** שרשור לילה - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
איזה יופי המטבח התנהל בעונה של ג׳וזי…כל יום שניים אחרים היו מבשלים…הייתה תורנות של זוגות על הכלים והשירותים
מה הבעיה לבשל בפאקינג תורות???

EREZG07

Well-known member
איזה יופי המטבח התנהל בעונה של ג׳וזי…כל יום שניים אחרים היו מבשלים…הייתה תורנות של זוגות על הכלים והשירותים
מה הבעיה לבשל בפאקינג תורות???
איזו עונה גרועה, הפסקתי לצפות בה באמצע

willing

Well-known member
אם עינב תלמד לדבר עם הדר כמו שאמילי עם אור, הייתה יכולה להיות פה ברית טובה
מתפספס בינהן. על שטויות של הדר במטבח. עינב מהממת. היא לא באה מהמקום השולל והמתעב מראש של מלאני ומיכל

אני לוקחת בחזרה מה שאמרתי על פרידה בעניין הזה, השתכנעתי @EREZG07

בוףףברכה

Well-known member
קציצות....
מטבח...
חלה...
תקציב...
עקיצות...
שתלטנות...
בכי...
טיקטוק...

yoni564712

Well-known member
מסתבר שהריב על הקציצות הגיע כי הדר רצתה להכין קציצות לאור

Rodrik Harlaw

Well-known member
מסתבר שהריב על הקציצות הגיע כי הדר רצתה להכין קציצות לאור
מה שמזכיר לכולנו שהיא לא הקונטרה שלו מאז ומתמיד כמו שניסתה למכור בשיחה מול עידן בפיצה

גם לה הייתה פאזת דני-עידן של התרפסות ואצלה זה היה עוד יותר משפיל

tortt

Well-known member
אז הפאוור פאף התאחדו שוב?
חבל
היו לעינב כמה ימים יפים כשהיא התרחקה מהם
חבל שהיא לא מסוגלת לפתוח מול הדר כמו שעשתה לאור

פאף פה

Well-known member
יהלי את רואה משחקי השף?
כמה ברברת, כמה טלנובלה, מתיש
אני גם לא מבינה למה הם כל עונה מכניסים אנשים שיודעים לבשל רק אוכל ביתי (והוא תמיד עם רוטב אדום וטון שמן).
די, בשביל בשלנים ביתיים יש מאסטר שף, משחקי השף מיועדים לאנשים שכבר עובדים במסעדות עם ידע וניסיון או לחילופין מוכשרים כשד ויצירתיים שמסוגלים לאלתר בזמן אמת ולעבוד בקבוצה.
נמאס כבר מהשחצנים האלה שבאים עם הקציצות והדג של שישי ומרשים לעצמם לדבר לשפים כאילו הם עוד סחבקים מהשכונה.
בכלל, לבוא לסלב שאתה לא מכיר ולחבק אותו, לכפות עליו את עצמך, איכס. זה נכון גם לפח הגדול.
זהו
פרקתי
🤣

yalian

Well-known member
יהלי את רואה משחקי השף?
כמה ברברת, כמה טלנובלה, מתיש
אני גם לא מבינה למה הם כל עונה מכניסים אנשים שיודעים לבשל רק אוכל ביתי (והוא תמיד עם רוטב אדום וטון שמן).
די, בשביל בשלנים ביתיים יש מאסטר שף, משחקי השף מיועדים לאנשים שכבר עובדים במסעדות עם ידע וניסיון או לחילופין מוכשרים כשד ויצירתיים שמסוגלים לאלתר בזמן אמת ולעבוד בקבוצה.
נמאס כבר מהשחצנים האלה שבאים עם הקציצות והדג של שישי ומרשים לעצמם לדבר לשפים כאילו הם עוד סחבקים מהשכונה.
בכלל, לבוא לסלב שאתה לא מכיר ולחבק אותו, לכפות עליו את עצמך, איכס. זה נכון גם לפח הגדול.
זהו
פרקתי
🤣
וואי בול עכשיו סיימתי עניינים ואני מתיישבת לראות :ROFLMAO: אמרתי, נשנה אווירה מהאח
אבל לפי מה שאת אומרת זה נשמע אותו וייב :eek:
אף פעם לא אהבתי מאסטר שף, מהז'אנר הזה רואה רק את משחקי השף,
אבל את העונה הקודמת האמת שלא צלחתי, ממש השתעממתי ועזבתי באמצע....
אני אנסה עכשיו את החדשה, כבר הבנתי שהיא תהיה שונה גם בגלל המלחמה...
גם אני לא סובלת כשבשלב האודישנים במיוחד מדברים שם לשפים כאילו הם חברים שלהם, זה קטע שחצני ממש
וכן, הקטע של לבוא לסלב ולחבק ולבקש דברים הוא מעיקקק והוא תוצאה לדעתי של אינסטגרם-טיקטוק וכו', אבל אני יכולה לחפור על זה שעה אז סותמת.
מה שכן, מתגעגעת לימי מאיר אדוני כפרעליו 😄 היתה לו מסעדה חמודה קטנה בנחלת בנימין פעם שנורא אהבתי.
זהו.
הולכת לראות
🤣

מצב
הנושא נעול.
למעלה