שרשור ליייללללהההה

שרשור ליייללללהההה ../images/Emo121.gif ../images/Emo29.gif

אני שמה לב שהלילה הוא מוקד לחרדןת אצל רבים פה בפורום. זה העלה בדעתי את הרעיון לפתוח שרשור שנושאו הוא לילה ובו אתם מוזמנים להוסיף ככל העולה על רוחכם בנושא לילה; שירים, בדיחות, חרדות, זכרונות, אסוציאציות, משמעות הלילה בקבלה היהודית, משחקי גימטריה, תמונות וכיו"ב. אני מקווה שבסוף השרשור, נוכל ביחד להפוך את רוח הרפאים שעל יד הירח ל ZZZ קולני...

ReadyOrNot

New member
אני בדיוק הולך לישון

וזו הבעיה שלי עם לילה - איך נרדמים בו? ספירת כבשים לא עושה לי את זה...

צ י ו ר

New member
ככה אני מרגיש

אחרי שלחצתם על הקישור אם מופיע לכם חלון של בקשה להתקין איזו שפה תלחצו בטל.

yaeltal

New member
קצת הפחיד אותי..

באיזה אופן זה מתאר את איך שאתה מרגיש..?

בגלל הלילה \ תרצה אתר

◄ שם שיר: בגלל הלילה מבצע: חוה אלברשטיין בגלל הלילה בגללו אני כעת יושבת ולא נלקחת בגלל הלילה בגללו אני נדמית לך חולמת או משתעשעת אינני נלקחת לשום מקום בכיתי בגלל דברים שאין להם שמות ובגללך למשל בכיתי רק לרגע מפני שהיו בי דמעות פתאום לא בכיתי כדי שתלך רציתי להחליף את המילים ביקשתי ללכת מעט אחריך חשבתי שתלך בצעדים קטנים האור החזק מפריע לי לבכות את צערך ואני רק תמונה נקיה בהירה אני רק תמונת אישה.

כתומית

New member
אצלי זה הבוקר...

הבוקר הוא שמבעית אותי ולפעמים הייתי מעדיפה שהלילה יימשך לנצח

subtitles

New member
שוב מגיע הלילה.. |יחר| ../images/Emo142.gif

ואני מפחדת להתמודד איתו.. מקווה שלכם, לפחות, יהיה לילה רגוע

חרדות -יום ולילה.

חרדות ביום ובלילה והרגשת נפשית היא אצל המון אנשים משתנה בין היום ללילה. תמיד רופא יכול לשאול " אתה מרגיש שינוי במצב רוח ובחרדות בין היום ללילה ? יש שעות מסויימות ביום שזה נרגע או מיתחזק"? אולי הרבה אנשים לא ממש מחוברים ללילה לירח, ואני אישית מכירה אנשים שהחושך עושה להם רע, כנ"ל החורף.

י רדן

New member
מסכימה למה שאת אומרת

כשהתחילו אצלי התקפי החרדה זה באמת התחיל לקראת הערב עם רדת החשיכה היה מתישב לו גוש בגרון שעומד בכל שניה לחנוק אותי וזה קרה לי במהלך דיאטה אז זה התפרץ אצלי. גם החורף והאפרוריות עושה לי רע פעם יותר היום פחות.

subtitles

New member
שוב הלילה הגיע... ../images/Emo7.gif ../images/Emo142.gif

מתאפקת.. כל כך מתאפקת..

מגלה עמוקות מני חושך

פרוש קבלי שמצאתי באחד מאתרי האינטרנט בנושא חושך- באור רב מדי אפשר להסתנוור ועוצמים את העיניים. בחושך מוחלט, אחרי זמן מה, מתחילים לראות. לכן כדי להיות באור, ולראות, צריך קודם כל להתחיל בחושך. היום על פי היהדות מתחיל בערב שלפני. כי קודם כל, החושך. גם ראש השנה העברי הוא תמיד יום חשוך, לילה בלי ירח, כי דווקא בראשה של שנה אנחנו מתחברים לחושך הראשוני (כמו ברחם) שממנו אפשרית צמיחה אינסופית.

קטע מלפני 5 שבועות\ נשר בלי כנפיים

קטע שלי מלפני חמישה שבועות:ו נשר בלי כנפיים ו 22:29 | 20/03/04 "היום והלילה הם כמו החלומות והמציאות. לפנסי הרחוב העלובים אין סיכוי כנגד האפלה, אבל הם ממשיכים להאיר, לא יכולים להפסיק. הירח רק במקרה הטוב נותן לנו איזו השתקפות גרועה של אור השמש. בלילה אנשים עוצמים עינים וחולמים על אור יום. בבוקר הם קמים למציאות. את השמש רואים רק ביום, הירח יכול להופיע תמיד. אומרים שדווקא האורות בחושף הם ההורסים את הראיה. לחושך אדם יכול להתרגל, אבל לאור תכונה מיוחדת - הוא מסנוור. המעבר מחושך לאור פשוט וקל, אבל אחרי האור קשה להתרגל לחושך, ולעיתים האור גורם לו להראות אפל יותר. אין לשכוח שגם במשך היום יש דברים רבים שחוסמים את האור, במקומות שהאור לא יכול להגיע אליהם גם ביום שורר חושך תמידי. אפלת מוות." לא בין כל המשפטים יש קשר רציף, חלקם מביעים רעיונות שונים. (אגב, גם העולם התחיל מחושך לפי היהדות. וכן את ניצוץ הגאולה אפשר לראות כבר בלילה ולכן סומכים גם בלילה את הגאולה לתפילת שמונה עשרה) והערה אחרונה, כבר פרסמתי את זה ואני לא נוהג את המעט שיש לי לפרסם שוב ושוב, רק בגלל שזה הנושא וכל כך קרוב למה שכתבתי בעצמי.

../images/Emo13.gif ברכות ללילה טוב ../images/Emo29.gif

לילה טוב חלומות פז ליל מנוחה good night sleep tight don't let the bed bugs bite

למעלה