שרשור ליום של שביזות

kikona126

New member
שרשור ליום של שביזות

על כולנו עוברים ימים בהם אין לנו מצב רוח. לכולנו יש ימים עם עליות ומורדות. כולנו לפעמים רוצים להיות לבד, לא לשמוע מאף אחד... מה הייתם ממליצים לעשות בימים שכאלו? איך לדעתכם אפשר ביום שכזה לחזור לעצמנו, ולהמשיך להאמין בעצצמנו ובמעשינו? (אני פשוט חיפשתי לעצמי "זמן אומן")

MAGIC39

New member
ולאן חשבת שנעלמתי?

כנראה שזו תקופת חיים כזאת, של עייפות, חוסר חיוניות, שאלתי רבות את עצמי איך ולמה זה קורה, כאשר במפורש אני יודעת שזה נוגד את הלך הרוח שלי וגישת החיים שלי, אך כנראה שאני באמת לא לבד, פעמים רבות במהלך השבועיים האחרונים מצאתי עצמי פה בפורום, מעיינת בהודעות אך ידיי אינם רוצות ויכולות להגיב, כאילו שהרגשתי מרוקנת וריקה מידע, לא יכולתי לשתף, לא יכולתי להעיד על עצמי ולספר, ולהגיב, ואני רואה שאיני לבד, אז כנראה שזו תקופה כזו, וזה קשור להכל, יש תמיד אינסוף סיבות מדוע זה קורה לנו, והחוכמה היא לא לחפש את הסיבות או להאשים מישהו, חייבים לתת לזה את הזמן,את הכבוד הראוי לו ולהתבונן על זה , אך לא לתת לזה ללכת יותר מידי רחוק, אז אני פה, וזה כבר סימן שאני חוזרת , ועם כל הכוחות והאמונה שהחיים האלו מזמנים לנו את המציאות שאנו יוצרים, אז זה הזמן להתחיל ליצור את המציאות הרצויה, אני יוצאת לדרך, או יותר נכון חוזרת למסלול, וחשוב לזכור שכל מקום בו אנו נמצאים הוא טוב ונכון לאותו זמן, זה גם חלק מתהליך של עבודה פנימית שאנו עוברים עם עצמנו, כדי להבין יותר, לצמוח ולהתפתח. אז פורום יקר שיהיה לכולנו יום מבורך,

kikona126

New member
גם אני נעלמתי בגלל זה...

(לא קראתי את כל ההודעה - לא מוצאת את המשקפי ראיה שלי... - אני אקרא אותה יותר מאוחר)

ע ו פ ר ה

New member
אח..... סוף הקיץ.....

אני חושבת שכולם עוברים ימים כאלה בצורה זו אחרת. אני מתחילה את הבוקר בצעידה, כך שגם אחר כך אני שבוזה, אני את היומית שלי כבר עשיתי. אתמול למשל בשעה 12.30 זחלתי למיטה והתעוררתי ב 16.30. את ייסורי המצפון ורגשי האשמה מזמן שחררתי. אחר כך הייתי עם מרץ והספקתי לעשות דברים שבבוקר פשוט לא הצלחתי. בימים כאלה אפשר לצייר, אפשר לקרוא ספר ואפשר סתם לא לעשות כלום ולהישאר בחיים. וכמה טוב שמחר יש יום חדש..... באהבה עופרה

kikona126

New member
באמת טוב!!! שהיום היה יום חדש!

