לילה טוב
לא הצליח לו הפייק סליחה.אור ממש בדיכאון....
די ברור שהוא מאוהב בהדר.
קסניה טרנטולהיתה שיכורה לגמריעד שהיו נאלצים לגרד את הדיירים מרחבת הריקודים
ממש לא מרחמת, הוא ממשיך לכדרר את התיסכול שלו, לא מבינה מה סוד הקסם ביצור הזהאור ממש בדיכאון....
די ברור שהוא מאוהב בהדר.
לא.לחלק לקבוצות ולתת לכל זוג בקבוק יין
אור+הדר - נסט
פרידה+דני - פיצה
נועם+יוסי - חצר
מה עשית ... יאוואלי אללי אני חילקתי לשלישיות ואין כפתור כיבוי עכשיו לדימיוןלחלק לקבוצות ולתת לכל זוג בקבוק יין
אור+הדר - נסט
פרידה+דני - פיצה
נועם+יוסי - חצר
עונה 1 הייתה עונה אגדית. זה היה הפרק של ההדחה הראשונה. שפרה, עינב ויוסי הועמדו להדחה יחד עם אח של ליאון. ובקשת הבינו מהתחלה מי הגיבורים של העונה. לא התמהמהו כמו עוז שמקבל פרידני ומחרב הכול. שפרה קיבלה את זה קשה כי אלה היו הדחות קטנות, לא של שמונה כמו עכשיו. ושפרה חשבה שהיא חלק מהחברה ושאוהבים אותה וגילתה לאט לאט שחצי בית לא סובל אותה בגלל שהיא מדברת בעברית תקנית@tortt
(המשך מהשרשור הקודם)
יש את הפרק הזה ביוטיוב (עונה 1 פרק 4)
ולמרות שראיתי את כל העונה בלייב עד אמצע הלילה בזמנו,
לראות את זה עכשיו הרגיש כמו לצפות בחיי החלוצים בסג'רה או משהו
וסורגת על עצים.עונה 1 הייתה עונה אגדית. זה היה הפרק של ההדחה הראשונה. שפרה, עינב ויוסי הועמדו להדחה יחד עם אח של ליאון. ובקשת הבינו מהתחלה מי הגיבורים של העונה. לא התמהמהו כמו עוז שמקבל פרידני ומחרב הכול. שפרה קיבלה את זה קשה כי אלה היו הדחות קטנות, לא של שמונה כמו עכשיו. ושפרה חשבה שהיא חלק מהחברה ושאוהבים אותה וגילתה לאט לאט שחצי בית לא סובל אותה בגלל שהיא מדברת בעברית תקנית
זה לא נכון שלא אהבו אותה בגלל העברית שלה.עונה 1 הייתה עונה אגדית. זה היה הפרק של ההדחה הראשונה. שפרה, עינב ויוסי הועמדו להדחה יחד עם אח של ליאון. ובקשת הבינו מהתחלה מי הגיבורים של העונה. לא התמהמהו כמו עוז שמקבל פרידני ומחרב הכול. שפרה קיבלה את זה קשה כי אלה היו הדחות קטנות, לא של שמונה כמו עכשיו. ושפרה חשבה שהיא חלק מהחברה ושאוהבים אותה וגילתה לאט לאט שחצי בית לא סובל אותה בגלל שהיא מדברת בעברית תקנית
אני רוצה להשלים את העונה של שני@tortt
(המשך מהשרשור הקודם)
יש את הפרק הזה ביוטיוב (עונה 1 פרק 4)
ולמרות שראיתי את כל העונה בלייב עד אמצע הלילה בזמנו,
לראות את זה עכשיו הרגיש כמו לצפות בחיי החלוצים בסג'רה או משהו
להתחיל מהעונה הראשונה זה או-די בקטע טוב וגם הזויאני רוצה להשלים את העונה של שני
כי אני מתה עליה באינסטגרם
היא מטורפת והזויה
אבל הכניסה של עינב בובליל עשתה לי חשק על העונה שלה
אז כנראה אתחיל בראשונה ואלך לפי הסדר..
שניקי, הדיירת הכי אהובה עלי. עונה מטורפת, לא היה רגע דל..אני רוצה להשלים את העונה של שני
כי אני מתה עליה באינסטגרם
היא מטורפת והזויה
אבל הכניסה של עינב בובליל עשתה לי חשק על העונה שלה
אז כנראה אתחיל בראשונה ואלך לפי הסדר..
גם בעונה עם גקי אני זוכר ריב שלו עם פרידה הכט על בקבוק ייןהיו עונות שהיו קונים יין בתקציב…בעונה עם דנית … טל גלבוע…
בקיצור בעונות של זק….זה היה מותרגם בעונה עם גקי אני זוכר ריב שלו עם פרידה הכט על בקבוק יין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.