שרשור ליום שלישי

שרשור ליום שלישי../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אניי עדייןן לא מעכלתת את זה שהיום הייתיי עםם אגממייי
היההה כזהה מושלםםם אתםם לא מבינייםםםם כמממהה אפילווו הלוואי ויכווללתיי לנסוע מחר לרחובות
אנשיםם מחרר אני עוזזזבתת אותככםם עד ליוםם ששיייישיייי
אניי נוסעת לכרמייאללל
עעככשיווו הלכתי לסופר קניתי מלא ממתקיםם ושטויות חחחח איזה שמנהה אני אלוהיםם
ד"א אחי לקח תפלאפון שלי לתיקון פפתאוםם הוא בא לי עם פלאפוןןן חדשש חחחח יותרר טוובבבבב ממה שהיהה לייי אז מה אכפפפתת לייייי
עוד לא הכנתייי תתייקקק ווועווד לא השגתי עניבהה שחוורררההה והמדריך שלי הולךך לשבוורר אותי אני הולכת להתקדר אליוו עכשיו ולהגיד לוווווווו שאייןן לי וניסיתי להשיג ולא מצאתי
אייזה בקשות מוזרות יששש לווו באלוהיםם כאילו מי הולך עם עניבוותת?!?!? ייקיירר התתקשרתיי לאשדודדדד ב18:00 ווההםם לאא ענו ליייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!! קיייצצררררר אני עפה להכיןןןן תייקקק כייי בקושיי יש לי בו משהוו
אוהבתותכםםם ויתגעגעעע הכי היכ בבעולםם אתםם לא מביניםם כמה
ממיי שרוצה אותיי אני בפלללאאאא

hila846

New member
חחח תתחדשיי:)../images/Emo80.gif

איך התעצבנת על הפלא שהיה לך
חחח תהני,נתגעגעעעע

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

זה לא הפלאא שליייי זה של אבא שלי השניי כי שלי התקלקל
וזה פלאפון פשוטט מפפפגרררררררררררררררררררר!!!! חחחחח תשאלו את יקיר איךךך חחחרשששתתיי עללל הפלאפון אני לא מפסיקה להתקשר לאנשים

TOUSH

New member
זיו את השירשור ליום רביעי../images/Emo90.gif

תפתחי בשתיים בצהרים
כפרעליך

ערב טוב!../images/Emo41.gif

הייתי בקניון היום היה סבבה..שמתי את הבושם הוגו הוא כזה מושלםם אני חייבת לקנות אותוווו..אני כל היום מריחה את הידיים שליי..חחחחח והתקשרו אליי מאגמוש אבל מה שקרה זה שלא עניתי כי לא שמעתי שהתקשרו ואז ראיתי שיש שיחה לא נענתה והתביישתי להתקשר שוב כי לא הכרתי את המספר אז חברה שלי לקחה את המספר ואמרה אפשר את זיו?וזיו חשבה שזאת אני לפי המספר ואז היא נתנה לאגם לדבר ואגם דיברה עם חברה שליי והיא איחלה שנה טובה והצלחה בלימודים ושהיא אוהבת אותי והיא התכוונה אליי אבל דיברה לחברה שליי וחברה שלי סיפרה לי כל מה שהיא אמרה כאילו לי הייתה הכוונה..חחח..אבל לונורא פעם הבאה אני אשתדל הכי שבעולם לבוא גם! זיווש אהובתיי מתעלייך נשמתיי אני צריכה לדבר איתך אהובתיי מתעלייך מאמושש אני יתגעגע אלייך מלאא את תהיי הכי חסרה שבעולם אני ידבר איתך כבר נשמתייי..=] הדסי תודה רבה מאמיייי!!!! זה משפט שמצאתי נכון זה לקוח מאיזה קטע אבל אהבתי את זה: "רק אם ניפול? נלמד ללכת ! רק שיהיו לנו צרות בחיים , נילמד להיתגבר כל אחד נופל בחיים... שאלה?! כמה מהר - נ=ק=ו=ם "==>>זה ממש ממש נכון! ערב טוב לכולם ושמחה לכל מי שראה את אגם..=] -שירק'י-

hila846

New member
חחחחחחחח לא נוראא../images/Emo80.gif

זה גם משווו שמחה בשבילךךךךך
עדיייייייין נשאר עלי תריח של אגם אני לא מפסיקה להריח את זה זה מושלםם

חחחחחחחחחחח, איזה באסה../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

טוב, לא נורא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:p שמחה שנהנת:]

היללי 2

New member
עררבב../images/Emo23.gif

דדדיי אני מקנא בכל מי שהלךךךךך
איזה כיףף לככםםםם אני ממש מקווה ללכת למודיעיןןן הלואי שאני יוכללל.. אני מחכה לתמוונותתת
ערבב טווב

היללי 2

New member
חחחח עניבה שחורה../images/Emo12.gif??../images/Emo23.gif

לממהה
?.חחח שיהיה
תהניי מלאא נשמה ניתגעגע אליךך

זיפוששש../images/Emo25.gif../images/Emo205.gif

הייתי בכרמיאל
חח:] שמחה שנהנת
תהני
אני יתגעגע
תהיי חסרה:( אוהבת'ותך

KATYUHA

New member
שלום שלום שלום!

אל תשימו לב להודעה כי אני אכלתי לימון! ואתם יודעים מה לימון עושה לי?הוא עושה לי טוב!יותר מידי טוב! אז ככה תקשיבו!המצאתי שיר! אני מפגרת,אני מסוממת אני אכלתי לימון!!כן כן כן אכלתי לימון!!!!! לימון זה דבר כייפי ומגניב אוו יאא!!! אני מפגרת וסתומה אחרי הלימון!!!!!!!!אואואואוא אואוא ואואו אוווו!!!! תודה תודה תדוה עם ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שמישהו ירגיע אותי אני לא שולטת במצב!

hila846

New member
../images/Emo12.gifנראה לי לימון אצלך זה כמו..../images/Emo80.gif

סמים

KATYUHA

New member
איך ידעתתתתתת????

מסכן הכלב שלי הוא הכי סובל מהעיניין....כי תראו אני יושבת ומגרה אותו והוא רוצה גם ואני לא נותנת לו..מסכן שלי..

למעלה