את לא יודעת עם איזה חיוך ומוטיבציה קמתי היום בבוקר!!! אני אפילו לא יודעת להסביר את זה! גם אם היו מכשולים בדרך הם לא הורידו לי את החיוך מהפנים! חזרתי לעצמי!!!! (ומי שמכיר אותי יודע שאני תמיד מחייכת!!!

gils33

New member
ההפך הוא הנכון

כשלי יש יום כזה,מה שאני עושה זה פשוט מתחבר לאנשים שיש להם מצב רוח, יושבים עם אנשים שומעים סיפורים,מעבירים חוויות,צוחקים ויוצאים מההרגשה הרעה. לכל אדם יש את הרגעים שלו,צריך לדעת איך לקחת אותם למקומות טובים,להרגיש יותר טוב לשכנע את עצמך שיהיה לי יום מעולה היום. אני ארגיש טוב,כולם מסביבי ירגישו טוב,אני אשפיע על הסביבה והסביבה תשפיע עליי. פשוט לעשות הכל כדי להיות שמח,ילדים למשל הם עם אנרגיות חיוביות כמעט תמיד,לדבר איתם לצחוק איתם,להעביר איתם חוויות. אדם לבד תמיד ישקע בתוך עצמו,בחוויות,בהרגשות,עוד משהו שלמדתי לא מזמן: אדם לא יכול לחשוב שתי מחשבות בו זמנית,אם יש לו מחשבות שליליות שיחשוב על משהו חיובי והמחשבה השלילית תעלם לבד בלי שנרגיש. אז קיקונה שיהיה לך יום מגניב שולח מחשבות חיוביות והמון אהבה

kikona126

New member
כן זה מה שעשיתי בסוף ביום שבת

לא ממש היה לי כח להפגש עם חברים אבל נפגשתי איתם והייתי הכי מאושרת בעולם!!! הכל עבר! אבל חזר ביום שני...

מרי לי

New member
אני עכשיו בסוף תקופה שכזאת

בהתחלה נבהלתי נורא, כי חוסר מצב רוח ושביזות מפחידים אותי, מה שאפילו יותר מפחיד זה התקופה האחרונה שעברתי , שבה ידעתי שאני צריכה לפתור את זה וידעתי איך (בערך) ופשוט לא זזתי לעשות את זה ולא ידעתי למה.... בסוף אמא שלי גם אמרה לי שאבא שלי נפטר וזה לא תרם לכל המצב..... עכשיו, שכבר התחלתי לפתור את הדברים האלה ואני מרגישה שהכוחות שלי מתחדשים, אני מבינה שהתקופה הזו, לטובה או לרעה באה אליי מסיבה מסויימת, ובמשך כל הקופה הזאת לא הפסקתי לעשות חשבון נפש, נפתח לי מחסום הכתיבה (לפחות למוזיקה, המילים עוד לא......) כי קיבלתי עיצה מאחד המורים שלי, שאם לא יוצאות מילים אז לכתוב מנגינות.... ולמדתי המון, כי במשך כל הזמן הזה לא ויתרתי על ללמוד על עצמי והיקום, ועכשיו יצאתי מהתקופה ואני באמת מרגישה שבמבט לאחור, הייתה לה סיבה ולמדתי ממנה.

SummerSpirit

New member
אני שומעת שירים

זה תמיד מחזיר אותי למסלול הנכון. נכון שלכולם יש ימים של שביזות וימים של בדידות וכו' וזה לגיטימי מאד, כי אנחנו לא מכונות, אנחנו בני אדם. מה שכן, ואני תמיד אומרת את זה, תוודאו שאתם לא עושים מזה הרגל כי ברגע שאתם עושים מזה הרגל, זה הופך לסטייט אוף מיינד.

kikona126

New member
../images/Emo45.gif והרגל מאוד קשה לשנות!

טוב נו... היה שבוע שכזה... שירים לא ממש מרגיעים אותי, והבעיה שלי איתם שאני בדרך כלל בוחרת שירים שהמשמעות שלהם לא הכי טובה... כמו לדוגמא mais dieu pourquoi c toujours moi... של אקסל רד (כן יש לי נטייה לשירים בצרפתית...) ובתרגום חופשי - אבל אלוהים למה זה תמיד אני... אני מעדיפה לשמוע מוזיקה משתנה או סתם ללכת לישון... (ולא, שינה היא לא בריחה מהמציאות, היא המציאות שחוזרת אלינו בבומרנג!)

למעלה