףףףף
אניי ניהית מיום ליום יותר ויותר לבנה
אייזהה כייף כמעט בטוח שאני באהההה לרמתת גןןן כמובן אם יקיררר באאאא כי אני פוחדת לסוע לבדדדדיי
אמרתי לאמא שלי שלא מעניייןן אותי ואינמצב שאני לא נוסעת כיי זאת הדרך היחידה שלי לפגוש את אגמייי כפרעליייה
אניייייייי כלל כךך התגעגעעתייי אלייהה לאא ראיתייי אותהה מאזז שירר נווללללדדדדדדדדד!!!! ד"א חלמתי עלייה חלום הזוויי ביותתררררר חלקכם הייתםםם בחלום
מי שרוצהה לדעת מססססססןןן
ישש לי מללללללאאאאאאאאןן דברים לעשות אני חייבת ללמוד למבחן בספרות כי שבוע הבא מפוצץ ליי בחזרותת!!! שירוושששששש חיימשלייי דברייי אייתיי אוהבתותך כלל כךך יפשלי
שבת שלוםםםם לכולםם צוםם קל וגמר חתימהה טובבהה ושובב סליחהה אםם פגעתי בכם או העלבתי אתכם או כל דבר שגרם לכם להיות עצוביםם אוהבתותכםםםםםםםםםםם הכי הכי בעוולםםםםם

זיווווווווו../images/Emo24.gif

יאא אני כל כלל רוצה שתבואיי
תיקבעי להיפגש עם שירקי
אני רוצה שתיפגשוש
אני חייבתת
ודדבריתי במסן אני רוצה לדעת על החלום

ליללללע!@#@!

עכשיו חזרתיי מגבעתיים היה נחמד..
אממ...זיו'ש מושלמת שלי אני יגעגעע בטירווףף תהני דברי'יתיי מחררררררר! ===================================================================== צוום קלל וגמרר חתיימה טובה אני עפתיי לישון נרא'לי.. אווהבתת מלאאאאאןן
+
+
פטרישלך

בוקרררררררר../images/Emo42.gif

שכן שלי שהוא בשיככבה שלי עולה לתורה אז אני הולכתת... אני כזה ישש יהיה לי אם מי להיות כי כמה חברים שלו באים ואז פתאום אמא שלי עושה ליי: "שיר הם יהיו למטה איפה שהגברים"
אני הולכת להשתעמםם ניראה ליי
פטרי
שמחה שנהנת וגם לך!!!

בוקר טוב!=]../images/Emo41.gif

אתמול הייתי מזה מבואסת..זיווש יודעת למה וממש תודה זיו כלכך עזרת ליייי..שחזרו אתמול ההורים בלילה שמעתי רק שאמרו "חבל עליו" משהו כזה וחשבתי שקרה הנורא מכול ובבוקר שמעתי את אבא שלי מדבר עם אח שלו והוא אמר שאין שינוי אבל הוא קם ושתה כדורים והכול..=]ממש תודה זיווש כפרעלייך כלכך אוהבתותך נשמה שלייי..=] אני עכשיו עושה שיעורים כדי לרדת למטה יותר מאוחר..=] שיהיה לכולם המשך יום מקסים! זיווש יפשייליי כלכך אוהבתותך חיימשלייי את הכול בשבילי תודה רבה כלכך תודה!!!!!ויש מצב אני באה עם מיכל...יאאוו אני כלכך מחכה...הלוואי ב"ה..=] שירוש דבריתי מאמיי..=] -שירק'י-

למעלה