לילה טוב
לא תאהבי. בתוך שעה הדר ירדה למקום שלישי, עידן ראשון בהפרש זעום מאור שאחריו.@GALxp זה זמן טוב להביא את נתוני בטטת שמועה שלך
להיפך...זה הוסיף....באמת הפעם השירה לא הפריעה לי
הייתי שבויה בקסם של הרגע
חשש מבשלת?איזה כיף מחר שישי, היכונו היכונו ל7 שעות ברצף של מטבח
נקווה שגאיה תהיה במטבחאיזה כיף מחר שישי, היכונו היכונו ל7 שעות ברצף של מטבח
קציצות.....משות"פות......איזה כיף מחר שישי, היכונו היכונו ל7 שעות ברצף של מטבח
ואו לגמרימה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית.
מה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית. ובנימה זאת אני אגיד שאני מתגעגע לזק. הפייבוריטים שלי בעונות שלו תמיד היו בגמר
לדעתימה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית. ובנימה זאת אני אגיד שאני מתגעגע לזק. הפייבוריטים שלי בעונות שלו תמיד היו בגמר
גם זק היה מעוות. הכול טוב. שיעוות. אבל זק לפחות היה בצד הנכון של העיוות. אם עוז היה עורך את העונה של אלירז, איילה הייתה זוכה וזק היה מוודא שריוואה או קאזם יגיעו לגמרלדעתי
הוא לא מקדם
הוא מעוות וממציא עלילה לפי ראות עיניו
בין מה שקורה בבית ובין מה שהוא מציג בפרקים ברוב המקרים אין קשר
פרידה לא נעלמה. מעלימים אותה במכוון. שומרים אותה למאוחר יותר אחרי שיימאס מכולםמה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית. ובנימה זאת אני אגיד שאני מתגעגע לזק. הפייבוריטים שלי בעונות שלו תמיד היו בגמר
גם אני חושבת ככה. כרגע היא באמצע במקום טוב כשהבית יצטמצם היא תבלוט כשכולם כבר ימאסו על כולם ועל הבחוץפרידה לא נעלמה. מעלימים אותה במכוון. שומרים אותה למאוחר יותר אחרי שיימאס מכולם
לא נכון, יוסי ועידן היו כן הזמן רק 3 אחרונים מהסוף בפער מעינב ויהב. לכל אורך הסקרים. עוז החליט שיוסי ועידן אחרונים והיה ברור שעידן יודח.@רימון2024
הפערים היו ממש קטנים בין 3-4 זוגות בתחתית הסקר. עידן ויוסי היו ביניהם. אחוז לפה אחוז לשם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.