לילה טוב
נועם כן קיבל משימה נגד שילה ואולי גם די ג'יי...סטייל הישרדות, גיא זוארץ היהביזיון שנועם וגאיה לא קיבלו כלום במשימה היום
זרוק על הדיירים ועל העונה כמה שבא לך אבל לפחות תנסה להסתיר
עדיף שלא היהנועם כן קיבל משימה נגד שילה ואולי גם די ג'יי...סטייל הישרדות, גיא זוארץ היה
פרידה ...הדר...אור...מלאני..עשרת הגדולים
רוזבלט, סטלין, צרצ'יל,
תזכירו לי בבקשה עוד 7....
תרשה לי לשנות את רשימתך:פרידה ...הדר...אור...מלאני..
דני...DJ...ו.איינשטיין
מלאני, אנחנו *רוצים* לתת לך את הזכייה,החלק של מלאני בפרק:
"אני מבינה אותך"
לכל דייר
הנה אני מאנפפת. זה לא מספיק?מלאני, אנחנו *רוצים* לתת לך את הזכייה,
תני לנו משהו לעבוד איתו
עדיף לזרוק נענע בשביל להיכנס לפרק? עדיף להעיר לשילה על שלא יודע לקרוא? מה בדיוק הכניס את שאר הדיירים לפרק שאשכרה היה שווה שיכנס לפרק?החלק של מלאני בפרק:
"אני מבינה אותך"
לכל דייר
כן נענע תציל ממוותעדיף לזרוק נענע בשביל להיכנס לפרק? עדיף להעיר לשילה על שלא יודע לקרוא? מה בדיוק הכניס את שאר הדיירים לפרק שאשכרה היה שווה שיכנס לפרק?
יזמו משהו? זרקו, העירו, עשו משהועדיף לזרוק נענע בשביל להיכנס לפרק? עדיף להעיר לשילה על שלא יודע לקרוא? מה בדיוק הכניס את שאר הדיירים לפרק שאשכרה היה שווה שיכנס לפרק?
לא תודהיזמו משהו? זרקו, העירו, עשו משהו
אז לאלא תודה
ליוסי מאה אחוזלמי אתם חושבים יתנו את הכרטיס לגמר?
בשביל שחיים יתפכח הוא יצטרך להתמודד פנים מול פנים עם העובדהמקווה שאמילי תתעורר או התעוררה מהחברות עם אור, נאמן "בדרכו".
אני בספק שחיים יתפכח ממה שעבר שם על ידו
לא יקרה אמא סטלה רוצה את הקשרים שיש לאור עם איתי לוי ותעשיית המוזיקהמקווה שאמילי תתעורר או התעוררה מהחברות עם אור, נאמן "בדרכו".
אני בספק שחיים יתפכח ממה שעבר שם על ידו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.