לילה טוב
Y yalian Well-known member 20/8/24 #2 טוב, פרידה חזרה לעצמה אומרת לנועם: "במשימה הסודית (עם השיר של אמילי) כאילו הפה שלך דיבר דברים מאלוהים, כאילו הקדוש-ברוך-הוא השתיל בך משהו להגיד לי, ראית אותי" ..... (01:09)
טוב, פרידה חזרה לעצמה אומרת לנועם: "במשימה הסודית (עם השיר של אמילי) כאילו הפה שלך דיבר דברים מאלוהים, כאילו הקדוש-ברוך-הוא השתיל בך משהו להגיד לי, ראית אותי" ..... (01:09)
מרגוליקו Well-known member 20/8/24 #4 נועם נותנים לך מחמאה תגיד תודה ותסתום אל תחפור על זה זה מאבד ממומנטום העוצמה של המחמאה
מרגוליקו Well-known member 20/8/24 #7 נכתב ע"י SNIPES: מאוד הגיוני להעביר משיחה לאנשים ישנים לחץ כדי להרחיב... עדיף לי נועם משעמם למות….
מרגוליקו Well-known member 20/8/24 #6 למיכל אין סבלנות לנאומים של נועם, היא אומרת לו- דבר איתי בעובדות ( יענו תקצר) והוא אומר לה שניה שניה וממשיך לחפור….
למיכל אין סבלנות לנאומים של נועם, היא אומרת לו- דבר איתי בעובדות ( יענו תקצר) והוא אומר לה שניה שניה וממשיך לחפור….
ר רימון2024 Well-known member 20/8/24 #9 נכתב ע"י yoni564712: מיכל מתה לריב עם אמילי לחץ כדי להרחיב... הבחורה יודעת את העבודה