לילה טוב
תחברי את כל מי שנשאר בבית ולא תגיעי לקרסול של עידן.זה לא זה בלי עידן
גם סתם לבהות בו ברקע עם החליפה הורודה שלו היה לי מעניין יותר
חחח התיאורים הדרמטיים שלךתחברי את כל מי שנשאר בבית ולא תגיעי לקרסול של עידן.
השקט שלו היה הרבה יותר מעניין מהרעש של האחרים.
אין לי מושג מי נגד מי ומה הדינמיקה, כבר שבוע שאני לא עוקב אחרי הלייב והפרקים וזה הדבר הכי טוב שקרה לי.
אני מעדיף לנעוץ לעצמי מזלג בעיניים או צפיית בינג' בסברי מרנן, מאשר לבהות בחבורת הכלומיניקים שנותרה.
ואני גם לא רואה מצב שפרידה באמת נעשית חברה של הדר,alesandro2
Well-known member
לפני 3 דקות
Add bookmark
רוצה לראות קשר חברי בין פרידה והדר,
פרידה הר געש והדר קרחון….לא יכולות להיות חברות באמת
פרידה יותר רגשית…היא לא קרה וחדה ומחושבת כמו הדר…נראה לי שהיא מעדיפה לשמור איתה על יחסי כבוד ולא להיכנס איתה למלחמותואני גם לא רואה מצב שפרידה באמת נעשית חברה של הדר,
יש לה יותר מדי מטען בבטן על הדר,
שלדעתי היא מתכננת להוציא ככה לקראת הגמר
נראה לי שהיא מעדיפה להשאיר לעצמה פתח אפשרי לקרב קצר אך משמעותי בנקודת זמן אסטרטגית,פרידה יותר רגשית…היא לא קרה וחדה ומחושבת כמו הדר…נראה לי שהיא מעדיפה לשמור איתה על יחסי כבוד ולא להיכנס איתה למלחמות
לא מסכימה. אבל יאללה. אוועד. תדיחי אותינראה לי שהיא מעדיפה להשאיר לעצמה פתח אפשרי לקרב קצר אך משמעותי בנקודת זמן אסטרטגית,
ולא להתקרב בצורה שלא תאפשר קרב כזה בהמשך
ולדעתי החלוקה לרגשית מול קרה-חדה-מחושבת לא עובדת כאן,
בשתיהן יש את כל התכונות האלה, פשוט פרידה בכוונה ממתגת את עצמה בצורה מסויימת,
שתסווה את העובדה שהיא התכוננה לעונה הזאת טוב טוב (במילים אחרות: היא הלכה לחוג)
בחיים לא, עד שיש פה מישהי יותר אופטימית ממנילא מסכימה. אבל יאללה. אוועד. תדיחי אותי
דווקא על זה אני מפרגנת לפרידה. היא התכוננה לתפקיד חייה.נראה לי שהיא מעדיפה להשאיר לעצמה פתח אפשרי לקרב קצר אך משמעותי בנקודת זמן אסטרטגית,
ולא להתקרב בצורה שלא תאפשר קרב כזה בהמשך
ולדעתי החלוקה לרגשית מול קרה-חדה-מחושבת לא עובדת כאן,
בשתיהן יש את כל התכונות האלה, פשוט פרידה בכוונה ממתגת את עצמה בצורה מסויימת,
שתסווה את העובדה שהיא התכוננה לעונה הזאת טוב טוב (במילים אחרות: היא הלכה לחוג)
נכון, לגמרי לא הקלה ראש, לקחה פרוייקטדווקא על זה אני מפרגנת לפרידה. היא התכוננה לתפקיד חייה.
מחושבת ועוד איך, יש בה פחד לקלקל את שמה כלפי חוץ ובטח שחשוב לה לנצחפרידה יותר רגשית…היא לא קרה וחדה ומחושבת כמו הדר…נראה לי שהיא מעדיפה לשמור איתה על יחסי כבוד ולא להיכנס איתה למלחמות
היא נהייתה חברה של כל מי שהדר לא באה לה טוב. לא סובלת אותה ובכל זאת לא יכולה להמנע מהניתוחים הפסיכולוגים. בשיחה היא בהתה בה. ראו את הגלגלים עובדים...ואני גם לא רואה מצב שפרידה באמת נעשית חברה של הדר,
יש לה יותר מדי מטען בבטן על הדר,
שלדעתי היא מתכננת להוציא ככה לקראת הגמר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.