לילה טוב
היא בחרה באביב המעורר במקום בעידן המרגיע.מרגיש שמתפתח כאן מתחת לאף קבוצת אנטי גאיה
ראו הוזהרתם
ויורדים על אחרים שאומרים חיים שלי וכו. רק להם מותרתמצות השיחה בין אור-חיים-דני : כפרה עליך, כפרה, חיים שלי, כפרה, כפרה עליה, דני כפרה, חיים כפרה
הבעיה הכי גדולה כרגע -
אין משימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך אפשר להוציא מהדיירים משהו כשאין משימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה ככה?הבעיה הכי גדולה כרגע -
ואפילו שקל מהתקציב לא הורידו להם עד עכשיוהבעיה הכי גדולה כרגע -
הכי מבוגר היה האיש הזה בן ה-82, שכחתי מה השם שלו... היה בעונת VIP עם מושיק עפיהדני: אורית הייתה הדיירת הכי מבוגרת בהיסטוריה של האח הגדול, שרדה פה חודש, בלי טלפון, זה לא פשוט
מנחם בן? אללה ירחמו….הכי מבוגר היה האיש הזה בן ה-82, שכחתי מה השם שלו... היה בעונת VIP עם מושיק עפיה
ישראל גודוביץ. מהנדס העיר ת"א לשעבר.הכי מבוגר היה האיש הזה בן ה-82, שכחתי מה השם שלו... היה בעונת VIP עם מושיק עפיה
כי לא פשוט להיות פשוט ועוד יותר קשה להיות בן אדםדני: אורית הייתה הדיירת הכי מבוגרת בהיסטוריה של האח הגדול, שרדה פה חודש, בלי טלפון, זה לא פשוט
גאוןדני: אורית הייתה הדיירת הכי מבוגרת בהיסטוריה של האח הגדול, שרדה פה חודש, בלי טלפון, זה לא פשוט
אני מוכנה לחמש-עשר דקות עם הערסיאדה הזאת כפרה עליהם חיים בלבלמרות כל השטויות שהם מדברים
וערמות הטמטום שיוצאת מהם
אני מעדיפה לצפות בחיים, דני ואור
מאשר חבורת הפאקצות, יהב והתאומים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.