שרשור ליום שישי

שרשור ליום שישי../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אתם לא שמים לב לא יוצא לי כמעט להגיב בפורום
יש לי עומס של מבחניםם (מחר יש לי 2) אני כ ליום חורשת ולא יוצאת מהבית... יאלה שיהיה יום טוב לכולם
אני בדרך לישון

ערב:]../images/Emo110.gif

התקלחתי והיה מים קרים רצח
איזה עצביםםםםםם נראלי נשאר לי עדיין שמפו על שיערר עפתי מהמקלחת מרוב הקווור מחר חונכותת לפי ההורוסקופ יהיה לי לא טוב
חח נקווה שיהיה טובבבבבבבב לילה טוב לאלה שישניםם ובהצלחה במבחניםם

לאגם בשיר שלנו קוראים שי ברקת../images/Emo13.gif

מן הסתם היא הבת של יותר ברקת
איזה שם יפה זה שי

../images/Emo26.gif

"עונה רביעית כ-75 פרקים צילומי עונה זו החלו ב-3 בנובמבר 2006 והעונה תעלה לשידור ב-31 בדצמבר 2006. כמעט אותם שחקנים מעונתה השלישית על קו עלילה דומה, ישחקו בעונתה הרביעית של הסדרה, עם נוכחות משמעותית יותר של נינט טייב, המשחקת תפקיד סמלי בלבד בעונה השלישית. שחקנית שתצטרף לקאסט היא גילה אלמגור [1] שתשחק כחוקרת משטרתית שתחקור את הנסיונות לרצח שאירעו בפרק האחרון של העונה השלישית. העונה הרביעית תיפתח בלוויה. בפרק הראשון לעונה זו תשתתף דנה אינטרנשיונל בתפקיד אלוהים, אשר תחליט מה יעלה בגורלה של תמרה וייס. בעונה זו תשחק אגם רודברג את בתו של הרמטכ"ל וגלית גוטמן תשחק את גרושתו של יותם ברקת (יויו), שתיהן יחד יאבקו נגד נינט בשל חברותה ליותם. את עונה זו לא יכתוב אורי גרוס אלא מאיה הפנר ואסף ציפור." *שי ברקת (אגם רודברג) (עונה רביעית): בתו של יותם ברקת, הנאבקת עם אימה בנינט.*

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשירוש../images/Emo99.gif

המון בהצלחה בכל המבחנים!!! אוהבת אותך המון המון

einatit4

New member
../images/Emo187.gifאת כועסת עליי?../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אני לא הספקתי להגיד לך- תודה רבה רבה אני אוהבת אותך

כועסת..? מה פתאום!!

אני מתה עלייך ואני אוהבת אותך
ואת יכולה לצלצל מתי שבא יו נואו?
כי לא נראלי שאת יודעת:p