** שרשור לילה 2 - היום ה68 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
@GALxp זה זמן טוב להביא את נתוני בטטת שמועה שלך
לא תאהבי. בתוך שעה הדר ירדה למקום שלישי, עידן ראשון בהפרש זעום מאור שאחריו.
לא נראה לי שזאלה נתוני הצבעה אמיתיים אלא רק אנדים שחשוב להם להצביע בסקר. יש אינדיקציה מסויימת בסקרים אבל הם לא הצבעות בפועל באתר וגם ככה ההפקה מחליטה מי להוציא

KAPSULA1

Well-known member
הבית רגוע, הדחה קולקטיבית זה זרז מספר אחד לבית רגוע. לא מעמידים אז אין אינטריגות ואין עצבים למי ששומע שהוא מועמד ובחרו בו. ותאכלס אם מכל הבית אתה נבחרת לצאת אז עדיףֶ להיות מחוץ לבית

בוףףברכה

Well-known member
באמת הפעם השירה לא הפריעה לי🤣
הייתי שבויה בקסם של הרגע
להיפך...זה הוסיף....
הוא נשען עליה...רגליו מתוחות נשענות
על משענת הספסל..
היא כפופה לעברו ..רוכנת...
משלבים ידים...נוגעים..
שרים.. הוא מעביר לה את.. הספריי...
כאילו רמקול....
מנסים להיזכר בשירים...
היו שם...
רגעים..קסומים...

בסדר555

Well-known member
זה קטע ששילה אמר שיגמור את אור ויטפל בעידן
והם אלה שעושים עליו חרם

כמעט כמו הקטע שבחורה שמשחקת בשני גברים היא הקורבן

הכל הגיוני בעולם של עוז

עריכה
חשבתי על זה וצירוף מקרים מוזר בשניהם עידן הוא הרשע
נקודה למחשבה לכאלה שעדיין לא חושבים שבהפקה לא סובלים את עידן

נערך לאחרונה ב:

nicknick

Well-known member
איזה כיף מחר שישי, היכונו היכונו ל7 שעות ברצף של מטבח

EREZG07

Well-known member
מה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית. ובנימה זאת אני אגיד שאני מתגעגע לזק. הפייבוריטים שלי בעונות שלו תמיד היו בגמר

mikimichaelmil11

Well-known member
מה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית.
ואו לגמרי

yoni564712

Well-known member
מה שקרה הלילה זה שהיוצרות התהפכו ועוז השיג את מטרתו: פרידה נעלמה עם די ג׳יי ועכשיו בסיכון ולא ברור אם תגיע לגמר, הדר מסתננת למקום הראשון, אמילי ושילה בגמר. אם המגמה הזאת ממשיכה אני פורש מהעונה. די. עוז דפק לי את העונה של טליה כשריוואה הודחה רגע לפני הגמר בשביל נתנאל והוא ממשיך לעשות את זה העונה עם הדר ואמילי ומקדם את הבנות הכי רעילות בעולם בצורה אגרסיבית. ובנימה זאת אני אגיד שאני מתגעגע לזק. הפייבוריטים שלי בעונות שלו תמיד היו בגמר
🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

בסדר555

Well-known member
לדעתי
הוא לא מקדם
הוא מעוות וממציא עלילה לפי ראות עיניו
בין מה שקורה בבית ובין מה שהוא מציג בפרקים ברוב המקרים אין קשר
בעיקר עושה את זה עם השתיים שהזכרת
לפעמים עם חיים
ועכשיו שילה

EREZG07

Well-known member
לדעתי
הוא לא מקדם
הוא מעוות וממציא עלילה לפי ראות עיניו
בין מה שקורה בבית ובין מה שהוא מציג בפרקים ברוב המקרים אין קשר
גם זק היה מעוות. הכול טוב. שיעוות. אבל זק לפחות היה בצד הנכון של העיוות. אם עוז היה עורך את העונה של אלירז, איילה הייתה זוכה וזק היה מוודא שריוואה או קאזם יגיעו לגמר

katy2022

Well-known member
פרידה לא נעלמה. מעלימים אותה במכוון. שומרים אותה למאוחר יותר אחרי שיימאס מכולם

KAPSULA1

Well-known member
פרידה לא נעלמה. מעלימים אותה במכוון. שומרים אותה למאוחר יותר אחרי שיימאס מכולם
גם אני חושבת ככה. כרגע היא באמצע במקום טוב כשהבית יצטמצם היא תבלוט כשכולם כבר ימאסו על כולם ועל הבחוץ

KAPSULA1

Well-known member
@רימון2024
הפערים היו ממש קטנים בין 3-4 זוגות בתחתית הסקר. עידן ויוסי היו ביניהם. אחוז לפה אחוז לשם...
לא נכון, יוסי ועידן היו כן הזמן רק 3 אחרונים מהסוף בפער מעינב ויהב. לכל אורך הסקרים. עוז החליט שיוסי ועידן אחרונים והיה ברור שעידן יודח.
העובדה היא שיהב הודח אחרי זה כי כנראה באמת לא היו לו הרבה הצבעות ההדחה קלה יחסית.
יוסי ועינב עדיין שם ודי נמוך בהצבעות. ההדחה הזאת היתה מכוונת ומתוככנת ומאוד מוקדמת בשלב הזה בעונה הדחה מסוג כזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה