יוני, זה תייכף נגמר...וביום רביעי וחמישי נראה שוב את נגר במשדרים....
היא דברה על הדחה ספציפית שהוא הזכיר כשהוא פתח עליה. לפני שבוע נראה ליסתיו לליאל: לא חושבת שאתה צריך להיות מודח
נכוןהיא דברה על הדחה ספציפית שהוא הזכיר כשהוא פתח עליה. לפני שבוע נראה לי
ליאל שאל אותה את לא חושבת שהייתי צריך להיות מודח אז?
היא אמרה שבשעה האחרונה הוא עשה משהו "דווקא'זה נשמע מהשיחה שלהם שיש קשר לליאל בעזיבה של נגר...סתיו אמרה משהו על אגו
אההה אז זה היה אחרי שנגר החליט לצאת. הבנתי...היא אמרה שבשעה האחרונה הוא עשה משהו "דווקא'
סתיו אמרה לנגר תפסיק, למה אתה עושה את זה?
נגר אמר: כי אני רוצה שקוצרי יילך
וסתיו התעצבנה שאם נגר במילא הולך הביתה, מה אכפת לו מה יקרה אחרי שהוא יוצא, שזה כבר אגו
סתיו מתנחמדת פתאום לליאל כי הוא יזם הצבעה שהביאה לכך שהיא תהיה על הטאבלט ולא שיאההה אז זה היה אחרי שנגר החליט לצאת. הבנתי...
בגדול הם מתנחמדים אחד לשניה בגלל האויב החדש המשותף -שיסתיו מתנחמדת פתאום לליאל כי הוא יזם הצבעה שהביאה לכך שהיא תהיה על הטאבלט ולא שי
אם הוא ימשיך להיות מינורי הוגן כלפיה - סבבה, אבל הוא מירר את חייה. הוא לא סתם נחמד. עכשיו הוא רוכב אל הגמר על אברהם ועליה.בגדול הם מתנחמדים אחד לשניה בגלל האויב החדש המשותף -שי
וברגע שהם בסדר, אין לסתיו על מה להיות איתו בברוגז במיוחד כשאין לה שם מישהו קרוב אחרי שנגר פרש
מתה על הכנות שלהליאל: את עדיין חושבת שבאמת הייתי צריך לרכב על הגב שלך בשביל משהו?
סתיו: כן, אני עדיין חושבת.
צודקתליאל: את עדיין חושבת שבאמת הייתי צריך לרכב על הגב שלך בשביל משהו?
סתיו: כן, אני עדיין חושבת.
מה הסיכוי שעוז יהפוך את זה לקולקטיבית בגלל שהגורם שהתנגד כבר לא נמצא?הדיירים המועמדים קיבלו הזדמנות להפוך את ההדחה לרשימה קולקטיבית
כולם הסכימו כולל נגר עד שליאל אמר שהוא מעוניין בזה רק כי הוא רוצה ששי תעמוד
ברגע שנגר שמע את זה, רצה לעשות דווקא לליאל
ולכן התנגד
נגר יודע ששי לא תודח
ולכן מבחינתו אין פואנטה לקולקטיבית
הוא אמר לעצמו שאולי הקהל של האחרים יצביע לעדן
וככה ליאל יודח
נ.ב: ההחלטה שלו לא נבעה נטו מאגו מול ליאל אלא מהרגשה כללית יותר שחווה שם בבית שגם קשורה לעזיבה שלו
הוא לא היחיד שהתנגדמה הסיכוי שעוז יהפוך את זה לקולקטיבית בגלל שהגורם שהתנגד כבר לא נמצא?
כדי שלא יהיו רק 4 מועמדים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.